ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
ξεροχυνω
ΜΕΓΑΛΗ καυλα το μικρο
δεσποινααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Κοιτα να δεις μπουμπου ποσο προχωρημενοι ειναι οι Γερμανοι!
το διαβασα και εγω βρε χθες ;)
ενταξυ δε μου λεει κατι ;) και μεις 100 διαφορετικες καμπανιες, διαγωνισμους ,εκπτωσεις κτλ εχουμε κανει ;) ασε που το αρθρο ειναι εντελως κουκουρουκου, δεν λεει που,ποιος,ποτε ,καμια αναφορα πηγης κτλ μπορει να ειναι και ενα δειγμα δημοσιογραφικης φαντασιας για να γεμιζουν οι στηλες ;)
Εγω θα προτεινα να φτιαξεις ενα εναλλακτικο προγραμμα σαν αυτο. Θα ερχομαστε και θα παιρνουμε τις κοπελες της βαρδυας στην σειρα !
ειχαμε βγαλει εναν τετοιο διαγωνισμο περσυ ;)
www.imagebam.com/image/3a630a313686041] [/URL]
και ειχαμε πεσει και στη περιπτωση ο νικητης μονο που με ασθενοφορο δεν εφυγε
και αποτι μαθαμε και απο το φιλο του για 2 μερες μετα ηταν στο κρεβατι
δεν ειστε εσεις οι ελληνες για τετοια ;) μεσα θα το βαλετε το μαγαζι
για τους γερμανους που δουλευουν με ευκολους τουριστες και με ντοπιους ηλικιωμενους μια χαρα ειναι
εμεις εχουμε να κανουμε με ενεργο ηλικιακα ντοπιο πλυθησμο ομως που......................δε κοντρολαρετε και δεν μπαινει σε καλουπια ;)
Το παρακολουθησα και ο τυπος φοβερος!!
Εγω σκεφτομουν περισσοτερο στις γραμμες (εκπτωτικες) της μιας ωρας αντι να ριχνεις δυο στην ιδια κοπελα να μπορεις να φερεις και δευτερη και τριτη κοπελα αν αντεχεις. Πχ Βανεσα, Βερα, Δεσποινα και τελειωσες με τα πιπινια. Την επομενη πας για διαφορετικο τριο. Ο συνδιασμος ειναι που εχει την χαρη και τωρα εχεις τα δωματια μπουμπου!
ε αυτο βρε ετσι κι αλλιως γινεται, αν παρεις προγραμμα ωρας μπορεις να το σπασεις στα 2 και να παρεις μιση ωρα μια, μιση ωρα μιαν αλλη ;)
τι διαολο , ολη την ωρα μονο μακαρονια ?
Δεν καταλαβες μπουμπου. Δεν μιλαω για δυο αλλα τρια! Μιλαμε για πολυ φαγητο τωρα, και ολα μεσα στην μια ωρα!