despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
τιποτα....εδω στον αγωνα............
εσυ?? :-*
οχι αναφερθηκα στον πληθυντικο....
λιγο εμεινε ακομα
Αυτο το λίγο είναι που δεν περνάει
:-* :-* :-*
με τα κοτοπουλα εχεις σχεση
πως το καταλαβες ? και η δεσποινα ειναι η κλωσσα μου χιχιχιχχιχιι
κοιτα την χαρουλες που μου κανει... χαχαχαχαχα
πως το καταλαβες ? και η δεσποινα ειναι η κλωσσα μου χιχιχιχχιχιι
κοιτα την χαρουλες που μου κανει... χαχαχαχαχα
μονο αυτες που δουλευουν στο 104 βριζουν μαλλον οι αναδουλειες τις πειραξαν στα νευρα.Μου φαινεται πρεπει να γραφτει ενας κωδικας δεοντολογιας για το τι πρεπει να ακουνε τα κοριτσια απο τους χρηστες που γραφουν εδω.
Διαφορετικα βλεπω να γραφουν μονο αυτες αντε και κανενας αγαπουλης ή προμοτορας.
μονο αυτες που δουλευουν στο 104 βριζουν μαλλον οι αναδουλειες τις πειραξαν στα νευρα.
φιλε κακο στον εαυτο τους κανουν δεν παταει που δεν παταει κανεις και οσες αξιζαν εφυγαν σε λιγο θα κλεισει και τηα το κλεισουυυν και αυτες το στομα τους.Δεν με νοιαζει ο λογος απλα πρεπει να μαθουν να σεβονται.Καποιοι αλλοι οταν εβριζαν τα κοριτσια(κακως βεβαια) διαγραφοταν ο λογαριασμος τωρα φανταζομαι ουτε γατα ουτε ζημια.
Εγω για τον χαβαλε μπαινω εδω αραια και που και αν βρισκω το χρονο θα συνεχισω να το κανω.
ουτε το αυταρχικο θα εχει σε λιγο ετσι οπως το παει.καλα κανουν και βριζουν. το 104 εχει και θελει να πουλαει το αυταρχικο προφιλ γιαυτο τα βρισιδια. οι φαν του ειδους τετοια θελουν να διαβαζουν.
Μου φαινεται πρεπει να γραφτει ενας κωδικας δεοντολογιας για το τι πρεπει να ακουνε τα κοριτσια απο τους χρηστες που γραφουν εδω.
Διαφορετικα βλεπω να γραφουν μονο αυτες αντε και κανενας αγαπουλης ή προμοτορας.