CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εσυ αναφερεσαι σε φωτογια κοιτα λίγο καλύτερα....εμενα από τις φωτο αυτη μου θυμιζει....
Εγω την εχω δει "Live".
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εσυ αναφερεσαι σε φωτογια κοιτα λίγο καλύτερα....εμενα από τις φωτο αυτη μου θυμιζει....
Χρονια πολα κουμπαρα, καλη χρονια να εχουμεκαλημέρα και χρονια πολλά καλή χρονια
Καλημερα Μπετυ, καλη χρονια και σε εσενα.Καλημερα σε ολους!!!
αν δεν καανω λάθος νομίζω ότι δεν έχει λογαριασμό....δεν την έχω δει να "τριγυρνάει"...η Υβετ εχει λογαριασμο στο μπουρδελα.κομ?????????????????????????
ξερει κανεις???
καλή χρόνια κ σε σένα φίλε γουμαν... με υγεία πάνω από όλα. Στα ομορφα κορίτσια του 104 μακάρι η νεα χρόνια να τους φερει όσα ποθησαν κ δεν τα απέκτησαν το 2012...προσωπικη ευτυχία, οικογενειακή σταθερότητα κ επαγγελματική επιτυχια(όσο οξύμωρο κ αν ακουγεται)Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα, κουράγιο και υπομονή σε όλες τις κοπέλες και τους φίλους του 104!
Kαλημερα, Χρονια Πολλα και ευτυχισμενο το 2013 !!!καλή χρόνια κ σε σένα φίλε γουμαν... με υγεία πάνω από όλα. Στα ομορφα κορίτσια του 104 μακάρι η νεα χρόνια να τους φερει όσα ποθησαν κ δεν τα απέκτησαν το 2012...προσωπικη ευτυχία, οικογενειακή σταθερότητα κ επαγγελματική επιτυχια(όσο οξύμωρο κ αν ακουγεται)
Καλη Χρονια, και υγειες το 2013 !!!Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα, κουράγιο και υπομονή σε όλες τις κοπέλες και τους φίλους του 104!
σε ευχαριστώ φίλε λιονταρη! Κ για σένα εύχομαι ότι καλύτερο σε προσωπικο κ οικογενειακό επίπεδο!!! Υγεία πάνω από όλα!!Kαλημερα, Χρονια Πολλα και ευτυχισμενο το 2013 !!!
Σου ευχομαι, τα καλυτερα φιλαρακι !!!
Καλος Πολιτης !!!
σε ευχαριστώ φίλε λιονταρη! Κ για σένα εύχομαι ότι καλύτερο σε προσωπικο κ οικογενειακό επίπεδο!!! Υγεία πάνω από όλα!!
Στα ομορφα κορίτσια του 104 μακάρι η νεα χρόνια να τους φερει όσα ποθησαν κ δεν τα απέκτησαν το 2012...προσωπικη ευτυχία, οικογενειακή σταθερότητα κ επαγγελματική επιτυχια(όσο οξύμωρο κ αν ακουγεται)
Χρονια πολλα καλη χρονια σε γνωρισα σαν τσα2 ελπιζω συντομα να τα πουμε διαφορετικααγόρια μου καλή χρονια και ότι επιθυμείτε σε όλους