stogian 13 thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Αν αξίζει το κινεζάκι με βλέπω να βγάζω διαρκείαςΠολυ ενδιαφερουσα η Κινεζουλα Γιν Γιν μπουμπου..........
Αν αξίζει το κινεζάκι με βλέπω να βγάζω διαρκείαςΠολυ ενδιαφερουσα η Κινεζουλα Γιν Γιν μπουμπου..........
Πολυ ενδιαφερουσα η Κινεζουλα Γιν Γιν μπουμπου..........
Σε αυτο θα συνηγορησω κι εγω ως πρωτος πελατης της. Πολυ γλυκο κοριτσιεχει και παρα πολυ ομορφο προσωπο να ξερεις ;)
Σε αυτο θα συνηγορησω κι εγω ως πρωτος πελατης της. Πολυ γλυκο κοριτσι
Κάτσε ρε'συ,μπουμπού...από Παρασκευή δουλεύει?καλα ενταξυ εισαι απιστευτος ε
παρασκευη βραδυ την βαλαμε στις βαρδιες κυριακη ηρθες, ποτε προλαβες να ενημερωθεις ποτε ηρθες
το ιδιο ειχες κανει και με την πρωτη βαρδια της βανεσας και με την μαρινα πιο παλια
βιτσιο τοχεις να κανεις καθε φορα ποδαρικο στις καινουργιες παντως ενταξυ μια χαρα γουρλης εισαι
Κάτσε ρε'συ,μπουμπού...από Παρασκευή δουλεύει?
Δεν κατάλαβα...
Αν είναι έτσι...πως είναι ο πρώτος πελάτης....?
Εύχομαι,καλή σταδιοδρομία στην κορασίδα...παρασκευη μπηκε στο προγραμμα οτι δουλευει αποψε ;)
παρασκευη μπηκε στο προγραμμα οτι δουλευει αποψε ;)
Επειδη εχω κατι χρονια να περασω, η Σαρα το στανταρακι μου ειναι ακομη εκει;
οντως πρεπει να εχεις χρονια να ερθεις γιατι σαρα ειχαμε το φθινοπωρο του 11 :o
απο το 11 βρε μωρο μου η χωρα εχει αλλαξει 4-5 πρωθυπουργους........
εμεις δεν θαχουμε αλλαξει καμια 40-50αρια κοπελες ? ;) :-* :-*
έχω συγκεκριμένο target group.καλα ενταξυ εισαι απιστευτος ε
παρασκευη βραδυ την βαλαμε στις βαρδιες κυριακη ηρθες, ποτε προλαβες να ενημερωθεις ποτε ηρθες
το ιδιο ειχες κανει και με την πρωτη βαρδια της βανεσας και με την μαρινα πιο παλια
βιτσιο τοχεις να κανεις καθε φορα ποδαρικο στις καινουργιες παντως ενταξυ μια χαρα γουρλης εισαι
έχω συγκεκριμένο target group.
Σε αυτο θα συνηγορησω κι εγω ως πρωτος πελατης της. Πολυ γλυκο κοριτσι
Παίδες καλησπέρα. Θέλω τα φώτα σας... Ρωτάω λοιπόν το εξής: τι εννοούμε full πρόγραμμα στα studio ? πόση ώρα είναι και τι παίζει? Newbie ...