Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
ξέρει οτι είμαι σούπερ σεφ και εσύ

ναύτης του Βασιλικού Ναυτικού.

κέλλυ, σου άρεσαν τα τραγουδάκια πούβαλα?

αν και καθηγητής άνθρωπος χθες είχα μεράκια κι έβαλα λαϊκά.

ειδικά Καρράς και Γαρμπή είναι τρέλλα, το πρώτο για ανδρικό μεράκι, το δεύτερο για γυναικείο.

αλήθεια ως Σέρβα δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις ακριβώς τι εννοούμε με την λέξη μεράκι στα ελληνικά.

Σίγουρα την καταλαβαίνει... Άλλωστε με τους Σέρβους είμαστε αδέρφια...
Υ.Γ. Και pls... Είσαι master chef αλλά εγώ δεν είμαι απλός ναύτης... 4 χρονάκια σπούδαζα στην ακαδημία τους...  >:( >:( >:( >:(

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
ξέρει οτι είμαι σούπερ σεφ και εσύ

ναύτης του Βασιλικού Ναυτικού.

κέλλυ, σου άρεσαν τα τραγουδάκια πούβαλα?

αν και καθηγητής άνθρωπος χθες είχα μεράκια κι έβαλα λαϊκά.

ειδικά Καρράς και Γαρμπή είναι τρέλλα, το πρώτο για ανδρικό μεράκι, το δεύτερο για γυναικείο.

αλήθεια ως Σέρβα δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις ακριβώς τι εννοούμε με την λέξη μεράκι στα ελληνικά.

να ξερεις οτι δεν υπαρχει τιποτα που να μην καταλαβαινω εγω  ;)

οσο για τα τραγουδια η αληθεια ειναι οτι δεν τα θυμαμαι...αλλα αν ειναι καρρας και γαρμπη τοτε σιγουρα θα ειχες μερακια ;)

οι σχεσεις αρχιζουν με χαρα και τελειωνουν με Καρρα  :rockon:

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
εσενα γιατι σε καιει το θεμα αυτο???

Δε με καίει... Απλά δώσατε διάσταση απόψε... βλέπω πολλά παράπονα...
Άλλωστε όπως είχε πει και η Ντένη Μαρκορά, η μόνη γυναίκα που μπορεί να είναι σίγουρη για την πίστη του άντρα της είναι η χήρα...  :sunglasses:

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Τί να πω...??? μην τα παρατάτε τόσο εύκολα... μπορεί να βρεθεί κανένας τελευταίος πιστός κάπου σε κάποιο μουσείο...

ουτε καν ψαχνω να βρεθει αυτος που λες....

και μου αρεσει που τι υποστυριζεις κιολας το θεμα τις απιστιας...ευγε

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
ουτε καν ψαχνω να βρεθει αυτος που λες....

και μου αρεσει που τι υποστυριζεις κιολας το θεμα τις απιστιας...ευγε

Δεν το υποστηρίζω... το αντίθετο μάλιστα... Άλλωστε ο άντρας πάντα επιστρέφει εκεί που αγαπάει, όποιες μαλακίες και να κάνει...

Αλλά βρε κορίτσια, ας αλλάξουμε θέμα... Κάτι πιο πικάντικο??????

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
πάμε στον οργασμό τώρα.

Κέλλυ, ο οργασμός στην γυναίκα είναι η κλειτοριδικός ή κολπικός με ισχυρή την άποψη ότι ο δεύτερος είναι είδος του πρώτου.

άλλο τώρα ποιές είναι οι ερωτογόνες ζώνες του καθενός και τι γουστάρουμε να κάνουμε, πρωκτικό, γλείψιμο στις ρώγες, μια άλλη γυναίκα μπορεί να γουστάρει να της πιπιλίζουν τα αυτιά ας πούμε ή να της φιλάνε τον αφαλό.

το ίδιο και σε εμάς τους άνδρες (αν και πιο δύσκολο) μπορεί να μας αρέσει να μας γλείφουν τις ρώγες αλλά αν φτάσουμε σε οργασμό έτσι ο οργασμός θα είναι κάτω, όχι στις ρώγες μας.
όταν ήμουν έφηβος και ήθελα να αυνανιστώ την ώρα που διάβαζα στο γραφείο μου αλλά φοβόμουν μην με πιάσει η μαμά μπορούσα ας πούμε να φτάσω σε οργασμό με πολλή αυτόσυγκέντρωση, φαντασιώσεις μέσα στο μυαλό μου και με την υπερένταση μέσα στο παντελόνι μου χωρίς να αγγίξω τίποτα.

αυτααααααά.

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Δεν το υποστηρίζω... το αντίθετο μάλιστα... Άλλωστε ο άντρας πάντα επιστρέφει εκεί που αγαπάει, όποιες μαλακίες και να κάνει...

Αλλά βρε κορίτσια, ας αλλάξουμε θέμα... Κάτι πιο πικάντικο??????

Ego simera me tin kelly ksepatothikameeeee.......... :fuck2: :zfuck: :fuck1: :pipa1: :s&m_3: :s&m_1:

Kaname kati partouzes  alloooooooooo pragmaaaaaaaaa............. :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
πάμε στον οργασμό τώρα.

Κέλλυ, ο οργασμός στην γυναίκα είναι η κλειτοριδικός ή κολπικός με ισχυρή την άποψη ότι ο δεύτερος είναι είδος του πρώτου.

άλλο τώρα ποιές είναι οι ερωτογόνες ζώνες του καθενός και τι γουστάρουμε να κάνουμε, πρωκτικό, γλείψιμο στις ρώγες, μια άλλη γυναίκα μπορεί να γουστάρει να της πιπιλίζουν τα αυτιά ας πούμε ή να της φιλάνε τον αφαλό.

το ίδιο και σε εμάς τους άνδρες (αν και πιο δύσκολο) μπορεί να μας αρέσει να μας γλείφουν τις ρώγες αλλά αν φτάσουμε σε οργασμό έτσι ο οργασμός θα είναι κάτω, όχι στις ρώγες μας.
όταν ήμουν έφηβος και ήθελα να αυνανιστώ την ώρα που διάβαζα στο γραφείο μου αλλά φοβόμουν μην με πιάσει η μαμά μπορούσα ας πούμε να φτάσω σε οργασμό με πολλή αυτόσυγκέντρωση, φαντασιώσεις μέσα στο μυαλό μου και με την υπερένταση μέσα στο παντελόνι μου χωρίς να αγγίξω τίποτα.

αυτααααααά.

αρα δεν διαφωνουμε σε κατι...μπορει να μην ημουν πολυ σαφης αλλα το ιδιο λεγαμε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom