Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
το θεμα δεν ειναι τι κανω μονο εγω , τι θεμα ειναι τι κανουμε ολοι μας, πανω κατω απο ολους περνανε χρηματα απο τα χερια τους σε αλλους πολλα σε αλλους λιγα
το να σου γραψω εγω ενα κατεβατο με ολες τις πραξεις μου ειδικα σε ενα δημοσιο φορουμ που ειμαι για να διαφιμισω αλλα πραγματα θα ηταν απο υπερβολικο εως γελοιο  ;)
αν σε ενδιαφερει να συνεχισουμε την κουβεντα σε προσωπικο επιπεδο υπαρχουν και τα πμ  ;)

Προφανως δεν εισαι μονο εσυ αλλα ολοι μας.Εγω απλα εκανα μια προταση μιας και ανοιξες την κουβεντα περι βοηθειας σε ομαδες που αντιμετωπιζουν καθε λογης δυσκολιες.
Εγω δεν σου ζητησα να αναφερεις τις καλες σου πραξεις εξαλλου με βρισκει συμφωνο η αποψη πως οτι κανεις ειναι καλυτερο να γινεται κρυφα και ταπεινα χωρις τυμπανοκρουσιες  :)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Προφανως δεν εισαι μονο εσυ αλλα ολοι μας.Εγω απλα εκανα μια προταση μιας και ανοιξες την κουβεντα περι βοηθειας σε ομαδες που αντιμετωπιζουν καθε λογης δυσκολιες.
Εγω δεν σου ζητησα να αναφερεις τις καλες σου πραξεις εξαλλου με βρισκει συμφωνο η αποψη πως οτι κανεις ειναι καλυτερο να γινεται κρυφα και ταπεινα χωρις τυμπανοκρουσιες  :)

εγώ την άνοιξα την συζήτηση.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
με βρισκει συμφωνο η αποψη πως οτι κανεις ειναι καλυτερο να γινεται κρυφα και ταπεινα χωρις τυμπανοκρουσιες  :)

το αντιθετο της ****** δηλ που την παιζει το καναλι του αντρα της απο το πρωι ως το βραδυ για το ποσο καλη κυρια ειναι και ποσο βοηθαει τα παιδακια  :'(
αμερικανικο δηλαδη μαρκετινγκ της μεγαλης σχολης "ή εισαι μαζι μας ή σου στελνουμε τα αεροπλανοφορα για επισκεψη"
τις σιχαινομαι ολες αυτες τις υποκρισιες >:(

Στην νυχτερινη μας βαρδια οι Μπέτυ + Αναστασία  :smitten: :smitten:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
το αντιθετο της ****** δηλ που την παιζει το καναλι του αντρα της απο το πρωι ως το βραδυ για το ποσο καλη κυρια ειναι και ποσο βοηθαει τα παιδακια  :'(
αμερικανικο δηλαδη μαρκετινγκ της μεγαλης σχολης "ή εισαι μαζι μας ή σου στελνουμε τα αεροπλανοφορα για επισκεψη"

Αυτη ειναι το καλυτερο παραδειγμα που μπορουσες να δωσεις ;)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Κολλας και συ σε λεπτομερειες... :P
Αλλου ειναι το θεμα

έχει μία σημασία. εγώ την άνοιξα την συζήτηση και όχι η Άντζελα για να έχει αφορμή να μας πει τι κάνει (ή δεν κάνει).

αν μιλάτε για την κα Κυριακού, αυτή είναι η Ελλάδα. το Μέγκα λιβανίζει την Μαριάννα, ο Αντέννα την Κυριακού και ο Σκάι την μητέρα του Αλαφούζου όταν πέθανε (θεός σχωρέστην την γυναίκα)

και εμείς λιβανίζουμε το Φ104.  :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
αυτη η φιλανθωπια μωρο μου τον γιορτων ειναι η πιο ξεφτυλισμενη και ανηθικη διαφιμιση που μπορεις να εχεις ;)
κατι σαν τις μεγαλες κατασκευαστικες που μολυνουν το περιβαλλον και παραλληλα χτιζουν και ενα κλειστο γυμναστηριο για την τοπικη κοινοτητα:P
η κανεις κατι 12 μηνες το χρονο και κρυφα ή δεν το κνεις καθολου η γνωμη μου  ;)

Ακριβώς έτσι είναι, εύγε Άντζυ.

Στο μυαλό μου είσαι, σήμερα πάλι έπαιξε πάλι στο γνωστό κανάλι μια είδηση σχετική με την εν λόγω "κυρία" και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι για πολλοστή φορά...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Πολλή σωστή άποψη για το θέμα της αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται!!
Αλλά και αυτοί πρέπει κάτι να κάνουν όπως λέει και ο Μπρεχτ στο έργο του που παίχθηκε τον περασμένο χειμώνα.  

Ποιο απ' τα τρία εννοείς; Τον "Αφέντη Πούντιλα", την "Ιωάννα των σφαγείων" ή τον "Καλό άνθρωπο του Σετσουάν"; Και τα 3 πέρσι το χειμώνα παίχτηκαν...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ποιο απ' τα τρία εννοείς; Τον "Αφέντη Πούντιλα", την "Ιωάννα των σφαγείων" ή τον "Καλό άνθρωπο του Σετσουάν"; Και τα 3 πέρσι το χειμώνα παίχτηκαν...

και θεατρόφιλοι στο μπου.  :cheesy:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Στο μυαλό μου είσαι, σήμερα πάλι έπαιξε πάλι στο γνωστό κανάλι μια είδηση σχετική με την εν λόγω "κυρία" και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι για πολλοστή φορά...

Είναι διδάκτωρ η κυρία ( από απόφοιτος δημοτικού), πως να το κάνουμε :2funny:
Και οι φιλανθρωπίες γίνονται για να μην πληρώνουμε παρά ελάχιστους φόρους!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom