baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
στη μαπα σου την εριξεΠου χάθηκες εσύ ? μαύρη πέτρα έριξες
στη μαπα σου την εριξεΠου χάθηκες εσύ ? μαύρη πέτρα έριξες
Που χάθηκες εσύ ? μαύρη πέτρα έριξες
ειμαι μωρο μου μεσα στην καυλα,και μου ειναι ορθιος συνεχειαπωωωωω η καλυτερη ηλικια για αντρα, μεσ στη καυλα πρεπει νασαι αγοραρε μου
γεια σου κουκλα.ετοιμαζομαστε με το αλλο το ρεμαλι να σε επισκεφτουμ,το νου σου εχουμε αγριες διαθεσεις:-* :-* :-* γεια σου παιδαρε
γεια σου κουκλα.ετοιμαζομαστε με το αλλο το ρεμαλι να σε επισκεφτουμ,το νου σου εχουμε αγριες διαθεσεις
ειμαι μωρο μου μεσα στην καυλα,και μου ειναι ορθιος συνεχεια
ποτε θα ξεκινησεις? δεν σε βλεπω στο προγραμμα?
πωωωωω η καλυτερη ηλικια για αντρα, μεσ στη καυλα πρεπει νασαι αγοραρε μου
εγω που ειμαι 19 σου κανω?πωωωωω η καλυτερη ηλικια για αντρα, μεσ στη καυλα πρεπει νασαι αγοραρε μου
Κι εγω θα σε πεισκεφθω.........χαχαχαχα!!!!Ετοιμασου!!!
ειμαι στα 35 και ειμαι φουλ,ειδικα απο το καλοκαιρι κ μετα δεν ξερω ρη σκατα εχω παθει αλλα καυλωνω με το παραμικρο οπως στα 18μουΔασκάλα μου, θα στο χαλάσω, για σας είναι τα 30 η καλύτερη ηλικία ερωτικά.
(άρα έχεις ακόμα... ;))
Για μας τα 20.
Βέβαια αν στα 30 φίλε είσαι φουλ ντούρος Κουμουνδούρος, εύγε και με γειά!
το καλο πραγμα αργει να ερθει ετσι οπως τοσο καιρο καναμε και υπομονη να γυρσεις δεν θα το χαλασουμε τωραχμμμ μαλλον παρασκευη αλλα σε λιγο θα μου πει η Αντζελα
Δασκάλα μου, θα στο χαλάσω, για σας είναι τα 30 η καλύτερη ηλικία ερωτικά.
(άρα έχεις ακόμα... ;))
Για μας τα 20.
Βέβαια αν στα 30 φίλε είσαι φουλ ντούρος Κουμουνδούρος, εύγε και με γειά!
εγω που ειμαι 19 σου κανω?
μεγαλες κουβεντες απο μια μεγαλη γυναικα ( και δεν ενοω ηλικιακα )οπως εχεις καταλαβει κυριε καθηγητα εγω ειμαι μοναδικη στο ειδος μου οποτε εχω διαφορετηκη γνωμη απο της αλλες...για μενα οσο πιο ωριμος ειναι ο αντρας τοσο πιο καλο σεξ κανει
δεν θα μας αντεξεις και τους δυο,ακουσε μεθα κανουμε παρτουζιτσα η ενας ενας???