sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
καλισπερα σε ολουσ και καλι διασκεδασι πεδια :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τι κάνεις απόψε?καλισπερα σε ολουσ και καλι διασκεδασι πεδια :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλα ειμαστε μορο στι δουλια ειμαι για να κανο τα ωρεα πεδια να περνανε καλα :-* :-*τι κάνεις απόψε?
Παίδες επισκέφτηκα χθες το βραδάκι την Αλεξάνδρα στη βάρδιά της (θ' ανεβάσω κριτική γιατί βαριέμαι να τα γράφω κι εδώ) και πρώτη φορά είδα μετά από καιρό την κίνηση στο studio αυξημένη όπως τον παλιό καλό καιρό... Πόρτες άνοιγαν, πόρτες έκλειναν. Είδα για πρώτη φορά Νεφέλη από κοντά και μου έκανε πολλή εντύπωση, είναι πολύ πιο αλανάκι απ' ό,τι την περίμενα και με βραχνή φωνούλα... Παράλληλα όμως είναι απ' τις ευγενέστερες παρουσίες που έχω συναναστραφεί στο studio και πρέπει να είναι και πολύ εντάξει κοπέλα, αυτό συμπέρανα λίγο που μιλήσαμε αφού τελείωσε η συνέυρεσή μου με την Αλεξάνδρα... Από κορμί όπως στις φωτογραφίες, τη συμπάθησα τα μάλα, θα τιμηθεί σύντομα...
γειά σου όμορφη κυρά! :-* :-* :-* :-* :-*
χωρίς να θέλω να θίξω τις 2 πρώτες κυρίες- όμορφες πολύ είναι, ειδικά η πρώτη, κάνει να τρέχουν τα σάλια μου- η ανάγκη απόκρυψης του προσώπου της Αλίκης οδήγησε το φωτογράφο να απεικονίσει την οπίσθια πλευρά της, έτσι αναδείχθηκε ένας κώλος έργο τέχνης.
Πιστευω οτι η Αλικη εχει ωραιο προσωπο......
η Νεφέλη είναι μεγάλο μαγκάκι και πολύ καλο κορίτσι. Πάντως Μπου-Μπου πιστευω οτι ένα πιο teen/gothic στυλάκι θα ταίριαζε στην Νεφέλη και ίσως θα ήταν κατι διαφορετικό για το στούντιο!!
;) ;)
οτι ειναι μαγκακι ειναι
φοραει κατακαιρους διαφορα τετοια, γαντακια, βαρια κοσμηματα, εχει εντονο μακιγιαζ και οντως της παει ;)