Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.210
- Πόντοι
- 5.015
re antsela afti i kolara einai dikomou kai den tin gnorizo egw popopo
Μπα εγώ μια χαρά την αναγνωρίζω έχω και πρόσφατη την εικόνα της στο μυαλό μου
re antsela afti i kolara einai dikomou kai den tin gnorizo egw popopo
axa exeis dikio moro e an to thes tora gia tin ali foraΓιατί εγώ δεν έχω το τηλέφωνό σου
diladi exeis kalo mnimni eeeee ap ola pou eides mono tin kolara mou thimaseΜπα εγώ μια χαρά την αναγνωρίζω έχω και πρόσφατη την εικόνα της στο μυαλό μου
diladi exeis kalo mnimni eeeee ap ola pou eides mono tin kolara mou thimase
ipa kai gw mipos ta ksexases giati kai gw thimame tin sto stoma mouΌχι και τα σου θυμάμαι, αξέχαστα
ti egine mi mou pis oti den ..............................................:-* :-* :-* :-* :-*
diladi tora pou piges galatsi niothis xalara sa na min ekanes tptΓιόρταζε η ενορία της παλιάς μου γειτονιάς στο Γαλάτσι και πήγα αμέσως μετά από εσένα για να ξεπλυθώ απ' τις αμαρτίες που έκανα μαζί σου Πριν κανα δίωρο επέστρεψα σπίτι
diladi tora pou piges galatsi niothis xalara sa na min ekanes tpt
ipa kai gw mipos ta ksexases giati kai gw thimame tin sto stoma mou
mipos prepi na sou doso kana kaftero piperi na min to ksanakanis san ta mikra pedhiaΜπα, αμάρτησα τόσο πολύ μαζί σου που δεν κατάφερα να το ξεπεράσω
efxaristo e an einai gia mena afto to tragoudi
efxaristo e an einai gia mena afto to tragoudi
giati exo aipnia moro den me piani tha ithela kapion na me kani mpanaki kai na kimitho dipla touΝα σου πω Ελενάκι, εσύ δεν έχεις πρωινή βάρδια αύριο, γιατί ξενυχτάς;;;
efxaristo marakiennoeitai gia sena!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
giati exo aipnia moro den me piani tha ithela kapion na me kani mpanaki kai na kimitho dipla tou
mpa diskolo moro esei giati den kimasemakari na eimoun ekei.............axxxx
mpa diskolo moro esei giati den kimase
ti na kano egw moro den fteo se tpt i mana mou fteoi pou me ekane etsiaupnies..... kati foto sou.....feugei o upnos..... ;) ;) ;) ;) ;)