nefeli sexy
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Like
- 0
μωρο μου εσυ ποτέ θα σε δώ εσένα :-* :-*Καλημερα ΝΕΦΕΛΙ. πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
μωρο μου εσυ ποτέ θα σε δώ εσένα :-* :-*Καλημερα ΝΕΦΕΛΙ. πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
και εγώ ωωωωωω :-*
να ερθω και γω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μωρο μου εσυ ποτέ θα σε δώ εσένα :-* :-*
O καθενας οπως την βρισκει
Εεεε ενταξει οντως . αλλα απο την αλλη υπαρχει και το γνωστο ρητο σχετικα με το ποιοι κατεστρεψαν την Ελλαδα
αλλα απο την αλλη υπαρχει και το γνωστο ρητο σχετικα με το ποιοι κατεστρεψαν την Ελλαδα
Σοφο ρητο ;)
Ειναι αλληλένδετα αυτα
Καλημερα
ελααααααααα :-* :-*να ερθω και γω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ελααααααααα :-* :-*
ελααααααααα :-* :-*
Νεφω 10κ30 κατεφθασες σημερα στο μαγαζι >
τωρα στις 5 που σε αλλαζω ερχομαι να σε τσουρομαδησω
Οχι μωρε και συ... η κοπελα με τοσα ταξιδια (ερχεται-φευγει) εχει παθει μονιμο jet lag και δεν ξυπναει με τιποτα!
Καλημερα Αντζελα. Τι κανεις; :-*
Σορυ Αντζελα που σε κρεμασα την αλλη φορα, αλλα ημουνα λιγο κρυωμενος (κωλωσα και λιγο ) και δεν μπορεσα να κατεβω...
Υποσχομαι δημοσιως οτι θα σας κανω την τιμη μια φορα να μπω (με τη γνωστη κοπελα η με αλλη) εντος των εορτων, οκ;
ΥΓ: γιορτες θεωρουνται μεχρι των Φωτων, ετσι; 6/1. ;)
πλακα της κανω
ελα οποτε θες βρε το epass σου ισχυει ολο το χρονο
Κοιτα αν σκεφτεις οτι παλια 9 στις 10 φορες που ερχομουνα εμπαινα, ενω οι περισσοτεροι 1/10 φορες που ερχονται μπαινουν δωματιο, εχω καιρο ακομα να φτιαξω ενα πιο νορμαλ ποσοστο...
Θελω να περασω να πω ενα γεια στη Νεφελη πες της. Τωρα αν δεν μπορει η αν δε θελει, καλως... εγω το κουδουνακι θα το κτυπησω σε καμια ωριτσα...
Η αμαρτια δικια σας αν δε μου ανοιξετε... ;)
Λεφτα υπαρχουν βεβαια καλου κακου, και η Μαρινα ωραιο κομματι.