Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

krateos75

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Οχι κουκλα μου.Απλα  θυμηθηκα μια παλια ιστορια με μια κοπελα απο Σερβια.
Laku noc i lepo spavaj

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Εγώ κάτι άσχετο να ρωτήσω; Νατάσα έχει στο στούντιο σύνδεση ίντερνετ και είσαι online; είσαι από δικό σου λάπτοπ ή, από κινητό; Απλή απορία είναι, επειδή μου κάνει εντύπωση.

Οχι, πηγαινει σε ιντερνετ καφε που εχει διπλα.

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Άντζελα μία καλή ιδέα θα ήταν να βάλεις Wi-Fi στο studio (αν δεν έχει ήδη, δε το έχω κοιτάξει στις επισκέψεις μου), ώστε κατά την αναμονή να τσεκάρουμε κάνα email κλπ από το κινητό, χωρίς να καταναλώνουμε άσκοπα MB από το data plan μας. :)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Άντζελα μία καλή ιδέα θα ήταν να βάλεις Wi-Fi στο studio (αν δεν έχει ήδη, δε το έχω κοιτάξει στις επισκέψεις μου), ώστε κατά την αναμονή να τσεκάρουμε κάνα email κλπ από το κινητό, χωρίς να καταναλώνουμε άσκοπα MB από το data plan μας. :)
Τωρα που το λες καλα θα ειναι να φτιαχνει και κανα μουσακα να τρωμε μετα το :knockinb: :knockinb: :knockinb:να περνουμε και λιγο ενεργεια ρε παιδι μου για το δευτερο γυρο...

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μπα όχι, δε μ΄αρέσει ο μουσακάς! :P

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

υπαρχει ηδη ματια μου :cheesy:
την επομενη φορα κανε μια αναζητηση δυκτιου ;) ;)

πολλά φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τωρα που το λες καλα θα ειναι να φτιαχνει και κανα μουσακα να τρωμε μετα το :knockinb: :knockinb: :knockinb:να περνουμε και λιγο ενεργεια ρε παιδι μου για το δευτερο γυρο...
τυπε αν μαζι με το wi-fi τον mousaka βαλει και κανα μπυρονι θα πηγαινω και εγω
πιο φτηνα θα μου ερχεται απτο να βγαινω εξω :2funny:

securitas

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
θα σου ερθω κουκλα μου μαλλον τη παρασκευη εισαι πολυ ομορφη :-* :-* :-* :-*

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Τωρα η Νανα :smitten:

το απογευμα η Σουζανα :smitten:

το βραδυ η Λιζα :smitten:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
δεν ειστε κλειστα το πρωι? δεν συμπαραστεκεστε οπως ζητησε η προεδρος???? θα σας μαλωωωωωωσωωωω

μαναρι μου απ τα 30-40 ατομα της συγκεντρωσης το 104 ειχε στηλει 2 υπηρεσιες να το αντιπροσωπευσουν
και πιστεψε με αν τα υπολοιπα 200-300 μαγαζια εκαναν το ιδιο η συγκεντρωση δεν θα ειχε 30-40 ατομα αλλα 400-600 ;)
και για ποιο λογο να κλησει το studio οταν απ το πρωι ολοκληρη η φυλής ανοιχτη ηταν? :huh:
και αν θες και την αποψη μου με το να κλεινουμε τα μαγαζια μας δεν τιμωρουμε κανεναν αλλον παρα τους πελατες μας, το κρατος σκασιλα του αλλο που δεν θελει να κλησουν οι οικοι >:(
αν υπηρχε ομως σωστη οργανωση απ τη μερια μας θα μπορουσαμε για μια μερα και για την πρωινη βαρδια αντι να κλεισουν τα μαγαζια να ειναι ανοιχτα και να δεχονται πελατες δωρεαν.
στελνεις και ενα δελτιο τυπου σε ολες τις εφημεριδες και τα καναλια και εκει να δεις ΝΤΟΡΟΣ
και τα παντα στην Ελλαδα κερδιζονται με αυτο, με τον Ντορο!!!
Αναθεμα και αν το βραδυ κανενα Μ.Μ.Ε πει τιποτα για τη σημερινη συγκεντρωση
Αν ομως αντι για 30-40 ατομα ολα τα μαγαζια ειχαν το φιλοτιμο να στειλουν 1-2 ατομα να τα εκπροσωπησουν και ηταν 400-600 ατομα και εκλειναν το δρομο και ταυτοχρονα σε ολα τα μαγαζια της Αθηνας ολα τα σπιτια ηταν ανοιχτα με τις κοπέλες να προσφαιρουν δωρεαν τις υπηρεσιες τους σε ολους στην πρωινη βαρδια εκει να δεις συνδεσεις απ το star chanel και πρωτοσελιδα στην espreco, και ισως τοτε και καποιος απ την επισημη εξουσια φιλοτιμουτανε να κανει τιποτα, γιατι τωρα δεν προκειτε να κανουν ετσι κι αλλιως τιποτα >:(
αλλα βλεπεις ειμαστε στην Ελλαδα και τιποτα δεν γινετε οπως πρεπει :-

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
αλήθεια Μπου-Μπου, με την προηγούμενη απεργία σας δεν εφτιαξαν κάπως τα πράγματα;;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
αλήθεια Μπου-Μπου, με την προηγούμενη απεργία σας δεν εφτιαξαν κάπως τα πράγματα;;

οι απεργιες αυτες ματια μου γινονται εδω και 10 χρονια, και εδω και 10 χρονια δεν εχει αλλαξει τίποτα ;)

Νέες φώτος Νανάς :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom