Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Στο σαλονι μονο και για 2 δευτερολπτα κουνησες κωλο και εφυγες σφηνα πισω απο την κουρτινα. Πρεπει να ειχα φαει σκορδαλια εκεινο το βραδυ!!
να το κοψεις το σκορδο τοτε
Στο σαλονι μονο και για 2 δευτερολπτα κουνησες κωλο και εφυγες σφηνα πισω απο την κουρτινα. Πρεπει να ειχα φαει σκορδαλια εκεινο το βραδυ!!
να το κοψεις το σκορδο τοτε
Καλησπερα φιλαρακι !!! ;)Στο κρεβάτι δεν ξέρω αλλά στο σαλόνι
Την άλλη τετάρτη θα είσαι να έρθω να μάθω πως είσαι στο κρεββάτι;και εγω σαγαπαωωωωωωωωωωωω...........................
πρεπει να μαθειςςςςςςςςςςςςς....................
καλησπερα φιλε μουΚαλησπερα φιλαρακι !!! ;)
Καλησπερα Λουκα !!!
Ολα καλα ???καλησπερα φιλε μου
Και να το κοψω δεν την βλεπω την Δεσπω να τα βγαζει περα. Θελει να εχεις εμπειρια να ψυχολογεις τους αντρες!!
Και να το κοψω δεν την βλεπω την Δεσπω να τα βγαζει περα. Θελει να εχεις εμπειρια να ψυχολογεις τους αντρες!!
Την άλλη τετάρτη θα είσαι να έρθω να μάθω πως είσαι στο κρεββάτι;
εγω το κανω αυτο...η το αλλο να βγαινω να του γελαω και να του λεω καλησπερα και αυτος να μην με κοιταει να ειναι στον κοσμο του............
Καλησπερα Δεσποινακι !!! :-* :-* :-*να μαστε καλα μεχρι τοτε......ναι......
22 χρονων ειναι διαθετει αλλα πραγματα
Καλησπερα Δεσποινακι !!! :-* :-* :-*
ξερω να ψυχολογο τους αντρες αλλα σκεψου οτι μπορει η φατσα σου να μου εβγαλε αυτο......... :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- μου συμβαινει συχνα.........αν ο αλλος μου το παιζει στο σαλονι οτι καποιος ειναι και οτι ειναι ο βαρυς μαγκας δεν το θελω.η το αλλο να βγαινω να του γελαω και να του λεω καλησπερα και αυτος να μην με κοιταει να ειναι στον κοσμο του............
εγω γουσταρω αυτους που θα μου βγαλουν τον καλο μου εαυτο εκει μεσα οχι τον κακο.....εσυ σε ποια κατηγορια να ανηκεις αραγε?????
Αλφα αρσενικο!!
Εχεις βαλει τις αργιες ???
21 κλεινω στις 11 του μηνα.........22 θα τα κλεισω του χρονου...........
καλησπερα μωρακιιιιιιιιιιιιιιιιι........................ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλως τον μεταμεσονυχτιο, DON !!!Καλησπέρα σ'όλα ...τα παιδιά της νύχτας !
τι αλλο θα ελεγες....ολοι οι αντρες τα ιδια λετε......