Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
καλισπερα σε ολουσ και καλι διασκεδασι πεδια  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Aπόψε το βράδυ 23:00 με 07:00 Ελένη-Μαρίνα και Αλίκη στο studio  :smitten: :smitten: :smitten:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

Aπόψε το βράδυ 23:00 με 07:00 Ελένη-Μαρίνα και Αλίκη στο studio  :smitten: :smitten: :smitten:

γειά σου όμορφη κυρά! :-* :-* :-* :-* :-*

χωρίς να θέλω να θίξω τις 2 πρώτες κυρίες- όμορφες πολύ είναι, ειδικά η πρώτη, κάνει να τρέχουν τα σάλια μου- η ανάγκη απόκρυψης του προσώπου της Αλίκης οδήγησε το φωτογράφο να απεικονίσει την οπίσθια πλευρά της, έτσι αναδείχθηκε ένας κώλος έργο τέχνης.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πιστευω οτι η Αλικη εχει ωραιο προσωπο......

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.018
Πόντοι
5.015
Παίδες επισκέφτηκα χθες το βραδάκι την Αλεξάνδρα στη βάρδιά της (θ' ανεβάσω κριτική γιατί βαριέμαι να τα γράφω κι εδώ) και πρώτη φορά είδα μετά από καιρό την κίνηση στο studio αυξημένη όπως τον παλιό καλό καιρό... Πόρτες άνοιγαν, πόρτες έκλειναν. Είδα για πρώτη φορά Νεφέλη από κοντά και μου έκανε πολλή εντύπωση, είναι πολύ πιο αλανάκι απ' ό,τι την περίμενα και με βραχνή φωνούλα... Παράλληλα όμως είναι απ' τις ευγενέστερες παρουσίες που έχω συναναστραφεί στο studio και πρέπει να είναι και πολύ εντάξει κοπέλα, αυτό συμπέρανα λίγο που μιλήσαμε αφού τελείωσε η συνέυρεσή μου με την Αλεξάνδρα... Από κορμί όπως στις φωτογραφίες, τη συμπάθησα τα μάλα, θα τιμηθεί σύντομα...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Παίδες επισκέφτηκα χθες το βραδάκι την Αλεξάνδρα στη βάρδιά της (θ' ανεβάσω κριτική γιατί βαριέμαι να τα γράφω κι εδώ) και πρώτη φορά είδα μετά από καιρό την κίνηση στο studio αυξημένη όπως τον παλιό καλό καιρό... Πόρτες άνοιγαν, πόρτες έκλειναν. Είδα για πρώτη φορά Νεφέλη από κοντά και μου έκανε πολλή εντύπωση, είναι πολύ πιο αλανάκι απ' ό,τι την περίμενα και με βραχνή φωνούλα... Παράλληλα όμως είναι απ' τις ευγενέστερες παρουσίες που έχω συναναστραφεί στο studio και πρέπει να είναι και πολύ εντάξει κοπέλα, αυτό συμπέρανα λίγο που μιλήσαμε αφού τελείωσε η συνέυρεσή μου με την Αλεξάνδρα... Από κορμί όπως στις φωτογραφίες, τη συμπάθησα τα μάλα, θα τιμηθεί σύντομα...

η Νεφέλη είναι μεγάλο μαγκάκι και πολύ καλο κορίτσι.  :rockon: :rockon: :rockon: Πάντως Μπου-Μπου πιστευω οτι ένα πιο teen/gothic στυλάκι θα ταίριαζε στην Νεφέλη και ίσως θα ήταν κατι διαφορετικό για το στούντιο!! :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
γειά σου όμορφη κυρά! :-* :-* :-* :-* :-*

χωρίς να θέλω να θίξω τις 2 πρώτες κυρίες- όμορφες πολύ είναι, ειδικά η πρώτη, κάνει να τρέχουν τα σάλια μου- η ανάγκη απόκρυψης του προσώπου της Αλίκης οδήγησε το φωτογράφο να απεικονίσει την οπίσθια πλευρά της, έτσι αναδείχθηκε ένας κώλος έργο τέχνης.
:2funny: :2funny:

Πιστευω οτι η Αλικη εχει ωραιο προσωπο......

;) ;)

η Νεφέλη είναι μεγάλο μαγκάκι και πολύ καλο κορίτσι.  :rockon: :rockon: :rockon: Πάντως Μπου-Μπου πιστευω οτι ένα πιο teen/gothic στυλάκι θα ταίριαζε στην Νεφέλη και ίσως θα ήταν κατι διαφορετικό για το στούντιο!! :rockon: :rockon: :rockon:

οτι ειναι μαγκακι ειναι :cheesy:
φοραει κατακαιρους διαφορα τετοια, γαντακια, βαρια κοσμηματα, εχει εντονο μακιγιαζ και οντως της παει ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Μέχρι τις 17:00 Aλεξάνδρα-Κέλλυ-Ρούμπι  :smitten: :smitten: :smitten:

Το απόγευμα Ελένη-Μαρίνα-Αλεξάνδρα :smitten: :smitten: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
:2funny: :2funny:

;) ;)

οτι ειναι μαγκακι ειναι :cheesy:
φοραει κατακαιρους διαφορα τετοια, γαντακια, βαρια κοσμηματα, εχει εντονο μακιγιαζ και οντως της παει ;)

αυτο εννοώ Μπου-Μπου.  :rockon: :rockon: πχ πιο σέξυ θα είναι με στυλάκι τύπου suicide gilrs ([URL unfurl="true"]http://suicidegirls.com/[/url]) παρά με ζαρτιέρες κ.α.  :knockinb: :knockinb: :knockinb: gothic μωράκι!!!!

αμα κόψει και τα μαλλάκια της ίσια με φράτζα θα είναι τρέλλα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και η Νεφελη εχει καλα χαρακτηριστικα,κανει μπαμ οτι ειναι ιεροδουλη ενω την Αλικη δε μπορεις να την καταλαβεις,καποιες κοπελες μπορει να μην κανουν πρωκτικο αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν εχουν κανει ποτε στη ζωη τους,εχω αμφιβολιες γι αυτο...

Alikh

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Καλημερα σε ολους κ καλη εβδομαδα! Σημερα σας περιμενω στο 104 για οργια με τρελο διδυμακι, την κελλυ! :tits2: :s&m_2:
Φιλακιααα!! Παω να ετοιμαστω..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom