Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ολα τα λεφτα αυτη η φωτο της Vivian !!! ;)

Eμενα με εκανε πελατη απο τωρα !!! :grin: :grin: :grin:

Θα μπορουσα να την κλεισω για ενα μισαωρο παρακαλω με το Πρασινο αντιτιμο απο κατω !! :think:

Συνημμένα

• Vivian.jpg
    Vivian.jpg
    192,6 KB · Εμφανίσεις: 61

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Ολα τα λεφτα αυτη η φωτο της Vivian !!! ;)

Eμενα με εκανε πελατη απο τωρα !!! :grin: :grin: :grin:

Θα μπορουσα να την κλεισω για ενα μισαωρο παρακαλω με το Πρασινο αντιτιμο απο κατω !! :think:

ειναι πολύ νεα και όμορφη κοπέλα και καλη στο δωματιο απ οσο ειπαν οσοι την πρωτοδοκιμασαν ;)
90 ειναι το φουλ της προγραμμα μωρο (δεν κανει πρωκτικο) και ειναι στα 30 λεπτα οποτε θα σου μείνουν και τα 10ε ;) :cheesy:

πολλά φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Να με περιμενετε αυριο το λοιπον !!!
Και με το 10αρικο θα πιουμε μπυρες μετα !!! :grin: :grin: :grin:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Να με περιμενετε αυριο το λοιπον !!!
Και με το 10αρικο θα πιουμε μπυρες μετα !!! :grin: :grin: :grin:

:2funny:

Ποτε δουλευει αυτο το πιστολι? Βαλε φωτοοοοοοος!!!!

αυριο το βραδυ ειναι η Μαρίνα ;)
φωτος το βραδυ μαναρι ,το απογευμα δουλευω και τωρα πρεπει να προλαβω το κομμωτηριο ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
και που να την δεις και τωρα απο κοντα :2funny:
την πηγα προσφατα στον πλαστικο/αισθητικο μου και τις εκανε κατι θεραπειες σε χειλια, μαγουλα βλεφαρα και ειναι ακομα πιο ψευτικη, ΘΕΑ!!! :rockon:
[/b]

Δεν αντιλέγω, η Νικόλ είναι θεά, αλλά οι τελευταίες φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει γιατί είναι τίγκα στο photoshop???

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Δεν αντιλέγω, η Νικόλ είναι θεά, αλλά οι τελευταίες φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει γιατί είναι τίγκα στο photoshop???

αφου βρε μωρο ο κλαδος μας αργα αλλα σταθερα σε διαφορους τομεις εκσυχρονιζετε γιατι οχι λοιπον? τοχα πουτοχα το προγραμμα ειπα να το τρεξω ;)
βεβαια στην ολη ιστορια παιζει και το ρολο της και η γυναικεια φιλαρεσκεια, η ταδε κοπελα κανει παραπονα γιατι στο ενα μαγαζι εχει καλυτερες φωτος και στο αλλο οχι και παει λεγοντας...... :cheesy:
καλος ή κακος η εποχη μας εδω και παραπολλα χρονια ειναι η εποχη της εικονας ειτε εχει να κανει με οικους ανοχης ειτε με αφισες σε κεντρα διασκεδασης ειτε με καλλιντικα ειτε με αυτοκινητα ειτε ακομα με παρουσιαστες σε δελτιας ειδησεων και πολιτικους μες το make up :cheesy:

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

underexposed321

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
48
Like
0
Πόντοι
80
Η επεξεργασια που εχει γινει ειναι "λαθος" βασικα και αδικει την κοπελα που ειναι ιδιαιτερα ομορφη. Και κατα πασα πιθανοτητα το αρχειο εχει σωθει με χαμηλη ποιοτητα και κανει ακομα χειροτερη την εικονα!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Η επεξεργασια που εχει γινει ειναι "λαθος" βασικα και αδικει την κοπελα που ειναι ιδιαιτερα ομορφη. Και κατα πασα πιθανοτητα το αρχειο εχει σωθει με χαμηλη ποιοτητα και κανει ακομα χειροτερη την εικονα!

