Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
θα τιμηθούν πάραυτα αλλά προτεραιότητα έχει η στολή της νύφης η οποία θα τιμηθεί λείαν συντόμως ;) ;)
Kαμμια στολη χηρας παιζει;;;;;
θα τιμηθούν πάραυτα αλλά προτεραιότητα έχει η στολή της νύφης η οποία θα τιμηθεί λείαν συντόμως ;) ;)
Kαμμια στολη χηρας παιζει;;;;;
εννεοέιτε πως θα το πώ ;)
αν και στο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή ειναι αυτές της αεροσυνοδού-σερβιτόρας ;)
πολλά φιλάκια
Για μια πιο άμεση γρήγορη και εύκολη επικοινωνία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Άντζελα στο 6939077710.
Μάθετε το πρόγραμμα ημερήσιων βαρδιών του studio.
Ζητήστε τη γνώμη της για τα κορίτσια μας.
Πείτε της τα προσωπικά σας ερωτικά γούστα.
Ακούστε τις προτάσεις της πάνω στα κορίτσια μας και τα προγράμματα μας.
Αφήστε την να σας κανονίσει ένα ραντεβού στο studio με κάποιο απο τα κορίτσια μας που θα σας περιμένει ξέροντας τι σας αρέσει, τι σας ανάβει και τι θα σας κάνει για να σας ικανοποιήσει στο maximum. ;)
πολλα φιλια
πιστεύω ότι αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα ζητούν μια πιο οικεία ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.
προσωπικά δηλαδή δε μου αρέσει το δωμάτιο να έχει ένα ξερό κρεβάτι (δεν αναφέρομαι στο δικό σας χώρο). καλά θα είναι να υπάρχει πχ κι ένας καναπές ώστε να μπορεί πχ να ξεκινάει από εκεί η κουβεντούλα με την κοπέλα κι εκεί επίσης να παίζουν και τίποτα προκαταρκτικά χαδάκια (και αν γίνεται και θέλουν και οι δυο να συνεχίζουν εκεί).
δε γίνεται με το "γεια σου" στο όρθιο, κατευθείαν να πάμε για κρεβάτι.
είναι πιο ωραίο και τραβάει περισσότερο τον πελάτη, όταν θέλει αυτήν την προσωμοίωση της πραγματικότητας να είναι δυνατό να γίνει πραγματικότητα.
πλάκα έχει να έρθει κανενας πελάτης ντυμένος πχ υδραυλικός και να το παίξουν σε φάση οτι θέλει να φτιάξει την ντουζιερα!!
μπράβο Άντζελα!
το έχεις πάει το μαγαζί πολλά χρόνια μπροστά! και με τις στολές και όλα αυτά ο πελάτης έχει την αίσθηση ότι η κοπέλα δεν τον αντιμετωπίζει σαν μια "ξεπέτα".
γιατί απ' ότι βλέπω από αυτά που γράφονται οι περισσότεροι που επισκέπτονται τα μαγαζιά του είδους σας σήμερα δεν έρχονται για να χώσουν το "πράμα" στο .....μιας οποιασδήποτε γυναίκας αλλά για να ικανοποιήσουν τις κάθε είδους σκέψεις και επιθυμίες τους.
παράδειγμα κάποιος που φαντασιώνεται ότι το κάνει με τη 40χρονη και sexy θεία του θα ψάχνει για μια κοπέλα που θα είναι ή έστω θα μοιάζει σαν κι εκείνη (κοινώς MILF).
παρακαλώ αν λέω κάτι λάθος να με διορθώσετε.
πιστεύω ότι αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα ζητούν μια πιο οικεία ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.
προσωπικά δηλαδή δε μου αρέσει το δωμάτιο να έχει ένα ξερό κρεβάτι (δεν αναφέρομαι στο δικό σας χώρο). καλά θα είναι να υπάρχει πχ κι ένας καναπές ώστε να μπορεί πχ να ξεκινάει από εκεί η κουβεντούλα με την κοπέλα κι εκεί επίσης να παίζουν και τίποτα προκαταρκτικά χαδάκια (και αν γίνεται και θέλουν και οι δυο να συνεχίζουν εκεί).
δε γίνεται με το "γεια σου" στο όρθιο, κατευθείαν να πάμε για κρεβάτι.
είναι πιο ωραίο και τραβάει περισσότερο τον πελάτη, όταν θέλει αυτήν την προσωμοίωση της πραγματικότητας να είναι δυνατό να γίνει πραγματικότητα.
πλάκα έχει να έρθει κανενας πελάτης ντυμένος πχ υδραυλικός και να το παίξουν σε φάση οτι θέλει να φτιάξει την ντουζιερα!!
μακαρι να μην δουλευω εγω τοτε μονο γιατι αυτες οι αντρικες ολοσωμες μονοχρωμες φορμες εργασιας με τις τιραντες και τις πολλες τσεπες ειναι το δικο μου μεγαλο φετιχ
πολλα φιλακια
έχω μια της δουλειάς η οποία είναι μέσα στα υδραυλικά λάδια που έτρεξαν πάνω μου επίσης έχει και κάτι μουτζούρες τι λες θες να την φορέσω και να έρθω την κυριακή.......................
ε για να μην μου το χλασεις ενα πλυντήριο θα πρέπει να την περάσεις μωρο ;)
οι στολές μαρεσουν οχι τα λαδια και η μουτζουρες
ασε που οπου κατσεις θα λερωσεις και ποιος ακουει μετα τις καθαριστριες
πολλά φιλακια
Βάρδιες Μ.εβδομάδας ;)
Μ.Σάββατο Νικόλ (μέχρι τις 20:00) 20:00-01:00 (είμαστε κλειστά) - 01:00-07:00 Mαρίνα
Η σχέση μεταξύ καπιταλισμού και ορθοδοξίας είναι πλεον εμφανής!!! Χάριν του κερδους οι πόρνες "θυσιάζονται" ακόμα και την Μεγάλη Παρασκευή κάνοντας διάλλειμα μονον κατα τη διάρκεια του Επιταφίου!!
Άντζελα συγχαρητήρια για την επιλογή σου να μείνει το μαγαζί ανοιχτό και όλη την Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ .Για μένα και για όσους δουλεύουν αυτές τις μέρες(και πιστεύω είμαστε αρκετοί) είναι ένα πολύ ωραίο δώρο το οποίο και θα πρέπει να τιμήσουμε