You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Εγώ θα πρότεινα , αντί να εμφανίζεστε "κανονικά" και όποιος θέλει να ζητάει στολή, να εμφανίζεστε με στολή και όποιος θέλει να ζητάει "κανονικά" .
H πιο σωστη κουβεντα πουχω να ακουσω εδω και καιρο....Ψηφιζομεν 100% κι εγκρινομεν παμψηφει....
Κοριτσια τωρα η μπαλα σε σαs......Αληθεια ......αφου εχετε στολεs , γιατι τιs αφηνετε και αραχνιαζουν????
To συζητησα τωρα και με τη Νικολ στο μαγαζι και ανακαλυψα οτι και αυτη εχει μια προσωπικη συλλογη απο στολες....νοσοκομα, μαγειρησα, μπατσινα ;)
Οποτε για τους λατρεις των στολων αυριο το πρωι η Νικολ θα δουλέψει σαν Νοσοκομα ;)
Οποιος λοιπον δεν νιωθει καλα στην υγεια του μπορει να ερθει για να τον περιθάλψει καταλληλα :-* :-* :-*
πολλα φιλακια
To συζητησα τωρα και με τη Νικολ στο μαγαζι και ανακαλυψα οτι και αυτη εχει μια προσωπικη συλλογη απο στολες....νοσοκομα, μαγειρησα, μπατσινα ;)
Οποτε για τους λατρεις των στολων αυριο το πρωι η Νικολ θα δουλέψει σαν Νοσοκομα ;)
Οποιος λοιπον δεν νιωθει καλα στην υγεια του μπορει να ερθει για να τον περιθάλψει καταλληλα :-* :-* :-*
πολλα φιλακια
Εγώ πάσχω από τενοντιτιδα!! Θα μπορέσει να κάνει τίποτε για μένα ή πρέπει να βρω άλλη "νοσοκόμα"!!!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Εγώ πάσχω από τενοντιτιδα!! Θα μπορέσει να κάνει τίποτε για μένα ή πρέπει να βρω άλλη "νοσοκόμα"!!!
συγουρα κατι θα κανει για να σου χαλαρωσει λιγο τους τενοντες μωρακι μου ;)
πολλα φιλια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Αφου μας το ζητήσατε αυριο Δευτερα λοιπόν για τους λάτρεις των ρόλων, των sexy στολών και της ερωτικής φαντασιάς και οι 2 κοπέλες θα δουλέψουν για εσας ντυμένες νοσοκόμες :o
πρωι η Νικόλ (με sexy κόκκινη-λευκή στολη νοσοκόμας ;))
απόγευμα η Τζένη (με sexy κόκκινη-μαύρη στολή νοσοκόμας ;))
Ελπίζουμε να σας αρέσει και οι κοπέλες να σας γιατρέψουν-περιποιηθούν ανάλογα
πολλά φιλιά
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Κόλαση!!! :o :o :o :o :o :o :o
Αφου μας το ζητήσατε αυριο Δευτερα λοιπόν για τους λάτρεις των ρόλων, των sexy στολών και της ερωτικής φαντασιάς και οι 2 κοπέλες θα δουλέψουν για εσας ντυμένες νοσοκόμες :o
πρωι η Νικόλ (με sexy κόκκινη-λευκή στολη νοσοκόμας ;))
απόγευμα η Τζένη (με sexy κόκκινη-μαύρη στολή νοσοκόμας ;))
Ελπίζουμε να σας αρέσει και οι κοπέλες να σας γιατρέψουν-περιποιηθούν ανάλογα
πολλά φιλιά
Ωραία ξηγιέσαι αυτές μάλιστα είναι στολές!!!!
Η πρώτη της πυροσβεστικής και η δεύτερη όπως μοναχική απαρηγόρητη χειρούλα.
S U P E R!!!!
Για να καταλάβει ο mr osioe και η παρέα του ότι δεν πρόκειται για κατάστημα νεωτερισμών.
επίσης.......
γιατί είναι το πιο γλυκό μου βάσανο
θα ήθελα να ντυθεί άτακτο κοριτσάκι και εγω αυστηρός μπαμπάς...
για να κάνω μωβ το πιο όμορφο κωλαράκι (χωρίς να πονέσει)
Ενδιαφέρον Ερώτηση! ποια απο τις κοπέλες του στουντιο δέχεται ξυλιές στο κωλαράκι και με ποιο προγραμμα μπορει να γινει αυτό;
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Ενδιαφέρον Ερώτηση! ποια απο τις κοπέλες του στουντιο δέχεται ξυλιές στο κωλαράκι και με ποιο προγραμμα μπορει να γινει αυτό;
φανταζομαι αν εννοεις κατι απαλο χωρις να αφηνει σημαδια και να ποναει κτλ....
Ολες μας δεχομαστε ;)
Αν βαράς δυνατά πέστο στην κυρά τσατσά !Ενδιαφέρον Ερώτηση! ποια απο τις κοπέλες του στουντιο δέχεται ξυλιές στο κωλαράκι και με ποιο προγραμμα μπορει να γινει αυτό;
( Έχει κάτι χερούκλες σαν του συγχωρεμένου του Αποστόλη του Σουγκλάκου)
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
εεε φαντασίωση είναι. μην εξελιχθεί σε "το χάσαμε το κορμί, πατριώτη"
άλλωστε μην ξεχνάμε ότι την κυρά την.... προστατεύουμε.
panos602100
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2008
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
καλημερα ομορφη αρχοντισα η Αλινα θα σημετεχει στο στολισμα? :-* :-*To συζητησα τωρα και με τη Νικολ στο μαγαζι και ανακαλυψα οτι και αυτη εχει μια προσωπικη συλλογη απο στολες....νοσοκομα, μαγειρησα, μπατσινα ;)
πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
καλημερα ομορφη αρχοντισα η Αλινα θα σημετεχει στο στολισμα? :-* :-*
Καλημερα
θα μιλησω μαζι της το απογευμα ματια μου και θα σας πω ;)
αλλα μαλλον απο Πεμπτη θα ντυθει και αυτη ;)
Η Νικολ τωρα παντως εχει μεγαλο σουξε απ οτι μιλησα με το μαγαζι, βγαινει στο σαλονι σαν νοσοκομα και κραταει και μια μεγαλη συριγγα ;)
πολλα φιλακια
panos602100
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2008
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
υπαρχει περιπτοση να την δουμε στην βραδινη βαρδια?προσπαθεισε να την πισεις να φορεσει καμια σεχι στολη να μασ στειλει αδιαβαστους... :oΚαλημερα
θα μιλησω μαζι της το απογευμα ματια μου και θα σας πω ;)
πολλα φιλακια
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Άντζελα στο θρεντ www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,48997.msg1045612#new]"Τί θέλουμε να αλλάξει στα στούντιο "[/url] έχω εκφράσει μια απορία σε όποιον/α ξέρει για το πώς πάνε γενικά οι δουλειές στα στούντιο . Πέφτει η πελατεία όσο περνάει ο καιρός ?
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
υπαρχει περιπτοση να την δουμε στην βραδινη βαρδια?προσπαθεισε να την πισεις να φορεσει καμια σεχι στολη να μασ στειλει αδιαβαστους... :o
sexy στολη θα βαλει μην ανυσηχεις ;)
βραδυνη βαρδια δε νομιζω να κανει ομως μιας και η ιδια δεν δουλευει ποτε βραδυ κατι που ειναι προσωπικη της επιλογη ;)