Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Συγγνώμη, νόμιζα ότι ήσουν Ρωσίδα , αλλά το διόρθωσα .Τασα?????????
Συγγνώμη, νόμιζα ότι ήσουν Ρωσίδα , αλλά το διόρθωσα .Τασα?????????
Συγγνώμη, νόμιζα ότι ήσουν Ρωσίδα , αλλά το διόρθωσα .
Το ξέρω. Το είδα και στο σάιτ του σπιτιού που το γράφει. Είδα και τις φωτογραφίες σου. Εξαιρετικές!!! Κι άλλη ζημιά έπαθα (μετά τη Ναταλί χθες...) :Sκαλα μωρακι δεν πειραζει ;)Ελληνιδα ειμαι :-* :-*
πολλα φιλακια :-* :-*
Το ξέρω. Το είδα και στο σάιτ του σπιτιού που το γράφει. Είδα και τις φωτογραφίες σου. Εξαιρετικές!!!
Για την Τζένη και την Τατιάνα είναι τόσες πολλές οι καλές κριτικές που δεν μπορεί να είναι ψεύτικες. Εγώ δεν τις έχω πάρει ακόμαΑναρωτιέμαι μόνο αν όοοολα αυτά που διαβάζω για σας είναι αληθινά και αν αξίζει να την κάνω την τρέλλα..
Αχ ρε κορίτσια τι μας κάνετε..
Τόσες μέρες που διαβάζω το συγκεκριμένο θέμα και βλέποντας και το site σας, έχω φτιαχτεί τόοοοσο πολύ που μου ρχετε να πάρω το αυτοκίνητο, να κατέβω από Θεσσαλονίκη, να σας κάνω μια επίσκεψη που θα είναι σαν Αρμένικη βίζιτα και να γυρίσω πίσω..
Αναρωτιέμαι μόνο αν όοοολα αυτά που διαβάζω για σας είναι αληθινά και αν αξίζει να την κάνω την τρέλλα..
σε ευχαριστω εισαι πολυ γλυκουλης :-* :-*
φιλακια
Για σου κουκλα λογικα θα σου ρθω σημερα μετα τις 10.
Δεν σε εχω δει απο κοντα ακομα.
Ααααχ..
τι να πω εγω μωρο μου γλυκο? μονο εσυ μπορεις να το διαπιστωσεις αυτο με τα ματια σου.......
παντως η ζωη διχως τρελλα δεν ειναι ζωη
αν και συγουρα ομορφια μου και στη Θεσσαλονικη οπου ζεις θα υπαρχουν εξισου καλες κοπέλες ;)
πολλα φιλακια
Πόσες φορές το έχω κάνει αυτό το ταξίδι για να απολαύσω τις χαρές της Αθήνας..
Η επόμενη τρέλλα μάλλον θα είναι για πάρτη σας..
Θα παραγγείλουν και σουβλάκια ;)Πραγματικα μας σκλαβωνεις κουκλι μου
αν κανεις τετοιο πραγμα τελικα να με εχεις ενημερωσει με πμ σε παρακαλω απο πριν για να σε περιμενουμε και να σε περιποιηθουμε ακομα περισσοτερο ;) ;) ;)
Πραγματικα μας σκλαβωνεις κουκλι μου
αν κανεις τετοιο πραγμα τελικα να με εχεις ενημερωσει με πμ σε παρακαλω απο πριν για να σε περιμενουμε και να σε περιποιηθουμε ακομα περισσοτερο ;) ;) ;)
πολλα φιλακια
[/quote
απλά τον ζηλευω :'(
Πραγματικα μας σκλαβωνεις κουκλι μου
πολλα φιλακια
γεια σαs kai απο μενα ημουν αθηνα για μερικεs μερεs και δεν μπορουσα να μην περασω απο το studio.πραγματι οτι λεγονται εδω μεσα ισχυουν και με το παραπανω! χθεσ απογευμα πηρα την ευα η οποια πραγματι με απογειωσε! στο επομενο ταξιδι μου θα σαs τιμησω ξανα. τα φιλια μου στην ευα γιαννηs κρητη
η κρητη ειναι πολυ ομορφη ειτε καλοκαιρι ειτε χειμωνα εχεισ παντα να κανεισ κατι ενδιαφερον.Ευχαριστουμε Γιαννη μου
Την επομενη φορα σου ευχομαστε και σου υποσχομαστε να περασεις ακομα πιο ομορφα.
Καλα να περνας εκει στην ομορφη κρητη ;) (εχω κι εγω καποιες ριζες απο εκει αλλα ποτε στη ζωη μου δεν την εχω επισκευτει ακομη :'()
πολλα φιλακια