Ακριβώς αυτό, η επεξεργασία είναι λανθασμένη & χαλάει εν τέλει την εικόνα. Αλλά πέρα απ' αυτό Άντζελα το θέμα του photoshop στις φωτογραφίες των κοριτσιών του studio το είχαμε ξανασυζητήσει πριν μερικούς μήνες & είχες εντελώς διαφορετικές απόψεις...

underexposed321

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
48
Like
0
Πόντοι
80
Ακριβώς αυτό, η επεξεργασία είναι λανθασμένη & χαλάει εν τέλει την εικόνα. Αλλά πέρα απ' αυτό Άντζελα το θέμα του photoshop στις φωτογραφίες των κοριτσιών του studio το είχαμε ξανασυζητήσει πριν μερικούς μήνες & είχες εντελώς διαφορετικές απόψεις...

Photoshop σχεδον παντα χρειαζεται..! Δεν ειναι δυνατον να πετυχεις τον σωστο φωτισμο που θελεις μεσα στα στουντιο! θα ηθελες πολλα χιλιαρικα για να το κανεις αυτο.. γιαυτο και υπαρχει το προγραμμα αυτο για να σε βοηθαει και να σου κανει τη ζωη πιο ευκολη ;)Αλλα οταν το χρησιμοποιει καποιος που δεν ξερει, το αποτελεσμα ειναι ασχημο. Και κανεις δεν γεννιεται γνωριζοντας προφανως, απλα θα πρεπει να ασχοληθεις αρκετα για να εχεις το αποτελεσμα το "ωραιο" και οχι το εντελως πλαστικο!

nicol104

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
IASU PEDAKEAMOU AVRIO DULEVO TO PROI NA SAS PERIMENO STO MAGAZI NA PENAME TELIA FILEA POLA :-* :-* :-* :-*

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Τωρα η Βιβιαν  :smitten:

το βραδυ η Μαρινα :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

δεν νομίζω οτι οι φωτογραφίες δείχνουν κάτι διαφορετικό. Δηλαδή δεν κάνει τις κοπέλες να φαινονται πιο αδύνατες ή κατι τέτοιο :grin: Απλά είναι ενα φίλτρο που κάνει πιο έντονο το χρώμα.  :think: :think: :think:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μια αλλαγη της τελευταιας στιγμης
αυριο το βραδυ στο studio μια νεα κοπέλα για εμας
η Σουζάνα :smitten:
οχι η γνωστη Σουζανα του studio μας απο την Πολωνια
αλλα η Σουζάνα απο την Τσεχία.
αρκετοί μπορεί να την θυμούνται απο το περασμα της απο την www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,bou_girlreviews/comp,com_content/criteria,1/id,481/bou_review_id,11727/]Βουλιαγμένης[/url]

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα Αντζελα,τι κανεις?Πολυ πιο ομορφη γυρισε η Μαρινα η ειναι ιδεα μου :cheesy: :cheesy:.Τι νεα ολα καλα?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπερα Αντζελα,τι κανεις?Πολυ πιο ομορφη γυρισε η Μαρινα η ειναι ιδεα μου :cheesy: :cheesy:.Τι νεα ολα καλα?

μια χαρα ειμαι μωρο, εχω φυγει απο χθες εκτος Αθηνων και γεμιζω τις μπαταριες μου :cheesy: ;)
η Μαρινα ειναι super ετσι κι αλλιως αφου οταν βγαινουμε εξω διμιουργειτε ενα ψιλοπανικος :cheesy:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μια αλλαγη της τελευταιας στιγμης
αυριο το βραδυ στο studio μια νεα κοπέλα για εμας
η Σουζάνα :smitten:
οχι η γνωστη Σουζανα του studio μας απο την Πολωνια
αλλα η Σουζάνα απο την Τσεχία.
αρκετοί μπορεί να την θυμούνται απο το περασμα της απο την www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,bou_girlreviews/comp,com_content/criteria,1/id,481/bou_review_id,11727/]Βουλιαγμένης[/url]

Εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτην!!!Οπως και δηποτε δεν την χανουμε!!!!!!!!!!!!! :rockon:

Τι ωρα θα ειναι?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτην!!!Οπως και δηποτε δεν την χανουμε!!!!!!!!!!!!! :rockon:

Τι ωρα θα ειναι?

και εγω τα ιδια εχω ακουσει-διαβασει :cheesy:
στις 23:00 με 06:00 θα ειναι σημερα ;)
και σε καποια βαρδια την επομενη μετα εβδομαδα ;)
απλα να ξερεις οτι η κοπέλα δεν μιλάει σχεδον καθολου Ελληνικα και εγω στα Αγγλικα συνενοηθηκα μαζι της ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom