Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Στο σαλονι μονο και για 2 δευτερολπτα κουνησες κωλο και εφυγες σφηνα πισω απο την κουρτινα. Πρεπει να ειχα φαει σκορδαλια εκεινο το βραδυ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να το κοψεις το σκορδο τοτε
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Στο σαλονι μονο και για 2 δευτερολπτα κουνησες κωλο και εφυγες σφηνα πισω απο την κουρτινα. Πρεπει να ειχα φαει σκορδαλια εκεινο το βραδυ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να το κοψεις το σκορδο τοτε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπερα φιλαρακι !!! ;)Στο κρεβάτι δεν ξέρω αλλά στο σαλόνι![]()
Την άλλη τετάρτη θα είσαι να έρθω να μάθω πως είσαι στο κρεββάτι;και εγω σαγαπαωωωωωωωωωωωω...........................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πρεπει να μαθειςςςςςςςςςςςςς....................![]()
![]()
καλησπερα φιλε μουΚαλησπερα φιλαρακι !!! ;)
Καλησπερα Λουκα !!!
Ολα καλα ???καλησπερα φιλε μου![]()
Και να το κοψω δεν την βλεπω την Δεσπω να τα βγαζει περα. Θελει να εχεις εμπειρια να ψυχολογεις τους αντρες!!![]()
![]()
![]()
Και να το κοψω δεν την βλεπω την Δεσπω να τα βγαζει περα. Θελει να εχεις εμπειρια να ψυχολογεις τους αντρες!!![]()
![]()
![]()
Την άλλη τετάρτη θα είσαι να έρθω να μάθω πως είσαι στο κρεββάτι;
εγω το κανω αυτο...η το αλλο να βγαινω να του γελαω και να του λεω καλησπερα και αυτος να μην με κοιταει να ειναι στον κοσμο του............
Καλησπερα Δεσποινακι !!! :-* :-* :-*να μαστε καλα μεχρι τοτε......ναι......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
22 χρονων ειναι διαθετει αλλα πραγματα![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπερα Δεσποινακι !!! :-* :-* :-*
ξερω να ψυχολογο τους αντρες αλλα σκεψου οτι μπορει η φατσα σου να μου εβγαλε αυτο......... :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- μου συμβαινει συχνα.........αν ο αλλος μου το παιζει στο σαλονι οτι καποιος ειναι και οτι ειναι ο βαρυς μαγκας δεν το θελω.η το αλλο να βγαινω να του γελαω και να του λεω καλησπερα και αυτος να μην με κοιταει να ειναι στον κοσμο του............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω γουσταρω αυτους που θα μου βγαλουν τον καλο μου εαυτο εκει μεσα οχι τον κακο.....εσυ σε ποια κατηγορια να ανηκεις αραγε?????![]()
![]()
Αλφα αρσενικο!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχεις βαλει τις αργιες ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
21 κλεινω στις 11 του μηνα.........22 θα τα κλεισω του χρονου...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλησπερα μωρακιιιιιιιιιιιιιιιιι........................ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλως τον μεταμεσονυχτιο, DON !!!Καλησπέρα σ'όλα ...τα παιδιά της νύχτας !
τι αλλο θα ελεγες....ολοι οι αντρες τα ιδια λετε......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()