lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
κι η βιβιαν ηταν μουναροςΣίγουρα η πιο κλασάτη. Μιλάμε για γυναίκα που άνετα παίρνεις μαζί σου στο Μέγαρο και σκάνε αυτοί που σας βλέπουν από τη ζήλια τους.
κι η βιβιαν ηταν μουναροςΣίγουρα η πιο κλασάτη. Μιλάμε για γυναίκα που άνετα παίρνεις μαζί σου στο Μέγαρο και σκάνε αυτοί που σας βλέπουν από τη ζήλια τους.
Σίγουρα η πιο κλασάτη. Μιλάμε για γυναίκα που άνετα παίρνεις μαζί σου στο Μέγαρο και σκάνε αυτοί που σας βλέπουν από τη ζήλια τους.
Καλη/super η Αναστασια, δεν λεω, αλλα ας μην υπερβαλουμε κιολας...........ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ 104;;; ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ;;; Δακρύζω από συγκίνηση... Μ' αρέσει που η δημοσίευση στο site λέει "Τη θυμάστε"; ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ;;; ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠ' ΤΟ 104;;; Η καλλίπυγος Αναστασία... Θα έχει μέσα στον πρώτο κιόλας μήνα της όσους πελάτες άλλες κοπέλες μαζεύουν σ' ένα χρόνο τώρα που τα 50άρικα δε βγαίνουν και τόσο εύκολα απ' το πορτοφόλι...
Καλη/super η Αναστασια, δεν λεω, αλλα ας μην υπερβαλουμε κιολας...........
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δυστυχώς χάθηκα φίλε μουΤο Κελλάκυ που ειναι, ή εσυ ? ? ?
axaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxa
Συμφωνώ.............Καλη/super η Αναστασια, δεν λεω, αλλα ας μην υπερβαλουμε κιολας...........
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλη/super η Αναστασια, δεν λεω, αλλα ας μην υπερβαλουμε κιολας...........
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
σημερα εχει διπλη βαρδυα στη συγγρου, δε θα τον ακουσει ;)Μη σε ακούσει ο Πίξι, γιατί θα έχουμε δράματα.
Καλησπέρα κουκλίτσα.
Μια χαρά είμαστε.Χωνεύουμε το μεσημεριανό φαγητό.
μωρο μου εσυ..... :-*
σημερα εχει διπλη βαρδυα στη συγγρου, δε θα τον ακουσει ;)
Μπραβο αγορι μου και εγω μολις τελειωσα το φαι...
Τι μου κανεις; :-*
Μια χαρά, αραχτός στο σπίτι.
Εσύ έχεις βάρδυα έτσι;Καλή δουλειά.