Καλα ειμαι μαναρακι μου, εσυ ???καυλημεραααααααααααααααααααααααα................................
τι κανεις????????????
λιονταρακοοο μουυυυυ τι κανεις???????????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Καλα ειμαι μαναρακι μου, εσυ ???
πολυ καυλααααααααααααααααααααααααααααα......................................
Παντα ετσι να'σαι !!!πολυ καυλααααααααααααααααααααααααααααα......................................
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ε μωρε μωρο και συ........υπερβολικος
ακου πορεια προς το αγνωστο....γιατι 1-2 φωτος ειναι πορεια προς το γνωστο
ερχεται καποιος απο το studio και τις βλεπει τις κοπελες ποσο να του στοιχησει σε χρονο ? 10-20 λεπτα
δοξα το θεο ο ελληνας μπορει να μην εχει χρημα αλλα απο χρονο (προς το παρον) κουτσα στραβα τον βρισκει
δηλ οταν δεν υπηρχε το ιντερνετ και ολα αυτα τα σαιτ τι κανατε?
έ ευκαιρια να θυμηθειτε τα νιατα σας
Εισαι σιγουρη????
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Kαλησπερα μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*,τι κανεις??10-20 λεπτα να κανει καλα ειναι αρκει να μην μλπεξει σε κινηση.Ρωτα εμενα που την Παρασκευη που ηρθα εκανα 2 ωρες και 40 λεπτα ........
2 ωρες και 40 λεπτα :o :o :o :o :o :o
απο που ηρθες βρε μωρο απο τη Λαρισσα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μιας και ημουν στην περιοχη περασα να τσεκαρω τα νεα κοριτσια.
Απόψε το βράδυ στο studio Αντωνέτα + Μόνικα :-* :-* :-*
*photos next week ;)
Αντωνετα : Νεαρη, αδυνατουλα σχετικα αλλα οχι ανορεξικη, Μελαχρινη με ισια μαλλια μεχρι τους ωμος περιπου. Γλυκο πεοσωπο, ολιγο σεμνη θα ελεγα στο σαλοναρισμα της.Δεν νομιζω να την εχω ξαναδει καπου αλλου.
Μονικα. Επισης νεαρη μελαχρινη,με σπαστα μακρυα μαλλια. Σωματοτυπος παρομοιος με της Αντωνετας, προσωπο λιγο πιο "αγριο" θα τολμουσα να πω. Κατι μου θυμιζε, εχω την εντυπωση οτι ειναι η Μονικα απο κασσανδρας αλλα δεν παιρνω ορκο.Ελπιζω την επομενη φορα που θα την δω να φρεσκαριστει η μνημη μου...
ΥΓ : Αληθεια η Χριστινα που βρισκεται
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Μιας και ημουν στην περιοχη περασα να τσεκαρω τα νεα κοριτσια.
Αντωνετα : Νεαρη, αδυνατουλα σχετικα αλλα οχι ανορεξικη, Μελαχρινη με ισια μαλλια μεχρι τους ωμος περιπου. Γλυκο πεοσωπο, ολιγο σεμνη θα ελεγα στο σαλοναρισμα της.Δεν νομιζω να την εχω ξαναδει καπου αλλου.
Μονικα. Επιση νεαρη μελαχρινη,με σπαστα μακρυα μαλλια.. Σωματοτυπος παρομοιος εμ της Αντωνετας, προσωπο λιγο πιο "αγριο" θα τολμουσα να πω. κατι μου θυμιζε, εχω την εντυπωση οτι ειναι η Μονικα απο κασσανδρας αλλα δεν παιρνω ορκο.Ελπιζω την επομενη φορα που θα την δω να φρεσκαριστει η μνημη μου...
ΥΓ : Αληθεια η Χριστινα που βρισκεται
καλησπερα che.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δεν ειναι αυτη η μονικα αλλη ειναι αλλα θαρρω να πω οτι της μοιαζει αρκετα.......... εξισου πολυ καλη στο δωματιο....
οσο για την χριστινα εγω δεν την εχω γνωρισει οποτε δεν μπορω να σε διαφωτισω με τις γνωσεις μου....
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Γεια σου Δεσπι ;)καλησπερα che.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δεν ειναι αυτη η μονικα αλλη ειναι αλλα θαρρω να πω οτι της μοιαζει αρκετα.......... εξισου πολυ καλη στο δωματιο....
οσο για την χριστινα εγω δεν την εχω γνωρισει οποτε δεν μπορω να σε διαφωτισω με τις γνωσεις μου....
Πραγματικα μου την θυμισε αρκετα, αλλα περασε γρηγορα απο το σαλονι και δεν μπορεσα να ειμαι απολυτα σιγουρος.
Αλλα αφου το λες εσυ, τοτε προκειαι για διαφορετικη κοπελα.
Για τις ειδοσειςτης δεν μπορω να ξερω αλλες ειναι η προτεραιοτητες του.
Δεν σου κρυβω οτι η Νικη μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον και φυσικα η παλιά μου αδυναμια η Ρωξανη.
Αλλα και σε εσενα κατι εχω υποσχεθει εδω και καιρο και στο χρωσταω......
[size=39pt]+[/size] (αν με καταλαβαινεις..)
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Ουτε 2 ωρες δεν μείναν για σήμερα.............. ;)
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα στο πρωινό δύο καί στο παρεάκι ! πάντως πολύ ήσυχα τα βράδυα τώρα τελευταία στο νήμα ποιός ξέρει ?
Καλημερα DON !!!Καλημέρα στο πρωινό δύο καί στο παρεάκι ! πάντως πολύ ήσυχα τα βράδυα τώρα τελευταία στο νήμα ποιός ξέρει ?
Καλημερα και στα πρωινα κοριτσια !!!
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
κι εκει που εχεις αποφασισει να επισκεφτεις την δεσποινα που φαινεται πανεμορφη και με εξαιρετικες κριτικες,βλεπεις τις φωτο της λουσης και μπαινεις σε διλημμα...μεγαλο προβλημα..
μπορεις να ερθεις και να παρεις οποια σου κανει το κλικ εσενα............η να ερθεις να μας παρεις και τις 2.....δικια σου η επιλογη...
καλησπερααααααααααααααααααα πουν ειναι οι αγορινεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ????????????????
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εδω κανονιζουμε μπαροτσαρκα με τον θεο νωντα.. πως μας βλεπεις θα φαμε πολλα ακυρα ?μπορεις να ερθεις και να παρεις οποια σου κανει το κλικ εσενα............η να ερθεις να μας παρεις και τις 2.....δικια σου η επιλογη...
καλησπερααααααααααααααααααα πουν ειναι οι αγορινεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ????????????????
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
εδω κανονιζουμε μπαροτσαρκα με τον θεο νωντα.. πως μας βλεπεις θα φαμε πολλα ακυρα ?
δεν ξερω..........
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Καλησπερα Δεσπι.μπορεις να ερθεις και να παρεις οποια σου κανει το κλικ εσενα............η να ερθεις να μας παρεις και τις 2.....δικια σου η επιλογη...
Τι κανεις ?
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Καλησπερα Δεσπι.
Τι κανεις ?
καλησπερα.......... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ειμαι πολυ καλα εσυ????????