ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
ειπα στα λαμογια να σε φερουν μαζι τους να σε γνωρισω αλλα
Θα τα πούμε σύντομα...Θα περάσω!
ειπα στα λαμογια να σε φερουν μαζι τους να σε γνωρισω αλλα
Θα τα πούμε σύντομα...Θα περάσω!
να πας ομως γιατι θα στο κρατησει μανιατικο!!!!!!! εγω που δεν πηγα ακομα ποναω !!!!!!!
να καταλαβεις πηγα μετα απο εξι μηνες και μολις καταλαβε ποιος ειμαι ενω ειχα πληρωσει απλο προγραμμα μου εκανε αυταρχικο..................!!!!!!!!!
Θα παμε μαζι και δεν θα σε πειραξει.........Ok θα περάσω...!
Θα παμε μαζι και δεν θα σε πειραξει.........
Δεν ξερω γιατι, αλλα μολις με βλεπει ηρεμει.
Βασίλη τον νού σου ;)
εννοείτε...
τι πλαστική προσώπου?
πρόσφατα είπαν ότι είμαι χοντρός με γυαλιά...δεν έχουν και άδικο
τι πλαστική προσώπου?
πρόσφατα είπαν ότι είμαι χοντρός με γυαλιά...δεν έχουν και άδικο
Εισαι ωραιος τυπος ρε!!!!Χθεσινοβραδινή κατάθεση στο Φυλής104 επιλέγοντας μια "ιδιαίτερη"εμπειρία. Επέλεξα να κάνω παρτούζα με τη Μαρίνα και την Νάνσυ με το εξής σενάριο. Ξεκίνησα τη φάση πρώτα με τη Νάνσυ,η οποία είχε το ρόλο της γκόμενας που με ξεμυάλισε και βρέθηκα μαζί της στο κρεβάτι, ξεκινώντας τα φιλιά, τα γλειψίματα, περιποιούμενος το πεντακάθαρο αιδοίο της. Μετά από κανένα 5λεπτο σκάει μύτη και η Μαρίνα, η οποία ήταν η επίσημη αγαπημένη μου και μας έπιασε στα πράσσα... fuck2 Αυτό που ακολούθησε μπορεί να παρομοιαστεί ως θέατρο του παραλόγου. Τα κορίτσια πιαστήκανε μαλλί με μαλλί, τα βρισίδια πήγαιναν σύννεφο, ώσπου από τα βρισίδια μετά ως δια μαγείας περάσαμε σε μπερδέματα 3ου τύπου, τρομερά απολαυστικά. Τα κορίτσια ήταν πολύ σούπερ, μπήκαν στο πετσί του ρόλου, με τρελλάνανε και φυσικά αυτό που θυμάμαι είναι και οι τρομερές ατάκες που δεν μου αφήσανε΄΄αντερο από το γέλιο με τη Νάνσυ να αναδεικνύεται σε μεγάλο ταλέντο....
Ατάκα Νο1 και ενώ η Μαρίνα μου παίρνει πίπα: Σιγά μωρή, τι είναι το καυλί του λαγού μου, λεβιές ταχυτήτων και το πας μπρος πίσω?? 2funny 2funny
Ατάκα Νο2: έλα μωρό μου πες σε αυτήν την τιποτένια ότι δε συγκρίνεται το δικό μου πατουσάκι των βορείων προαστείων, με το δικότης κοραλλί μπουρναζιώτικο.... 2funny 2funny
Ατάκα Νο3: (Από τη Μαρίνα): Πρέπει να σου πω κάτι μωρό μου...Και γω γαμιόμουν, με όλους τους πιλότους της Lufthansa στα ταξίδια που έκανα, αλλά έχυνα μόνο όταν σε σκεφτόμουν... 2funny 2funny
Φοβερές ατάκες μεταξύ τους, με στυλ και ύφος αληθινό, το σφυροκόπημα έδεινε και έπαιρνε, αλλαγές προφυλακτικών και πότε να παίρνω στα 4 τη Μαρίνα με τον υπέροχο κώλο και πότε τη Νάνσυ ιεραποστολικό και τούμπαλιν...Λεπόμέρειες στην κμριτική που θα ακολουθήσει...Πέρασα κατσαπληκτικά, γέλασα με την καρδιά μου αν και στην πραγματικότητα θα είχαμε άλλη εξέλιξη αν μου συνέβαινε αυτό... Grin Grin