You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Εγω την Τζουλι δεν την αλλαζω με τιποτα. Ευχαριστηθηκα γυναικαρα στην αγκαλια μου.
Αυριο Κυριακη γινεται να την εχεις στην απογευματινη βαρδια.
Πέρασα τέλεια......αύριο όμως η κριτική μου...............
Και εγώ δηλώνω "θαυμαστής".Εγω την Τζουλι δεν την αλλαζω με τιποτα. Ευχαριστηθηκα γυναικαρα στην αγκαλια μου.
Βάλτε βραδινή βάρδια την Τζούλι να μας φύγει το μεροδούλι!!
Επισκέπτης
Λιγο δυσκολα μου ειναι να ερθω την νυχτα γιατι 1) το τελευταιο δρομολογιο του Λεωφορειου του ΟΑΣΑ προς το Κερατσινι ειναι 23.45 2) υπαρχει πολυ εγκληματικοτητα στην πλατεια της Βικτωρια,και κυριως στην Ομονοια και θα μας παρουν το πορτοφολι , κινητα τηλεφωνα, MP4 και τα κλπ.
Λιγο δυσκολα μου ειναι να ερθω την νυχτα γιατι 1) το τελευταιο δρομολογιο του Λεωφορειου του ΟΑΣΑ προς το Κερατσινι ειναι 23.45 2) υπαρχει πολυ εγκληματικοτητα στην πλατεια της Βικτωρια,και κυριως στην Ομονοια και θα μας παρουν το πορτοφολι , κινητα τηλεφωνα, MP4 και τα κλπ.
Βάλε πανοπλία............
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
http://[URL unfurl="true"]www.digital-camera.gr/photos/flowers_in_megisti.jpg[/img[/URL]]
Χρόνια Πολλά στο πανέμορφο και γλυκό πλάσμα που λέγεται Πωλίνα.
Χαρούμενα γενέθλια μωρό μου.Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου.
Να σε χαιρόμαστε.Με πολύ αγάπη. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Χρόνια Πολλά στο πανέμορφο και γλυκό πλάσμα που λέγεται Πωλίνα.
Χαρούμενα γενέθλια μωρό μου.Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου.
Να σε χαιρόμαστε.Με πολύ αγάπη. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Αν ήταν έτσι τότε εμείς μετά από τόσες νυχτερινές "επισκέψεις" που έχουμε κάνει στη Φυλής και κυρίως μπουρδελότσαρκες μόνοι ή με παρέα, έπρεπε να μας είχαν κλέψει γύρω στα 50 πορτοφόλια μέχρι στιγμής... Κάτι που προφανώς δεν ισχύει, είναι να μη σου τύχει η περίπτωση.
Βάλε πανοπλία............
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Σε αυτή την περίπτωση μην κουβαλάς μαζί σου mp4, mp5 και δε συμμαζεύεται!Λιγο δυσκολα μου ειναι να ερθω την νυχτα γιατι 1) το τελευταιο δρομολογιο του Λεωφορειου του ΟΑΣΑ προς το Κερατσινι ειναι 23.45 2) υπαρχει πολυ εγκληματικοτητα στην πλατεια της Βικτωρια,και κυριως στην Ομονοια και θα μας παρουν το πορτοφολι , κινητα τηλεφωνα, MP4 και τα κλπ.
Σε αυτή την περίπτωση μην κουβαλάς μαζί σου mp4, mp5 και δε συμμαζεύεται!
Καλυτερα τοτε, να μην κυκλοφορει !!!
Αν θέλω να γ@μήσω.........δεν παίρνω χαμπάρι........πάντως το Βανεσάκι πολύ καλό από 104..........Αν ήταν έτσι τότε εμείς μετά από τόσες νυχτερινές "επισκέψεις" που έχουμε κάνει στη Φυλής και κυρίως μπουρδελότσαρκες μόνοι ή με παρέα, έπρεπε να μας είχαν κλέψει γύρω στα 50 πορτοφόλια μέχρι στιγμής... Κάτι που προφανώς δεν ισχύει, είναι να μη σου τύχει η περίπτωση.
Πολύ τούμπανο......η Αναστασία........
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
ηρέμησε λέεεεμμμμεεεεεε....δε θα αφήσεις τίποτα όρθιο...Πολύ τούμπανο......η Αναστασία........