κελλυ το αριστουργημα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2012
- Like
- 0
Καλησπέρα στο αριστούργημα(που το έχω πεθυμήσει) και στον Θείο Λάτσιο
καλησπερα αντρακλα :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπέρα στο αριστούργημα(που το έχω πεθυμήσει) και στον Θείο Λάτσιο
Κουμπάρος εγώ....... ;)
ενα τρομαγμενο φοβισμενο φασιστακη εισαι
καλησπερα κ διαδυκτιακα απο την βροχερη πλατεια ελευθεριας στην λαμια χαρηκα πολυ για την γνωριμιαΕυτυχως...........
καλησπερα κ διαδυκτιακα απο την βροχερη πλατεια ελευθεριας στην λαμια χαρηκα πολυ για την γνωριμια
καλησπερα σε ολους κ ολες καλα να μας μπει (ο χρονος)
κοιτα δεν ειμαι μονιμος κατοικος ανεβηκα σημερα μετα απο κανα χρονο η αληθεια ειναι οτι τωρα ειναι σχεδον αδεια το βραδυ μπορει να αλλαξει αλλα κ την προηγουμενη φορα δεν ειχε τοσο κοσμο ασε που μερικα μαγαζια εχουν κλεισει και η παραμενουν κλειστα η εχουν γινει ταχυφαγεια τα δυο παντως κλασικα που θυμαμαι απο τα παιδικα μου χρονια οπως πας προς ελευθεριας αριστερα στην πλατεια λαου ειναι ακομα με αρκετα καλο φαγητοΚαλώς τον συναγωνιστή καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας , αλήθεια ή αγαπημένη μου...οδός χοληστερίνης στην Λαμία έχει πάντα κόσμο ?
κοιτα δεν ειμαι μονιμος κατοικος ανεβηκα σημερα μετα απο κανα χρονο η αληθεια ειναι οτι τωρα ειναι σχεδον αδεια το βραδυ μπορει να αλλαξει αλλα κ την προηγουμενη φορα δεν ειχε τοσο κοσμο ασε που μερικα μαγαζια εχουν κλεισει και η παραμενουν κλειστα η εχουν γινει ταχυφαγεια τα δυο παντως κλασικα που θυμαμαι απο τα παιδικα μου χρονια οπως πας προς ελευθεριας αριστερα στην πλατεια λαου ειναι ακομα με αρκετα καλο φαγητο
Εγω δεν εχω αποφασισει τι να "φαω" για βραδυ :εχει ενα πολυ καλο εστιατοριο στην πλατεια που ειναι τα flocafe πισω απο την εκκλησια
να πας για φαγητο, ολη η πολη το ξερει ;)
Εγω δεν εχω αποφασισει τι να "φαω" για βραδυ :
Πωλινα ή Αφροδιτη ????
Kαλησπερα και χρονια πολλα
ναι το σαιτ ηταν μια σκεψη χρονων που τελικα την καναμε πραγματικοτητα
η αφροδιτη ενταξυ ειναι γυναικαρα και η πωλινα ειναι πολυ καλη γιαυτο κανουν και μαζι μου πολλες βαρδιες
η βιβιαν τα γνωστα.....αγνοειται
εραστιτεχνικες φωτος θα βρεις πολλες στα προφιλ των κοριτσιων στο fb ;)
καλή χρόνια κ σε σένα φίλε σαρου με υγεία πάνω απο Όλα κ νέες κ εντονότερες σεξουαλικές περιπετειες!!Καλησπέρα σε όλη την παρέα του προσφιλέστερου - για εμένα πια - thread εδώ. Και καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε σε λιγες μέρες.
Χθες πέρασα απο το χριστουγεννιάτικο πάρτυ του Φ104, μετά από πολύ καιρό, κάθισα και πέρασα πολύ ωραία. Είχε πάρα πολύ κόσμο και στο σαλόνι αλλά και στα δωμάτια. Οσοι συμμετείχαν περνούσαν κιολας. Νομίζω στα πάρτυ αυτά πια έχει ανανεωθεί ο κόσμος.
Κατά τα άλλα.. μουσική στο φουλ, ποτά από τον ευγενέστατο μπαρμαν,η Δέσποινα φοβερή τσαχπίνα υπηρεσία και μετρ...τακτοποιούσε τους πάντες και τα πάντα.
Ευχαριστώ για τα δυο μαρτίνι και το γλυκο αλλά και για την γλυκιά παρέα των κοριτσιών, πρωτοστατούντως της Αντζελας. Χάρηκα πολύ που είδα την Ελένη ξανα πίσω..
Τις Αφροδίτη και Πωλίνα δεν τις ξέρω...αλλά θα τις μάθω.. γιατί πέσανε τα σαγόνια μου με αυτές τις μπουτάρες τους!
Χάρηκα που είδα τον Ινδιάνο μετά απο πολύ καιρο και τα είπαμε λιγάκι.
Μετά ήρθε και η γλυκιά Μπέτυ...που έγινε περιζήτητη, γιατί ήταν συνέχεια στο δωμάτιο.
Προσωπικά πέρασα και στο δωμάτιο εκπληκτικά με τη Δεσποινα σε απλό πρόγραμμα, αφού έχουμε χημεία στο σεξ. Εντάξει δεν ήμουν ο κακός μάγος στο δωμάτιο 4...αλλά περασαμε πολυ γλυκιές στιγμές, με ένταση και σεξ. Της ευχομαι καλή άδεια και να ξεκουραστεί.
Αυτές οι εντυπώσεις μου απο το πάρτυ.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!