Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Εγω δυστυχως θα πρεπει να σας αφησω διοτι θα πρεπει να ξυπνησω στις 5 το πρωι.Καληνυχτα στις ομορφες,σεξυ κουκλες του μαγαζιου Αντζελα και Δεσποινα και επισης στους υπολοιπους συναγωνιστες....

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Και να το κοψω δεν την βλεπω την Δεσπω να τα βγαζει περα. Θελει να εχεις εμπειρια να ψυχολογεις τους αντρες!!  :grin: :grin: :grin:

ξερω να ψυχολογο τους αντρες αλλα σκεψου οτι μπορει η φατσα σου να μου εβγαλε αυτο......... :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- μου συμβαινει συχνα.........αν ο αλλος μου το παιζει στο σαλονι οτι καποιος ειναι και οτι ειναι ο βαρυς μαγκας δεν το θελω.η το αλλο να βγαινω να του γελαω και να του λεω καλησπερα και αυτος να μην με κοιταει να ειναι στον κοσμο του............ :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

εγω γουσταρω αυτους που θα μου βγαλουν τον καλο μου εαυτο εκει μεσα οχι τον κακο.....εσυ σε ποια κατηγορια να ανηκεις αραγε????? :think: :think:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
22 χρονων ειναι διαθετει αλλα πραγματα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

21 κλεινω στις 11 του μηνα.........22 θα τα κλεισω του χρονου........... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Καλησπερα Δεσποινακι !!!  :-* :-* :-*

καλησπερα μωρακιιιιιιιιιιιιιιιιι........................ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ξερω να ψυχολογο τους αντρες αλλα σκεψου οτι μπορει η φατσα σου να μου εβγαλε αυτο......... :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- μου συμβαινει συχνα.........αν ο αλλος μου το παιζει στο σαλονι οτι καποιος ειναι και οτι ειναι ο βαρυς μαγκας δεν το θελω.η το αλλο να βγαινω να του γελαω και να του λεω καλησπερα και αυτος να μην με κοιταει να ειναι στον κοσμο του............ :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

εγω γουσταρω αυτους που θα μου βγαλουν τον καλο μου εαυτο εκει μεσα οχι τον κακο.....εσυ σε ποια κατηγορια να ανηκεις αραγε????? :think: :think:

Αλφα αρσενικο!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπέρα σ'όλα ...τα παιδιά της νύχτας !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom