You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.165
- Πόντοι
- 7.885
Στην απογευματινή βάρδια μετά από κατάθεση κολλητού η Μαρίνα πέρνει και πάλι άριστα ,εγώ όμως δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την κύρια της υποδοχής,η οποία και μου φάνηκε κάπως κουρασμένη και σίγουρα δεν αποτελεί ένδειξη ευγένειας να ρωτάει όλους τους πελάτες που μπαίνουν αν έχουν ξανάρθει,επειδή βαριέται να πει τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα .Περίμενα καμιά ώρα στο σαλόνι και ήταν μια συμπεριφορά που δεν μου άρεσε καθόλου.
astra85
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 65
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 3.067
και γω οσες φορες εχω παει με εχει ρωτησει η υπηρεσια αν εχω ξαναπαει αλλα προσωπικα δεν με πειραξε.τωρα οσο για την αναμονη ειναι γνωστο οτι στο συγκεκριμενο στουντιο δεν υπαρχει βιασυνη και αυτο ειναι κατα τη γνωμη μου ειναι απ τα πολυ θετικα.
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Στην απογευματινή βάρδια μετά από κατάθεση κολλητού η Μαρίνα πέρνει και πάλι άριστα ,εγώ όμως δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την κύρια της υποδοχής,η οποία και μου φάνηκε κάπως κουρασμένη και σίγουρα δεν αποτελεί ένδειξη ευγένειας να ρωτάει όλους τους πελάτες που μπαίνουν αν έχουν ξανάρθει,επειδή βαριέται να πει τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα .Περίμενα καμιά ώρα στο σαλόνι και ήταν μια συμπεριφορά που δεν μου άρεσε καθόλου.
Φανταζομαι σε ποια επεσες!! ;)
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
μπορει και ναταν κουρασμενη
αλλα ενταξυ βρε μαναρι δεν σου ειπε και κατι ασχημο η γυναικα, αν εχεις ξαναρθει σε ρωτησε ;)
και "ναι" να της ελεγες παλι θα στο ξαναλεγε το προγραμμα ;)
απλα το "εχετε ξαναρθει εδω" ειναι καλως ή κακος ενα κλισε που χρησιμοποιουνε οι υπηρεσιες και σε μας και αλλου για να σπασει ο παγος μεταξυ πελατη και υπηρεσιας στο σαλονι ;)
προσωπικα (αν και συνθιθισμενο) ουτε ασχημο το βρισκω ουτε προσβλητικο ;)
Φανταζομαι σε ποια επεσες!! ;)
δεν ηταν αυτη που λες ;)
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Επισκέπτης
Με stap on φυσικα, τι νοημα εχει το αυταρχικο αλλιως?
Kάνεις ακάποτο στράπον;
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
ειδαν καλα τα ματια μου
αυριο πρωι το "βαρυ πυροβολικό " Μαρινα και μπετυ μαζι ? κολαση θα γινει
ναι ειναι και οι 2 μαζι αυριο το πρωι ;)
www.imagerous.com/] [/URL]
marinaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Like
- 114
ειδαν καλα τα ματια μου
αυριο πρωι το "βαρυ πυροβολικό " Μαρινα και μπετυ μαζι ? κολαση θα γινει
ειδαν,ειδαν
θα δικά μου τι θα δούνε αύριο δεν ξέρω ... δεν έχουμε ξαναδουλέψει μαζί με την Μπέτυ αλλα μου κάνει κλικ ... .
θα είναι ωραία δοκιμασία ...
kisses by marina
ειδαν,ειδαν
θα δικά μου τι θα δούνε αύριο δεν ξέρω ... δεν έχουμε ξαναδουλέψει μαζί με την Μπέτυ αλλα μου κάνει κλικ ... .
θα είναι ωραία δοκιμασία ...
kisses by marina
Mαρίνα επειδή η Μπέτυ είναι πιο μεγάλη και πιο έμπειρη απο εσένα το σώστο είναι να την φωνάζεις Θεία Μπέτυ. Ακούγεται πιο σέξυ έτσι...
Μπου-Μπου, τώρα που έχεις δύο κοπελούδες μέσα υπάρχει περίπτωση να γίνει βάρδυα με Τζένυ και Κλαούντια (αν είναι στην Ελλάδα). Νομίζω οτι θα είναι το όνειρό αρκετών εδω μεσα (ξέρεις για ποιό λόγο).
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Μπου-Μπου, τώρα που έχεις δύο κοπελούδες μέσα υπάρχει περίπτωση να γίνει βάρδυα με Τζένυ και Κλαούντια (αν είναι στην Ελλάδα). Νομίζω οτι θα είναι το όνειρό αρκετών εδω μεσα (ξέρεις για ποιό λόγο).
λειπουνε και οι 2 μωρο
σε αλλη χωρα η μια σε αλλη η αλλη.......
η τζενη θα ξαναγυρισει καποια στιγμη η κλαουντια μαλλον οχι ;)
Tωρα το βραδυ μεχρι τις 6 το πρωι στο studio η Κέλλυ
λειπουνε και οι 2 μωρο
σε αλλη χωρα η μια σε αλλη η αλλη.......
η τζενη θα ξαναγυρισει καποια στιγμη η κλαουντια μαλλον οχι ;)
[/URL]
[/b]
ναι μωρε το ξέρω, απλά φανταζόμουν οτι θα ήταν καλή φαση αν τις είχες και τις δύο διαθέσιμες...
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
αντζελα τη νανα προκειται να τη ξαναδουμε????
κατα 99% οχι μαναρι μου
σταματησε και εφυγε μονιμα στη χωρα της ;)
Τωρα το πρωι στο studio Μαρινα + Μπέτυ
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
η χάρη που σου ζήτησα τις προάλλες δεν την βλέπω να πραγματοποιείται....
θα περιμενεις μωρο λιγες εβδομαδες
αλλα θα αξιζει τον κοπο ;)
μάλιστα αναμένω τότε...
τσέκαρε το πμ ;)
α πες μας και εμας, μήν μας αφηνεις στην απέξω!!!