paparoupas11
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
καήσπερα και απο εμενα εγω πηγα στο σπιτι κατα τις 5 παρα ηταν μια ξανθουλα συμπαθητικη εδινε και λοκω ειπε η τσατσα αλλα βγηκε ενας βρωμιαρης και συχαθηκα να μπω.
Σημερα πρωι πηγα και ηταν η Ευα. Γυναικα 100% Ελληνιδα. (Βλεπε κριτική)
Βραδυνη βάρδια η Τατιάννα, Γυναίκα, Ελληνιδα επισης, την οποία δεν εχω πάρει. Παλαιότερα οντως επαιξαν τραβελια, ομως τον τελέυταίο καιρό πετυχαίνω παντα αυτες τις 2 κοπέλες.
Σωστος ο barozoη Τατιαννα παντως ειναι πολυ πιο ομορφη και τσαχπινατη αλλα δεν δινει λοκω :'(
Κι 2 παντως ειναι κανονικες γυναικες
χτες πάντως που πέρασα για τσάρκα το απόγευμα το σπιτάκι ήταν κλειστό .
Υπαρχει ειδικο θρεντ γι αυτο που ζηταςΚαλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Μιλώντας γι αυτό το σπίτι, με πήγατε πίσω καμιά 10αριά χρόνια, τότε που είχε μόνο τραβέ και τρανς και γινόταν πάρτι εκει μέσα. ήταν κορυφαίο μαγαζί. Ισχύει και τώρα αυτό? έλειπα 7 χρόνια στο εξωτερικό και γύρισα πριν λίγο καιρό. Τώρα ξέρετε επίσης που μπορεί κανένας να βρεί εγχειρισμένες ή καλά τραβέλια σε σπίτι? ευχαριστώ εκ των προτέρων, αν και θα τα λέμε συχνά!
μια βόλτα από Φυλής 99 και Αγκύρας . ;) ;) ;)Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Μιλώντας γι αυτό το σπίτι, με πήγατε πίσω καμιά 10αριά χρόνια, τότε που είχε μόνο τραβέ και τρανς και γινόταν πάρτι εκει μέσα. ήταν κορυφαίο μαγαζί. Ισχύει και τώρα αυτό? έλειπα 7 χρόνια στο εξωτερικό και γύρισα πριν λίγο καιρό. Τώρα ξέρετε επίσης που μπορεί κανένας να βρεί εγχειρισμένες ή καλά τραβέλια σε σπίτι? ευχαριστώ εκ των προτέρων, αν και θα τα λέμε συχνά!
και εγω ψηνομαι για Κορινα.....
Πάντως η απογευματινή κοπελούδα είναι πολύ ευγενική και εξυπηρετική. Μου προσέφερε σπέσιαλ ποδογλύψιμο, ενώ όταν τελείωσα και την ρώτησα πόσα να της δώσω έξτρα (μου είπε για επιβάρυνση στην τιμή) είπε να δώσω όσα θέλω.
Η τσατσά στα είπε αυτά? Μια φορά πήγα να δω τι παίζει και ενώ η κοπελίτσα ήταν καλούτσικη με ξενέρωσε αφάνταστα η συμπεριφορά της τσατσάς. Αν δεν την αλλάξουν δεν βλέπω προκοπή.Εγώ ρε παιδιά πήγα το Σάββατο και έφαγα πόρτα γιατί λέει έπρεπε να είχα κλείσει ραντεβού. Ισχύει αυτό;
Οχι δεν ισχυει...κατι δεν θα κανες καλαΕγώ ρε παιδιά πήγα το Σάββατο και έφαγα πόρτα γιατί λέει έπρεπε να είχα κλείσει ραντεβού. Ισχύει αυτό;
παίζει και αυτό το έχω πάθει και εγώ με το ίδιο σπίτι .Εγώ ρε παιδιά πήγα το Σάββατο και έφαγα πόρτα γιατί λέει έπρεπε να είχα κλείσει ραντεβού. Ισχύει αυτό;