stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εγω.......
δεν φοβαμαι κανεναν απλα δεν μπορω να γραφω συνεχεια εχω και δουλεια γιατι ειμαι μια θεα.,........
εγω.......
δεν φοβαμαι κανεναν απλα δεν μπορω να γραφω συνεχεια εχω και δουλεια γιατι ειμαι μια θεα.,........
εγω.......
μπα.. ξετσουτσουνεψες βλεπω λεγε μωρη με ποιον ησουν, ποιος φτωχινε για παρτυ σουελα ρε μικρη γιατι ο σταμ το παιζει και πολθ αντρας μη ξερασω
Πςςςςςς επισττροφες βλεπω και απροσμενες εξελιξεις
μπα.. ξετσουτσουνεψες βλεπω λεγε μωρη με ποιον ησουν, ποιος φτωχινε για παρτυ σου
τι να σου μάθω μωρό μου? τέλεια γράφεις πια, κανένα λάθος.
μένει εσύ να μου μάθεις τον έρωτα.
εκεί υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης για μας τους άνδρες... ;)
κατι πηρε το αυτι μου οτι ειχες γκομενους κανα 2 εφοπλιστες ολο αυτο τον καιρο.. γιατι μωρη? εμεις τα λαικα αγορια δεν σου κανουμε?χαχαχαχαχα ηλιθιε
κατι πηρε το αυτι μου οτι ειχες γκομενους κανα 2 εφοπλιστες ολο αυτο τον καιρο.. γιατι μωρη? εμεις τα λαικα αγορια δεν σου κανουμε?
σκοπευω να σου μαθω πολυ ωραιο ερωτα ;)
τσ τσ τσ...θελω λουσα και λεφτα
κατι πηρε το αυτι μου οτι ειχες γκομενους κανα 2 εφοπλιστες ολο αυτο τον καιρο.. γιατι μωρη? εμεις τα λαικα αγορια δεν σου κανουμε?
και εναν καυλιαρη αντραθελω λουσα και λεφτα
ααα... εσυ εισαι νωντοτυπισα πλεονκαι θελω να βαλεις την παλια σου υπογραφη
ελα ρε μικρη γιατι ο σταμ το παιζει και πολθ αντρας μη ξερασω
σιγα τον αντρα ρε κελλυ........
μαρουλι σταμουλη...................
σημερα σε πανε μαρουλι κελλυ-δεσποινα dolby stereo το εχεις λερωσει το βρακακι σου πιτζαμουλη ε?