S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ευτυχώς δεν έχω κολλήσει κανένα "παράσημο" ακόμα.... ;)
και ευτυχως που στον σβερκο μας δεν εχουμε τον τυπο που λοξοκοιταζει στο φοντο...
πουντιασαμε!
ευτυχώς δεν έχω κολλήσει κανένα "παράσημο" ακόμα.... ;)
Οκ καταλαβα...να σε ρωτησω κ κατι ασχετο..η μαρινα ποσο ετων ειναι???
γιατι φευγεις?Και καπου εδω θα ηθελα να ευχαριστησω το στουντιο οριενταλ φυλης 104 για τον 1,5χρονο συνεργασια μας!!!!καθως και τα κοριτσια και ολους οσους εργαστηκα μαζι τους!!!!
Αφεντικο να εισαι παντα καλα και ευχαριστω για ολα!!!!
Εις το επανειδην και παντα καλη καρδια τουλαχιστον για μενα αυτο εχει σημασια!!
υ.γ. Οσοι απο εσας θελετε να με ξαναδειτε μετα τις διακοπες μου θα μαθετε που θα μπορειτε να με επισκεφτειτε!!!!!!
γιατι φευγεις?
Και καπου εδω θα ηθελα να ευχαριστησω το στουντιο οριενταλ φυλης 104 για τον 1,5χρονο συνεργασια μας!!!!καθως και τα κοριτσια και ολους οσους εργαστηκα μαζι τους!!!!
υ.γ. Οσοι απο εσας θελετε να με ξαναδειτε μετα τις διακοπες μου θα μαθετε που θα μπορειτε να με επισκεφτειτε!!!!!!
το κορίτσι, με έναν πολύ αξιοπρεπή και διακριτικό τρόπο [size=14pt](που θάπρεπε να διδάξει πολλούς εδώ μέσα)[/size] ευχαρίστησε.
Και καπου εδω θα ηθελα να ευχαριστησω το στουντιο οριενταλ φυλης 104 για τον 1,5χρονο συνεργασια μας!!!!καθως και τα κοριτσια και ολους οσους εργαστηκα μαζι τους!!!!
ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!!!!
ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!!!!
Καλημέρα Άντζελα. Υπάρχει διαθέσιμη φωτό της Βέρας για μας που είμαστε εκτός παιδιάς;
Σήμερα δουλεύει; Ευχαριστώ.
Εύγε συναγωνιστή για το σχόλιο! Το εκτιμώ ιδιαιτέρως ;)μια και ανεφερε την βερα ο μυστηριος φιλος μας ας γραψω 2 γραμμες γι αυτην.μελαχρινη,απιστευτο σωμα,πολυ μικρο στηθος,καβλοπιπινο απ αυτα που βλεπεις στον δρομο και θες να τα ξεσκισεις.μας καβλωσε και τους 4 που ημασταν στην τσαρκα.ο μπουζοκλιδος μου ειπε καλα λογια.λογικα πρεπει να γραψει μερικα χλμ ακομα για να μπει στα πρωτα ονοματα