Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Πρίν τὴν πανδημία πῆγα... Δέν ἔχω ξαναπάει ἀπό πανδημία καί μετά... Ἀλλά ἀπ'ὅ,τι βλέπω δουλεύει καί τώρα... Ἔχει πέσει πάντως πολύ τὸ μαγαζί.... Μιά κοπέλα ἀνά βάρδια. Τρεῖς βάρδιες ἤ και δύο τὴν ἡμέρα. Καμμιά φορά ἡ ἴδια κοπέλα κάνει δύο ἀπανωτές βάρδιες... Κίνηση μηδέν δηλ.
Τύπε, μπήκα στο σάη τους και οι κριτικές υπάρχουν ακόμα, από το 2012

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Tην Μπέτυ την πήρα και εγώ, καλή....αλλά δεν μου έμεινε στο μυαλό....ίσως γιατί και αυτη γουσταρε πιο πολύ να παίρνει τον πελάτη παρά να την παίρνουν.......την είχα πάρει το 2017 αν θυμάμαι καλά και είχα πάρει και την Λίζα,πιο παλία γύρω στο 2013 αν θυμάμαι καλά ,η Λίζα μου είχε μείνει, ενα ωραίο μουνί μελαχρινό με σγουρό μαλλί μαύροκαι ωραίο κορμί γεμάτο χωρίς περιττά κιλά......Μετά είχα μάθει απο κάποιο συναγωνιστή πως δούλεψε κάπου στη λεοφώρο κηφισού στο 30 ...ως Αφροδίτη......

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Tην Μπέτυ την πήρα και εγώ, καλή....αλλά δεν μου έμεινε στο μυαλό....ίσως γιατί και αυτη γουσταρε πιο πολύ να παίρνει τον πελάτη παρά να την παίρνουν.......την είχα πάρει το 2017 αν θυμάμαι καλά και είχα πάρει και την Λίζα,πιο παλία γύρω στο 2013 αν θυμάμαι καλά ,η Λίζα μου είχε μείνει, ενα ωραίο μουνί μελαχρινό με σγουρό μαλλί μαύροκαι ωραίο κορμί γεμάτο χωρίς περιττά κιλά......Μετά είχα μάθει απο κάποιο συναγωνιστή πως δούλεψε κάπου στη λεοφώρο κηφισού στο 30 ...ως Αφροδίτη......
Πριν τον κορονοιο ήταν Ρόδο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μια εποχή είχα πάρει φόρα να τις πάρω όλες όσες δούλευαν εκεί (εκτός Αντζελας). Κάθε εβδομάδα 50άρικο!!! Είχα φάει και μια φόλα όμως από μια Νικόλ με τατουάζ... Αλλά σε γενικές γραμμές περνούσα πολύ καλά!!! Αλεξάνδρα Σερκωφ, Ελένη Αιγύπτια, Μπέτυ, Κελλυ, Νεφέλη, Δέσποινα, Αναστασία κλπ. Είχα και κριτικές αλλά όταν σταμάτησε η συνεργασία με το bou. Com. Χάθηκαν ?
Χρυσες εποχες τοτε φιλε..
Εκτος αντζελας τις ειχα παρει και εγω όλες.
Η αναστασια θεογκομενα,η ελενη πολυ καλο κορίτσι και γαμω ο χαρακτηρας της,η αλεξανδρα η σερκωφ το ιδιο η μπετυ η νεφελη μια γιασμιν με μεγαλα βυζια μια σαρα που εμοιαζε με την περιστερη τι να πρωτοθυμηθω την αλικη...
Θα κατσω μια μερα να διηγηθω ιστορίες απο τις κοπελες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πρώτη φορά την πήρα σε ένα που είχε ανοίξει στη λαχαναγορά, μετά αυτό έγινε τραβελόσπιτο. Μετά την είχα ξαναπάρει στο φ104 και αργότερα νομίζω πως ήταν Φωκαίας αλλά δεν την ξαναπήρα.
Θυμασαι σε πιο της φωκαιας ηταν??
Γαμω τα κοριτσια.
Γιατι αυτο το στουντιο κατρακύλησε ρε γαμωτο?

