tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ολα τα λεφτα αυτη η φωτο της Vivian !!! ;)
Eμενα με εκανε πελατη απο τωρα !!!
Θα μπορουσα να την κλεισω για ενα μισαωρο παρακαλω με το Πρασινο αντιτιμο απο κατω !!
Ποτε δουλευει αυτο το πιστολι? Βαλε φωτοοοοοοος!!!!
Να με περιμενετε αυριο το λοιπον !!!
Και με το 10αρικο θα πιουμε μπυρες μετα !!!
Ποτε δουλευει αυτο το πιστολι? Βαλε φωτοοοοοοος!!!!
και που να την δεις και τωρα απο κοντα
την πηγα προσφατα στον πλαστικο/αισθητικο μου και τις εκανε κατι θεραπειες σε χειλια, μαγουλα βλεφαρα και ειναι ακομα πιο ψευτικη, ΘΕΑ!!!
πολλά φιλάκια
[/b]
Δεν αντιλέγω, η Νικόλ είναι θεά, αλλά οι τελευταίες φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει γιατί είναι τίγκα στο photoshop???
Η επεξεργασια που εχει γινει ειναι "λαθος" βασικα και αδικει την κοπελα που ειναι ιδιαιτερα ομορφη. Και κατα πασα πιθανοτητα το αρχειο εχει σωθει με χαμηλη ποιοτητα και κανει ακομα χειροτερη την εικονα!
Ακριβώς αυτό, η επεξεργασία είναι λανθασμένη & χαλάει εν τέλει την εικόνα. Αλλά πέρα απ' αυτό Άντζελα το θέμα του photoshop στις φωτογραφίες των κοριτσιών του studio το είχαμε ξανασυζητήσει πριν μερικούς μήνες & είχες εντελώς διαφορετικές απόψεις...
Ακριβώς αυτό, η επεξεργασία είναι λανθασμένη & χαλάει εν τέλει την εικόνα. Αλλά πέρα απ' αυτό Άντζελα το θέμα του photoshop στις φωτογραφίες των κοριτσιών του studio το είχαμε ξανασυζητήσει πριν μερικούς μήνες & είχες εντελώς διαφορετικές απόψεις...
Καλησπερα Αντζελα,τι κανεις?Πολυ πιο ομορφη γυρισε η Μαρινα η ειναι ιδεα μου .Τι νεα ολα καλα?
Εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτην!!!Οπως και δηποτε δεν την χανουμε!!!!!!!!!!!!!Μια αλλαγη της τελευταιας στιγμης
αυριο το βραδυ στο studio μια νεα κοπέλα για εμας
η Σουζάνα
οχι η γνωστη Σουζανα του studio μας απο την Πολωνια
αλλα η Σουζάνα απο την Τσεχία.
αρκετοί μπορεί να την θυμούνται απο το περασμα της απο την www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,bou_girlreviews/comp,com_content/criteria,1/id,481/bou_review_id,11727/]Βουλιαγμένης[/url]
πολλά φιλάκια
Εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτην!!!Οπως και δηποτε δεν την χανουμε!!!!!!!!!!!!!
Τι ωρα θα ειναι?