athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
εγινε παλι λαθος με τις παραθεσεις...γμτ....σου ευχομαι καποτε να καταφερεις να γινεις ΚΑΝΑΠΕΣ, ποιος σου ειπε οτι θα σε βαθμολογουσα;
εγινε παλι λαθος με τις παραθεσεις...γμτ....σου ευχομαι καποτε να καταφερεις να γινεις ΚΑΝΑΠΕΣ, ποιος σου ειπε οτι θα σε βαθμολογουσα;
καλα δεν εγινε τιποτε, συμβαινουν αυταεγινε παλι λαθος με τις παραθεσεις...γμτ....
καλημέρα άντζελα και σε όλα τα μωρά του φυλής 104. Λόγω φόρτου εργασίας (καθότι πουλμαντζής) δεν έχω καταφέρει να περάσω αλλά έχω στείλει φιλαράκια και μου έχουν πει τα καλύτερα λόγια για όλες σας. Πιστεύω αυτή τη βδομάδα να καταφέρω να περάσω αν δεν πάω κανένα ταξίδι πάλι γμτ. Εχω τρελλαθέι στο χλμ και όπωε έλεγε ο Αντύπας την δεκαετία του 90(αν δεν κάνω λάθος) "οδηγώ και σας σκέφτομαι και είναι αυτό επικύνδυνο.............."
φιλάκια πολλά και ελπίζω να τα καταφερω να περάσω και συνεχίστε την καλή δουλεια που κάνετε!!!
με αυτές τις φωτό που βλέπω είναι πολύ δύσκολο. Αλλά τι να κάνω? έτσι είναι η ζωή!!! Να σκεφτείς οτι το σπίτι μου με βλέπει μόνο 4 μέρες το μήνα.Eυχαριστουμε ματακια μου γλυκα για τα καλα σου λογια ;)
Να προσεχεις στο δρομο ;) και σε περιμενουμε και απο κοντα :-* :-* :-* :-*
πολλα φιλακια
Άντζελα να πεις στην Αλίνα να κάνει τα μαλλιά της όπως τα είχε όταν δούλευε στη Λέλας . Καφέ χρώμα, κατσαρά. Και έβγαινε τότε στο σαλόνι με ένα διχτυωτό μόνο και το στήθος της χύμα... Τρία καρδιακά πάθαινες... :-*
Α να σου πώ και κάτι ωραίο. Οδηγούσα απο Μπάρι για Ρωμη και με πάιρνει τηλ ένας φίλος που μόλις έιχα επισκεφθεί την τατιάνα και μου έλεγε τι έγινε στο δωμάτιο. Και όπως καταλαβάινεις ο τόλης ξύπνησε και ...............
Αυτό θα πει "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" :-*ναι αμε,
αφου σου αρεσε ετσι θα της το πω μαναρακι ;)
πολλα φιλακια
Αντζελα θα δουλεύεις σήμερα εσύ όντως
Μέχρι τι ώρα?
Φιλιά
εγω δουλευω τωρα ματια μου,
στις 17:00 με αλλαζει η Μαργαριτα
πολλα φιλακια
Οχι ρε πουστη μου. Δεν προλαβαινω......
Ποτε ξανα Αντελινα????