Επισκέπτης
τι έγινε όμως; σε έβρισε; σε προειδοποιήσε για κάτι; σε ειρωνεύτηκε;
Oλα μαζί
τι έγινε όμως; σε έβρισε; σε προειδοποιήσε για κάτι; σε ειρωνεύτηκε;
Oλα μαζί
τι να πω.... :'( :'( :'( :'( φαίνεται πως γλωσσολογικά είμαι ξεπερασμένος.....
βρε μη τζιναβεσε τοσο φιλεναδα
μια χαρα εισουνα στα χουσε δεν χρειαζεται να σε τζιναψουν κιαλλοι και ναρχισουν τα κουλα ;)
Έμαθα ότι φεύγει η Νανά, θα κάνει καμιά βάρδια ακόμα ή αυτό ήταν? Κρίμα όμως που φεύγει γιατί για μένα ήταν η καλύτερη κοπέλα στο χώρο
Έμαθα ότι φεύγει η Νανά, θα κάνει καμιά βάρδια ακόμα ή αυτό ήταν? Κρίμα όμως που φεύγει γιατί για μένα ήταν η καλύτερη κοπέλα στο χώρο
Άσε ρε φίλε και δεν τη πρόλαβα για ένα αποχαιρετιστήριο, για μένα ήταν η καλύτερη και σε εμφάνιση -συμπεριφορά και στο sex τα βρίσκαμε μια χαρά, άντε τώρα να αρχίσουμε πάλι τις δοκιμές και τα πειράματα, τεσπα να είναι καλά το κορίτσι και καλή της τύχη όπου πάει και ότι και να κάνει. Άντζελα κάνε κάτι και φέρε πάλι μια Ασιατισα!!!!!Νανά τέλος, το χάσαμε το κορμί πατριώτη
Άσε ρε φίλε και δεν τη πρόλαβα για ένα αποχαιρετιστήριο, για μένα ήταν η καλύτερη και σε εμφάνιση -συμπεριφορά και στο sex τα βρίσκαμε μια χαρά, άντε τώρα να αρχίσουμε πάλι τις δοκιμές και τα πειράματα, τεσπα να είναι καλά το κορίτσι και καλή της τύχη όπου πάει και ότι και να κάνει. Άντζελα κάνε κάτι και φέρε πάλι μια Ασιατισα!!!!!
Ναι ρε φίλε διάβασα τη κριτική σου, πέρασες φίνα πάντα τέτοια, η Μπέτυ θα δοκιμαστεί σύντομα αλλά με προσοχή γιατί έχω διαβάσει ότι ειδικεύεται στο στραπονάριασμα και φοβάμαι μη μπερδευτεί και βρεθουμε γαμημένοι στα καλά καθούμενα (πλάκα κάνω). Από ότι έχω καταλάβει δεν είναι κλασική Ασιάτισσα (ταυλανδέζα, κινέζα, κορεάτισα κλπ) αλλά πρωην ΕΣΣΔ με Ασιατικά χαρακτηριστικά θα την επισκεφτώ και θα ξεδιαλύνει η υπόθεση, να είσαι καλά και πάντα άξιοςΦίλε εγώ το έμαθα τυχαία απ' την Άντζελα πριν κάτι μέρες & παρ' ότι δεν είμαι αυτήν την περίοδο σε καλή οικονομική κατάσταση έσκασα χθες στην τελευταία της βάρδια το 90άρι του full μόνο για την πάρτη της. Σκέφτηκα να το γράψω εδώ ότι σταματάει για τους απανταχού θαυμαστές της αλλά υπέθεσα ότι ίσως να έχει τους λόγους της η Άντζυ & να μην το έκανε η ίδια. Όσο για την Ασιάτισσα που λες υπάρχει & λέγεται ΜΠΕΤΥ & απ' ό,τι μαθαίνω είναι & πολύ καλή. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι το απόλυτο GFE όπως η Νανά αλλά σίγουρα ως ασιάτισσα θα έχει τους άντρες στα όπα όπα
Ναι ρε φίλε διάβασα τη κριτική σου, πέρασες φίνα πάντα τέτοια, η Μπέτυ θα δοκιμαστεί σύντομα αλλά με προσοχή γιατί έχω διαβάσει ότι ειδικεύεται στο στραπονάριασμα και φοβάμαι μη μπερδευτεί και βρεθουμε γαμημένοι στα καλά καθούμενα (πλάκα κάνω). Από ότι έχω καταλάβει δεν είναι κλασική Ασιάτισσα (ταυλανδέζα, κινέζα, κορεάτισα κλπ) αλλά πρωην ΕΣΣΔ με Ασιατικά χαρακτηριστικά θα την επισκεφτώ και θα ξεδιαλύνει η υπόθεση, να είσαι καλά και πάντα άξιος
καλησπέρα
Аπόψε... ειδικό πρόγραμμα
για την πρώτη νύχτα στην Αθήνα !!!
:-* :- τι περιλμβανει τι προγραμμα?
kisses by marina
καλησπέρα
Аπόψε... ειδικό πρόγραμμα
για την πρώτη νύχτα στην Αθήνα !!!
:-* :-*
kisses by marina
Άσε ρε φίλε και δεν τη πρόλαβα για ένα αποχαιρετιστήριο, για μένα ήταν η καλύτερη και σε εμφάνιση -συμπεριφορά και στο sex τα βρίσκαμε μια χαρά, άντε τώρα να αρχίσουμε πάλι τις δοκιμές και τα πειράματα, τεσπα να είναι καλά το κορίτσι και καλή της τύχη όπου πάει και ότι και να κάνει. Άντζελα κάνε κάτι και φέρε πάλι μια Ασιατισα!!!!!
Αντζελινα καλησπερα,
να σε ρωτησω κατι?
ειδα στο σαιτ οτι δεν κανεις 69 ισχυει?? ποτε δεν το ειχα προσεξει!!! Και αν ναι γιατι?