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
δεν περίμενα να δουλεύει ακόμα.....Ρόδο ως call girl δούλευε;
Είχε διαμέρισμα κοντά στο κτίριο της εφορίας , πολύ καλή και ακόμα όμορφη … πρώτη φορά την συνάντησα εκεί στην Ρόδο περαστικός

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το 2011 ημουν 22 χρονων τα ειχα μπλεξει με με μια 18αρα και ημουν στο ντεμι μια μερα να πηδησω την 18αρα σχεση η να πηγαινα με την ελενη,τελικα πηγα με την ελενη...ανα βδομαδα και την επαιρνα δε μπα να ειχα σχεση η ελενη με μαγνητιζε

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Είχε διαμέρισμα κοντά στο κτίριο της εφορίας , πολύ καλή και ακόμα όμορφη … πρώτη φορά την συνάντησα εκεί στην Ρόδο περαστικός
Δεν νομίζω να την συνάντησες τυχαία.....τέλοσπαντων....Δεν έχει και νόημα να συζητάμε για την Αφροδίτη-Λίζα.....ήταν απο τις καλές επιλογές...Νομίζω αυτό φτάνει.....Αν πάω Ρόδο ίσως το ξανασυζητήσουμε....:P

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Δεν νομίζω να την συνάντησες τυχαία.....τέλοσπαντων....Δεν έχει και νόημα να συζητάμε για την Αφροδίτη-Λίζα.....ήταν απο τις καλές επιλογές...Νομίζω αυτό φτάνει.....Αν πάω Ρόδο ίσως το ξανασυζητήσουμε....:P
Τυχαία όχι … απλώς έτυχε να είναι Ρόδο για λίγες ημέρες , πήρα εφημερίδα και είδα αγγελία της με το όνομα Μπετυ . Πήρα τηλέφωνο με την ελπίδα να ήταν αυτή μιας και δεν την συνάντησα ποτέ στην Αθήνα . Και ήταν η ίδια όπως στις φωτογραφίες της

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Πάλι σταματήσε η Μπέτυ;Δεν την βλέπω στο πρόγραμμα..

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Θυμασαι σε πιο της φωκαιας ηταν??
Γαμω τα κοριτσια.
Δεν είχα πάει, απλά θυμάμαι πως έγραφαν εδώ για την Ελένη πως είχε πάει Φωκαίας ή Φυλής για λίγο.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Δεν κατρακύλησε, όσοι είμαστε πελάτες του γνωρίζουμε πως και ωραία μουνιά έχει συχνά πυκνά και τηρεί την νομοθεσία (ήταν κλειστό όταν άλλα λειτουργούσαν παράνομα επί λοκ ντάουν) και υψηλού επιπέδου υποδομές έχει. Απλά δεν διαφημίζεται κι έτσι δεν είναι τόσο γνωστό όσο παλιότερα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.971
Πόντοι
3.506
Θυμάται κανείς πίσω μια δεκαετία στις αρχές που δούλευε μια Κατερίνα bbw η οποία δούλευε και στο παλιό κατεχάκη 8 , πολύ καλή ψυχή και δυνατή στα ενδότερα !

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν κατρακύλησε, όσοι είμαστε πελάτες του γνωρίζουμε πως και ωραία μουνιά έχει συχνά πυκνά και τηρεί την νομοθεσία (ήταν κλειστό όταν άλλα λειτουργούσαν παράνομα επί λοκ ντάουν) και υψηλού επιπέδου υποδομές έχει. Απλά δεν διαφημίζεται κι έτσι δεν είναι τόσο γνωστό όσο παλιότερα.
Εχω να το επισκεπτω 6 χρονια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom