Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΤΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΓΥΡΙΖΕΙ?
Δε δουλει βρε ποια σε μας καμία νανσυ γιαυτο δε σου απαντάω
Για 20 μέρες ήρθε εξαρχής , αυτη για να βγάλει καποια χρηματα εμεις για να γεμίσουν οι βάρδιες μας και να πάρουν κανά ρεπό παραπάνω οι μόνιμες, that was the deal and the deal is over ;)
ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΤΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΓΥΡΙΖΕΙ?
Free agent δηλαδή το κορίτσι και απλά για μια αρπαχτή ;) ;) ! οπότε μπορεί καί να ξανάρθει πάλι .
Ε πες το ντε οτι ηταν για 20 μερες μονο. Που να το ξερω? Anyways. Τεσπα ετσι καθαρα απο περιεργεια αυτη η Νανσυ που ειχατε δουλευε και παλιοτερα σε αλλα στουντιο πχ Βριλλησου κλπ?
Το ξαναρωταω μπας και παρω απαντηση: αυτη η Νανσυ που παιζει τωρα στο Φ104 εχει καμμια σχεση με μια Νανσυ ξανθια που επαιζε και πριν μερικα χρονια σε διαφορα στουντιο (Βριλλησου κλπ)?
Ναι αγαπητε φιλε μου η συγκεκριμενη κοπελα η Νανσυ που ετυχε να την γνωρισω απο κοντα στο στουντιο Φυλης 104 εργαζοταν παλαιοτερα και σε αλλα στουντιο οπως στα βριλλησου και σε αλλα στουντιο. Ειναι η γνωστη μας Νανσυ.
Εμένα δηλαδή που είμαι 30 και με δελεάζει όλο αυτό να υποθέσω ότι έχω γεράσει πρόωρα;
Βρε λύσσα κακιά... Αφού έφυγε ρε τύπε τώρα, και να σου απαντήσουν τί θα κερδίσεις;
Ετσι ρε τυπε θελω να ξερω γιατι ειναι μουναρα και εχει χαθει απο το προσκηνιο και θελω να ξερω αν επεστρεψε. Νταξει?
δεν έχεις γεράσει πρόωρα, ο 40άρης δεν είναι γέρος.
έχεις ωριμάσει κι έχεις μια πιο ολιστική άποψη για την δική σου εμπειρία απόλαυσης με στοιχεία wellness.
Η Αλίσια σταμάτησε;
Σαββατο απογευμα ειναι ;)