You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Danky88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.207
- Πόντοι
- 201
Στο συγκεκριμένο οίκο έχασα την παρθενιά μου , ήμουν ένας χοντρός και αθλιος νερδουλας 140 κιλά τοτε με μούσια, είχα σκάσει με μπλούζα σταρ Γουόρς μετά από 10ωρο λιώσιμο στο lineage, και η πουτανα με κοιτάγε με αηδία , άσχημες αναμνήσεις , το μόνο θετικό είναι ότι μου άρεσε πολύ το μουνι μετά από αυτό και άλλαξα τις συνήθειες μου
Τελευταία τροποποίηση:
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.318
- Πόντοι
- 22.266
Eκλεισε το μαγαζί αυτό με τον κορωνοιο ή είχε κλείσει νωρίτερα;;;.
Δεν Είμαι από Αθήνα αλλα το είχα επισκεφτει
hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.905
- Πόντοι
- 12.896
Eκλεισε το μαγαζί αυτό με τον κορωνοιο ή είχε κλείσει νωρίτερα;;;.
Ἔκλεισε μὲ τὸ lockdown ἀλλά θά ξανανοίξη τὴν 7η Ἰουνίου... ὅταν ἀνοίγουν καί ΕΠΙΣΗΜΩΣ τὰ μπορδέλα...
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
αντζελα?
Ο κύριος πού θα το ανακαλύψει θα λάβει σε π.μ. ολόκληρη την φωτογραφία.
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Ευκολο νομιζω, η αντζελα
Λοιπόν για να δω ποιός κύριος θα ανακαλύψει περί ποιας κυρίας ο λόγος.
Χειμώνας - Χριστούγεννα του 2010..
Διαγραμμένο μέλος 173692
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.306
- Πόντοι
- 2.410
Ζήση στα σούπερ της
Antzela
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.832
- Πόντοι
- 3.886
Καλησπέρα..Αξίζει να δοκιμάσω την Μπέτυ στο αυταρχικό;;Έχω ακούσει είναι δυνατή
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Δεν την εχω παρει αυταρχικο τυπε αλλα ειναι γενικα πολύ καλη τιμα τον πελατη με το παραπανο.Καλησπέρα..Αξίζει να δοκιμάσω την Μπέτυ στο αυταρχικό;;Έχω ακούσει είναι δυνατή
Μην το σκεφτεσαι πηγαινε
Έχει μπόλικες κριτικές βλέπω εδω , και απο οτι θυμάμαι απο παλιότερα που διάβαζα μερικές οι περισσότερες είναι καλές , εγω δεν έχω προσωπική εμπειρία.Καλησπέρα..Αξίζει να δοκιμάσω την Μπέτυ στο αυταρχικό;;Έχω ακούσει είναι δυνατή
Slenderdancer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 18
- Like
- 427
- Πόντοι
- 291
Έχει πάρει κάποιος Γιασμίν?
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
Πήγα σχετικά πρόσφατα. Ωραίο μουνακι. Αλλά πραγματικά το ποσό fake είναι στο δωμάτιο, είναι κωμικό. Μιλάμε μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να βογκαει πριν καν την ακουμπήσω. Ξενερα δεν την προτείνω.Έχει πάρει κάποιος Γιασμίν?
Slenderdancer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 18
- Like
- 427
- Πόντοι
- 291
Πήρα κι εγώ, τελικά.Πήγα σχετικά πρόσφατα. Ωραίο μουνακι. Αλλά πραγματικά το ποσό fake είναι στο δωμάτιο, είναι κωμικό. Μιλάμε μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να βογκαει πριν καν την ακουμπήσω. Ξενερα δεν την προτείνω.
Πολύ ωραίο κορμί, αλλά ήταν too much οι αντιδράσεις της..!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.447
- Πόντοι
- 27.261
Θ Ε Ο Τ Η Τ ΑΕίμαι 37 χρονών και καθόλου άβγαλτος. Απλώς έχοντας δει τις φωτογραφίες εδώ και ακούγοντας τη γνώμη ενός συναγωνιστή που μιλάει για τη Μπριγκίτε σαν να είναι γυναίκα και μάλιστα που κάνει καταπληκτικό πρόγραμμα, μπήκα σχεδόν με κλειστά μάτια. Μεγάλη μου βλακεία και φέρθηκα σαν 15άρης. Το ξέρω. Αισθάνομαι όμως ότι οφείλω να ενημερώσω τους συναγωνιστές εδώ για τη πραγματικότητα, όπως θα ήθελα κι εγώ να είχα πάρει σωστή ενημέρωση για να μη τη πατήσω. Το site αυτό είναι για ενημέρωση και όλα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.
Αγαπητή Άντζελα όταν πουλάς κάτι, οφείλεις να είσαι τίμια προς τον πελάτη. Δεν μπορεί να πουλήσεις Lada για Mercedes και αν το αγοράσει κάποιος να του λες "ρε μεγάλε, ενήλικος είσαι, ας πρόσεχες, δεν είδες ότι είναι Lada;". Τι να κάνουμε δηλαδή, έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν με πειράζει καθόλου αν κάποιος αποφάσισε να γίνει γυναίκα, μαγκιά του και είμαι και μαζί του. Όχι όμως να με ξεγελάει. Αυτό δεν το ανέχομαι. Ήρθα από την άλλη άκρη της πόλης γιατί είχα παρασυρθεί από κάποια πράγματα που είχαν γραφτεί. Ωραία λοιπόν, με ξεγελάσατε! Συγχαρητήρια! Μου φάγατε το 50ρικο αν και στη ζωή μου δεν θα έδινα ποτέ 50ρικο για trans. Και στο κάτω κάτω, αν δεν θέλεις να το γράφεις εδώ ότι είναι trans, για λόγους προσωπικών δεδομένων, γιατί η τσατσά δεν ενημερώνει τον πελάτη όταν πηγαίνει εκεί;
Επιτέλους σ' αυτή τη χώρα δεν πρέπει να έχει μόνο ο αγοραστής συνείδηση για το τι αγοράζει αλλά και ο πωλητής. Έχουμε μάθει σε μια χώρα που οι πωλητές είναι οι πονηροί και έξυπνοι που προσπαθούν να μας ξεγελάσουν, από τη φέτα που αγοράζουμε στο super market (ζητάμε ελληνική και μας πουλάνε αλβανική) μέχρι τις γυναίκες που αποφασίζουμε να περάσουμε λίγη ώρα μαζί τους (και στην ουσία είναι άντρες)
Επιτέλους....... Λίγη συνείδηση ζητάμε.....
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
και εμενα με κερδισε το σωμα της και η ομορφια της, αλλα στο δωματιο με χαλασε λιγο...παλι καλα που ειναι τουμπανακι και τελειωσα...αλλα δεν νομιζω να ξαναπαρω...Πήρα κι εγώ, τελικά.
Πολύ ωραίο κορμί, αλλά ήταν too much οι αντιδράσεις της..!
Την επομενη φορά, Τζοβανα. έχει κανενας εντυπωσεις?