Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
και εσεις με παραπεμψατε στον αστειασμο που κανατε στα παραπανω ποστ.

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
κοιτα την χαρουλες που μου κανει... χαχαχαχαχα

σαλτα και γαμησου ρε ηλιθιε.......αι στο διαολο πια εδω μεσα εναν νορμαλ ανθρωπο για να κανεις χαβαλε δεν βρισκεις............. :headbang: :headbang: :headbang:

ρε τι πινετε πια και δεν μας δινετε??????? >:(

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Μου φαινεται πρεπει να γραφτει ενας κωδικας δεοντολογιας για το τι πρεπει να ακουνε τα κοριτσια απο τους χρηστες που γραφουν εδω.
Διαφορετικα βλεπω να γραφουν μονο αυτες αντε και κανενας αγαπουλης ή  προμοτορας.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Μου φαινεται πρεπει να γραφτει ενας κωδικας δεοντολογιας για το τι πρεπει να ακουνε τα κοριτσια απο τους χρηστες που γραφουν εδω.
Διαφορετικα βλεπω να γραφουν μονο αυτες αντε και κανενας αγαπουλης ή  προμοτορας.
μονο αυτες που δουλευουν στο 104 βριζουν μαλλον οι αναδουλειες τις πειραξαν στα νευρα.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
μονο αυτες που δουλευουν στο 104 βριζουν μαλλον οι αναδουλειες τις πειραξαν στα νευρα.

Δεν με νοιαζει ο λογος απλα πρεπει να μαθουν να σεβονται.Καποιοι αλλοι οταν εβριζαν τα κοριτσια(κακως βεβαια) διαγραφοταν ο λογαριασμος τωρα φανταζομαι ουτε γατα ουτε ζημια.
Εγω για τον χαβαλε μπαινω εδω αραια και που και αν βρισκω το χρονο θα συνεχισω να το κανω.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Δεν με νοιαζει ο λογος απλα πρεπει να μαθουν να σεβονται.Καποιοι αλλοι οταν εβριζαν τα κοριτσια(κακως βεβαια) διαγραφοταν ο λογαριασμος τωρα φανταζομαι ουτε γατα ουτε ζημια.
Εγω για τον χαβαλε μπαινω εδω αραια και που και αν βρισκω το χρονο θα συνεχισω να το κανω.
φιλε κακο στον εαυτο τους κανουν δεν παταει που δεν παταει κανεις και οσες αξιζαν εφυγαν σε λιγο θα κλεισει και τηα το κλεισουυυν και αυτες το στομα τους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα κανουν και βριζουν. το 104 εχει και θελει να πουλαει το αυταρχικο προφιλ γιαυτο τα βρισιδια. οι φαν του ειδους τετοια θελουν να διαβαζουν.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
καλα κανουν και βριζουν. το 104 εχει και θελει να πουλαει το αυταρχικο προφιλ γιαυτο τα βρισιδια. οι φαν του ειδους τετοια θελουν να διαβαζουν.
ουτε το αυταρχικο θα εχει σε λιγο ετσι οπως το παει.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: + 1.000.000 !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom