sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΟ ΕΕΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΙ ΝΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ Ε ΚΑΛΟ ΑΦΤΟμας αρεσει το κρυφτο!
ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΟ ΕΕΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΙ ΝΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ Ε ΚΑΛΟ ΑΦΤΟμας αρεσει το κρυφτο!
ΤΙ ΕΝΟΙΣ ΜΟΡΟ ΚΡΥΦΤΟ ΜΕ ΠΟΝΙΡΙΑ Ι ΚΑΝΟΝΙΚΟ ?ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ???αμα δεν εχεις παιξει κρυφτο χανεις κουκλιτσα.... οποιος βρει αυτον που κρυβεται ξερεις εεε??
Ε ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΙΣ ΠΟΣ ΣΤΙΣ ΓΙΝΕΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΙ ΠΑΙ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΓΙΑ ΠΟΝΙΡΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΣ ΕΙ ΓΥΝΕΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΣΑαμεσως το μυαλο σου στο πονηρο!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΙ ΜΕ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ?????mazi δεν κανουμε κ χωρια δεν μπορουμε κουκλα μου.
με εμας τους 2 προσωπικα?ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΙ ΜΕ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ?????
ΟΠΟΣ ΤΟ ΛΕΙ Ι ΠΑΡΙΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑμε εμας τους 2 προσωπικα?
ΜΟΡΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΕΞΙΓΙΣΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΙΣ :-* :-* :-*οταν θα ερθω απο κοντα θα σου εξηγησω... ;)
θα στο θυμησω αν εχεις καλη μνημη κ θυμασαι.... ;)ΜΟΡΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΕΞΙΓΙΣΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΙΣ :-* :-* :-*
ΘΑ ΘΙΜΑΜΕ ΜΟΡΟ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟ ΓΕΡΑΣΙ ΠΡΙΝ ΤΙΝ ΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΘΙΜΑΜΕ ΤΟΣΟ ΓΡΙΓΟΡΑθα στο θυμησω αν εχεις καλη μνημη κ θυμασαι.... ;)
δεν νομιζω...ΘΑ ΘΙΜΑΜΕ ΜΟΡΟ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟ ΓΕΡΑΣΙ ΠΡΙΝ ΤΙΝ ΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΘΙΜΑΜΕ ΤΟΣΟ ΓΡΙΓΟΡΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ......ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΩΣ ΕΙΣΤΑΙ? ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ......ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ?
κοιταχτε φατσούλα το Κελλάκι!!!!!