κελλυ το αριστουργημα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2012
- Like
- 0
χαχαχαχα...
έτσι !!!!
ανυπομονώ να ξανασυναντηθούμε...
ετσι ετσι
χαχαχαχα...
έτσι !!!!
ανυπομονώ να ξανασυναντηθούμε...
το αφταρχικο της ατζελας πεταμενα λευτα! μακρια.. καλητερα φυλης 99, αγκυρας να το νιωσεις real παρα αυτες τις μαλακιες
ετσι σφαχτητε αλανια στα ποδια της κελλυς!!!!!!
οι συγγενεις των θυματων να απευθηνθουν με πμ σε μενα θα γινουν οι καλυτερες τελετες σε τιμες κρισεις.....!!!!!!!
αναλαμβανουμε πασης φυσεως τελετες μνημοσινα καυση νεκρων μεταφορες πανελλαδικα και εξωτερικο!!!!
γιατι βρε αγαπη το λες αυτο???
περημενα κατι καλητερο ρε γαμωτο, πολυ προβολη και στην πραξη λιγα! δεν μπορω να πω οτι ητα ασχημο αλλα πολλα λευτα για τπτ το ιδιετερο!
μην γελας καθολου κουκλα μου τα λεφτα απο τα θυματα μαζι θα τα ροκανισουμε σε ταξιδια και λουσα!!!!
γιαυτο φροντισε να σφαχτουν πολλη στα ποδια σου!!!!!!!
με μια μόνο επίσκεψη δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπερασμα...βρε μωρο μου μηπως επρεπε να τις ζητησεις ακριβως τι ηθελες???
γινονται τετοιες παρεξηγησεις παντως.... :-
με μια μόνο επίσκεψη δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπερασμα...
βεβαια είναι και το θέμα του κοστους όπου δεν επιτρέπονται σπατάλες...ασε που δεν υπάρχουν κιολας τα λεφτά...
το ξερω.... είμαι πελάτης...!!φιλε επειδη στο στουντιο μας δεν φευγει κανεις παραπονουμενος κλεισε μας ενα ραντεβου και θα εχουμε στην διαθεση σου ολο μας το βαρυ πυροβολικο μπεττυ κελλυ αντζελα εκ πειρας θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος εδω να καταλαβεις η ασφαλεια αθηνων οσους δεν μολογανε σε μας τους φερνει και τα ξερνανε ολα σαν μαθητες πρωτης δημοτικου!!!!!!!!!
το ξερω.... είμαι πελάτης...!!
δεν εκανα εγώ σχολιασμο επί προσωπικης μου εμπειριας....αν διαβασεις προσεχτικότερα τις πρ.αναρτησεις θα καταλαβεις τι εννοω..ωραια τοτε αλλα για κανε μας ποιο λιανα τι δεν σου αρεσε??
δεν εκανα εγώ σχολιασμο επί προσωπικης μου εμπειριας....
ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες σας...
Αν στην κηδεία μου χοροστατήσει ο Πάπας της Ρώμης και έρθουν και μερικοί αρχηγοί κρατών είμαι happy...
Α, και guest stars Αντύπας, Άτζελα Δημητρίου, Καρράς-Πάολα-Παντελίδης, Κιάμος, Manu Chao και Gogol Bordelo...
Κέλλυ θα φορέσεις μαύρα για πάρτη μου...???
φιλε αν θες και τα μπαλλετα μπολσοι εγω δεν εχω προβλημα αν πληρωνεις !!!!!!!! δικο σου το μαγαζι παολο...............
τι λετε εσεις εδω???