Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
καυλημεραααααααααααααααααααααααα................................ :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

τι κανεις???????????? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

λιονταρακοοο μουυυυυ τι κανεις???????????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλα ειμαι μαναρακι μου, εσυ ???  :smitten:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ε μωρε μωρο και συ........υπερβολικος :2funny:
ακου πορεια προς το αγνωστο....γιατι 1-2 φωτος ειναι πορεια προς το γνωστο :huh:
ερχεται καποιος απο το studio και τις βλεπει τις κοπελες ποσο να του στοιχησει σε χρονο ? 10-20 λεπτα
δοξα το θεο ο ελληνας μπορει να μην εχει χρημα αλλα απο χρονο (προς το παρον) κουτσα στραβα τον βρισκει :cheesy:
δηλ οταν δεν υπηρχε το ιντερνετ και ολα αυτα τα σαιτ τι κανατε?
έ ευκαιρια να θυμηθειτε τα νιατα σας :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Εισαι σιγουρη???? :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Kαλησπερα μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*,τι κανεις??10-20 λεπτα να κανει καλα ειναι αρκει να μην μλπεξει σε κινηση.Ρωτα εμενα που την Παρασκευη που ηρθα εκανα 2 ωρες και 40 λεπτα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:........

2 ωρες και 40 λεπτα  :o :o :o :o :o :o:think:
απο που ηρθες βρε μωρο απο τη Λαρισσα :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Απόψε το βράδυ στο studio Αντωνέτα + Μόνικα  :-* :-* :-*

*photos next week ;)

Μιας και ημουν στην περιοχη  :grin: περασα να τσεκαρω τα νεα κοριτσια.

Αντωνετα : Νεαρη,  αδυνατουλα σχετικα αλλα οχι ανορεξικη, Μελαχρινη με ισια μαλλια μεχρι τους ωμος περιπου. Γλυκο πεοσωπο, ολιγο σεμνη θα ελεγα στο σαλοναρισμα της.Δεν νομιζω να την εχω ξαναδει καπου αλλου.

Μονικα. Επισης νεαρη μελαχρινη,με σπαστα μακρυα μαλλια. Σωματοτυπος παρομοιος με της Αντωνετας, προσωπο λιγο πιο "αγριο" θα τολμουσα να πω. Κατι μου θυμιζε, εχω την εντυπωση οτι ειναι η Μονικα απο κασσανδρας αλλα δεν παιρνω ορκο.Ελπιζω την επομενη φορα που θα την δω να φρεσκαριστει η μνημη μου...

ΥΓ : Αληθεια η Χριστινα που βρισκεται :think: :think: :think: :think:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Μιας και ημουν στην περιοχη  :grin: περασα να τσεκαρω τα νεα κοριτσια.

Αντωνετα : Νεαρη,  αδυνατουλα σχετικα αλλα οχι ανορεξικη, Μελαχρινη με ισια μαλλια μεχρι τους ωμος περιπου. Γλυκο πεοσωπο, ολιγο σεμνη θα ελεγα στο σαλοναρισμα της.Δεν νομιζω να την εχω ξαναδει καπου αλλου.

Μονικα. Επιση νεαρη μελαχρινη,με σπαστα μακρυα μαλλια.. Σωματοτυπος παρομοιος εμ της Αντωνετας, προσωπο λιγο πιο "αγριο" θα τολμουσα να πω. κατι μου θυμιζε, εχω την εντυπωση οτι ειναι η Μονικα απο κασσανδρας αλλα δεν παιρνω ορκο.Ελπιζω την επομενη φορα που θα την δω να φρεσκαριστει η μνημη μου...

ΥΓ : Αληθεια η Χριστινα που βρισκεται :think: :think: :think: :think:

καλησπερα che.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

δεν ειναι αυτη η μονικα αλλη ειναι αλλα θαρρω να πω οτι της μοιαζει αρκετα.......... :P :P :P :P :P :P :P :P :P εξισου πολυ καλη στο δωματιο.... :pipa2: :pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

οσο για την χριστινα εγω δεν την εχω γνωρισει οποτε δεν μπορω να σε διαφωτισω με τις γνωσεις μου....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καλησπερα che.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

δεν ειναι αυτη η μονικα αλλη ειναι αλλα θαρρω να πω οτι της μοιαζει αρκετα.......... :P :P :P :P :P :P :P :P :P εξισου πολυ καλη στο δωματιο.... :pipa2: :pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

οσο για την χριστινα εγω δεν την εχω γνωρισει οποτε δεν μπορω να σε διαφωτισω με τις γνωσεις μου....
Γεια σου Δεσπι  ;)
Πραγματικα μου την θυμισε αρκετα, αλλα περασε γρηγορα απο το σαλονι και δεν μπορεσα να ειμαι απολυτα σιγουρος.
Αλλα αφου το λες εσυ, τοτε προκειαι για διαφορετικη κοπελα.

Για τις ειδοσειςτης δεν μπορω να ξερω αλλες ειναι η προτεραιοτητες του.
Δεν σου κρυβω οτι η Νικη μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον και φυσικα η παλιά μου αδυναμια η Ρωξανη.
Αλλα και σε εσενα κατι εχω υποσχεθει εδω και καιρο και στο χρωσταω......
[size=39pt]+[/size]  :grin: (αν με καταλαβαινεις..)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αυτο ειναι......

:rockon: :rockon: :rockon:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
κι εκει που εχεις αποφασισει να επισκεφτεις την δεσποινα που φαινεται πανεμορφη και με εξαιρετικες κριτικες,βλεπεις τις φωτο της λουσης και μπαινεις σε διλημμα...μεγαλο προβλημα.. :P

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλημέρα στο πρωινό δύο καί στο παρεάκι ! πάντως πολύ ήσυχα τα βράδυα τώρα τελευταία στο νήμα ποιός ξέρει ?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
κι εκει που εχεις αποφασισει να επισκεφτεις την δεσποινα που φαινεται πανεμορφη και με εξαιρετικες κριτικες,βλεπεις τις φωτο της λουσης και μπαινεις σε διλημμα...μεγαλο προβλημα.. :P

μπορεις να ερθεις και να παρεις οποια σου κανει το κλικ εσενα............η να ερθεις να μας παρεις και τις 2.....δικια σου η επιλογη... :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

καλησπερααααααααααααααααααα πουν ειναι οι αγορινεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ???????????????? :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μπορεις να ερθεις και να παρεις οποια σου κανει το κλικ εσενα............η να ερθεις να μας παρεις και τις 2.....δικια σου η επιλογη... :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

καλησπερααααααααααααααααααα πουν ειναι οι αγορινεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ???????????????? :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
εδω κανονιζουμε μπαροτσαρκα με τον θεο νωντα.. πως μας βλεπεις θα φαμε πολλα ακυρα ?  :birdman:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Καλησπερα Δεσπι.

Τι κανεις ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom