soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
παντα εγω εχω το πανω χερι ............
γιατι το παιχνιδι παιζεται στην εδρα μου...............
Σε τετοια παιχνιδια καταργειται η εδρα
παντα εγω εχω το πανω χερι ............
γιατι το παιχνιδι παιζεται στην εδρα μου...............
Βία εννοώ ξύλο μαστιγώματα σφαλιάρες κ.λ. Κανά χαστουκάκι στα κωλομέρια ελαφρύ δεν είναι τίποτα
Σε ευχαριστω πολυ ;)Πολυχρονος οτι επιθυμεις με υγεια
Σε τετοια παιχνιδια καταργειται η εδρα
ότι και να λέτε αν δε πάω από κει και δε δω με τα ματάκια μου δε πιστεύω τίποταΞερει η μικρη μην αγχωνεσαι δεν θα πονεσεις
ότι και να λέτε αν δε πάω από κει και δε δω με τα ματάκια μου δε πιστεύω τίποτα
μες στο μήνα θα είμαι εκεί και θα τα δω όλα από κοντά θέλω να είσαι καλή μαζί μου γιατί έχουμε κια κάποια χρόνια διαφοράωραιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..........................................
μες στο μήνα θα είμαι εκεί και θα τα δω όλα από κοντά θέλω να είσαι καλή μαζί μου γιατί έχουμε κια κάποια χρόνια διαφορά
Καλησπερα Δεσποινακι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!καλησπεραααααααα λιονταρακο μου........... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα Δεσποινακι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Ηρεμια βλεπω σημερα !!! ;) ;) ;)
Έχει ένα πολύ όμορφο χαμόγελο η Ιβέτ.
Και χαρακτηριστικό μουτράκι.
Καλησπερα σε ολους και απο μενα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Νομιζω πως η σημερινη φωτογραφιση ειναι απλα τελεια !!!!!!!!!!!!!!!!Ανυπομονω και εγω πολυ να τις δω ...........!Το μαλλι ηθελε αλλαγη....................................!Και νομιζω πως πετυχε!!!!!!!!!!!!!καλησπερα αφρο............
τι καυλω φωτογραφιες βγαλαμε σημερα????????
ανυπομονω να της δω...........
υ.γ. το καινουργιο μαλλι τα σπαει,εισαι πολυ πιο καυλα τωρα..................
Νομιζω πως η σημερινη φωτογραφιση ειναι απλα τελεια !!!!!!!!!!!!!!!!Ανυπομονω και εγω πολυ να τις δω ...........!Το μαλλι ηθελε αλλαγη....................................!Και νομιζω πως πετυχε!!!!!!!!!!!!!
Νομιζω πως η σημερινη φωτογραφιση ειναι απλα τελεια !!!!!!!!!!!!!!!!Ανυπομονω και εγω πολυ να τις δω ...........!Το μαλλι ηθελε αλλαγη....................................!Και νομιζω πως πετυχε!!!!!!!!!!!!!