marinaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Like
- 114
STAR ... είσαι απίστευτη
kisses by marina
ευχάριστο { kouklakis } όμως τώρα πια δεν είμαι η ώρα για καφέ
θα σε κεράσω κάτι άλλο.....
kisses by marina
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ , ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!
ΚΑΙ ΓΩ ΚΕΡΝΑΩ ΜΕΤΑ ΚΟΝΙΑΚ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ !!! ;)
Μαρινακι η Ανζελα μας που χαθηκε σημερα?
εάν εσύ πινής όσο εμενα ... θα το πιούμε σίγουρα
kisses by marina
ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ , ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΕΦΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ....!!!
kisses by Kouklakis
(sorry στο πηρα με αρεσει το kisses by )
εάν εσύ πινής όσο εμενα ... θα το πιούμε σίγουρα
kisses by marina
ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ , ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΕΦΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ....!!!
kisses by Kouklakis
(sorry στο πηρα με αρεσει το kisses by )
οποτε εσύ ΚΟΝΙΑΚ εγώ jack...
και ξεκινάμε
kisses by marina
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ , ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!
ΚΑΙ ΓΩ ΚΕΡΝΑΩ ΜΕΤΑ ΚΟΝΙΑΚ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ !!! ;)
kalispera se olous :-* :-*
Άσε ρε φίλε... Αν πιείτε μαζί με το Μαρινάκι ένα μπουκάλι ουΐσκυ & στα καπάκια ένα μπουκάλι κονιάκ, στην καλύτερη περίπτωση δε θα σου σηκώνεται παρ' ότι θα έχεις τέτοια γυναικάρα δίπλα σου, στη χειρότερη θα πέσεις τάβλα...
ισα ισα φιλε θα με γινει πυραυλος με τετοια γυναικαρα διπλα μου !!! > >
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΟΡΙΕΝΤΑΛ !!!
ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!
συγνωμη ηθελα να τα γραψω με μικρα γραμματα αλλα πως εγινε πατησα λαθος πληκτρο !!! προσπαθησα να το σβησω να το ξαναγραψω δεν γινεται μηπως γνωριζει κανεις να με βοηθησει ???
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΟΡΙΕΝΤΑΛ !!!
ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!
καλημέρα μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Το απόγευμα 17:00 με 23:00 στο studio οι Μαρίνα - Νεφέλη
www.imagerous.com/] [/URL]
μαζί τους και η Αλίκη
www.imagerous.com/] [/URL]
Καλησπερα μωρο μου ,
Οτι ειμαι Μακεδονας ειναι σωστο ! Εγω κατ αρχας γνωριζω χρονια την Αντζελα απο την Αθηνα απο το 2003. Ειναι η καλυτερη μου φιλη και οι αλλες που εχει ειναι ιασαξιες δεν εχω λογια . Μενω Αθηνα απο το 2003 . Τωρα τελευταια εχω κατι δουλειες πανω και πηγαινοερχομαι !!!Συναγωνιστή κουκλάκι κατ' αρχάς πρέπει να μάθεις να γράφεις με παραθέσεις, κάνεις παράθεση αυτό που θέλεις να απαντήσεις και γράφεις αυτό που θέλεις κάτω απ' το κείμενο της παράθεσης, δηλαδή κάτω απ' το τελευταίο "quote". Κατά δεύτερον θέλω να μου λύσεις μια προσωπική απορία, μένεις Αθήνα; Γιατί να είσαι Μακεδόνας και να γράφεις κάθε μέρα στο thread του Oriental studio 104 μου κάνει λίγο περίεργο...