Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Μπου-Μπου οι φοιτητές δεν με νοιάζουν, εγώ θέλω να έρχομαι σε εσάς χωρίς να κάνω 150 λεπτά πήγαινε-έλα.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πού μένεις ρε άνθρωπε και θέλεις 150 λεπτά για να πας στο 104;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Θέλω να έρθω να σε ξανακάνω ντουζ... Δε σε έπλυνα καλά την προηγούμενη φορά :2funny: :2funny: :2funny:
ομοσ αφτι τιν φορα θα το αφισο πανοσου να μου προτινισ για ντουσ γιατι τιν προτι το προτινα εγω και θα μες πλενισ καλα και παντου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
ομοσ αφτι τιν φορα θα το αφισο πανοσου να μου προτινισ για ντουσ γιατι τιν προτι το προτινα εγω και θα μες πλενισ καλα και παντου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Την επόμενη φορά θα σε γλείψω με τις σαπουνάδες μαζί μέσα στην ντουζιέρα μια και μου δίνεις το ελεύθερο... Στο υπόσχομαι :)

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Την επόμενη φορά θα σε γλείψω με τις σαπουνάδες μαζί μέσα στην ντουζιέρα μια και μου δίνεις το ελεύθερο... Στο υπόσχομαι :)
τρελι φασι θελο να το δο ομοσ και να το απολαφσοοοοοοοοοοοο αφτο δεν θε εχουμε καθολου κρεβατι κατεφτια στι ντουζιερα τρελοπεδο μου ταλεσ τορα που δεν δουλεβο και με τρελενισ με τισ ιδεσ σου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
τρελι φασι θελο να το δο ομοσ και να το απολαφσοοοοοοοοοοοο αφτο δεν θε εχουμε καθολου κρεβατι κατεφτια στι ντουζιερα τρελοπεδο μου ταλεσ τορα που δεν δουλεβο και με τρελενισ με τισ ιδεσ σου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εμένα να δεις πώς με τρελαίνεις...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
ε ναι ετσι πρεπι μορο καθε φορα και κατι διαφορετικο  :2funny: :2funny: :2funny:

Μ' αυτά που μας προσφέρει το 104 κοντεύουμε να πάψουμε ν' ασχολούμαστε με μη - ιερόδουλες γιατί ό,τι γούστα θελήσουμε τα βρίσκουμε στο 104... Μόνο το feeling λείπει και αυτό όχι πάντα ;)

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Μ' αυτά που μας προσφέρει το 104 κοντεύουμε να πάψουμε ν' ασχολούμαστε με μη - ιερόδουλες γιατί ό,τι γούστα θελήσουμε τα βρίσκουμε στο 104... Μόνο το feeling λείπει και αυτό όχι πάντα ;)
εχεισ δικιο μορο

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114

Καλησπέρα στα όμορφα παιδιά :smitten: :smitten: :smitten:

αφού σου κάνει μπάνιο σαν να είσαι μωρό (αν και για μένα είσαι )  έμεινε να πεις και που δεν έχει δίκιο ... από εδώ και πέρα μονο harmony θέλω να βλέπω μεταξι σας.............και κάτι άλλο να πω ... δεν με έκλεψε κανέναν ευτυχώς χτες...απλά εσύ με κούρασες τόσο πολύ που όταν γύρισα έπεσα τέζα στο κρεβάτι  :-* :-* :-* :-* :-*

:smitten: :grouphug: :smitten:

kisses by marina

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775

αφού σου κάνει μπάνιο σαν να είσαι μωρό (αν και για μένα είσαι )  έμεινε να πεις και που δεν έχει δίκιο ... από εδώ και πέρα μονο harmony θέλω να βλέπω μεταξι σας.............και κάτι άλλο να πω ... δεν με έκλεψε κανέναν ευτυχώς χτες...απλά εσύ με κούρασες τόσο πολύ που όταν γύρισα έπεσα τέζα στο κρεβάτι  :-* :-* :-* :-* :-*

kisses by marina

ποιοσ σε κουρασε Μαρινακι? Το Ελενακι??? να το κανω ντα!

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0

σορι μορο μιν μου κρατασ μουτρα ενο ξερισ εσενα μονο αγαπαο και μιν με τιμορισ για αφτο απο δο και περα θα κανο εσενα μπανιο μορο μου :-* :-* :-* :-* :-*

kisses by marina

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
μιν μου κρατασ μουτρα αγαπι μου ενο ξερισ εσενα μονο αγαπο και μου φτανισσσσσ τιν αλι φορα θα κανο και σενα μπανιο καυλα μου :-* :-* :-* :-*

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Ο δικός σου με το tattoo πάνω ήδη μου έλειψε :kissass2: :kissass2: :kissass2:

αμα θες ταττοο μωρο τοτε εμενα πρεπει να δεις.....
3 διαφορετικα μεσα στο μαιο εκανα :cheesy:

υγ .καλησπερα ελενη-μαρινα :happy:

Το βράδυ στο studio Στέλλα - Αναστασία  :smitten: :smitten:

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
tattoo!!!!!ναι ναι ενδιαφερομαι και γω να δω!!!!!!!ποτε μπορω???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom