despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
εγω εβλεπα ντραγκονπολ...δεν μαρεσαν τα στρουμφς
![]()
Ego trelenomoun gia tous stroumfs......
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Ti kaneis eisai kala????
Pos sou fanike to neo mas site??????
εγω εβλεπα ντραγκονπολ...δεν μαρεσαν τα στρουμφς
![]()
καλα ειμαι..Ego trelenomoun gia tous stroumfs......kai akoma ta vlepo.................
Ti kaneis eisai kala????![]()
![]()
Pos sou fanike to neo mas site??????![]()
![]()
καλα ειμαι..
ωραιο ειναι, αλλα με μπερδευει παρα πολυ... καριολακι..![]()
![]()
To vrafy tha ginei xamos..............![]()
Tha pioume stroumfomoxitoooooooooo...............![]()
![]()
Τσάμπα τα αγοράζει τα βρακάκια αυτή .....................................................
Δεν τα δουλεύει καθόλου! Και μεσούσης της κρίσης κρίμα τα λεφτά!
εσυ να φανταστω τα δοκιμασες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kalimera starrrrrr.................![]()
![]()
Sta oneira tou ta dokimase giati pou na exei n dosei lefta ?????![]()
Gia afto kai trelenete I agamia fteei................![]()
Μαλάκας είμαι να βάλω το τσουτσούνι μου εκεί μέσα;;;;;;
Ναι, τσουτσούνι. Όπως το είπα. Και το έχω πάνω.
Δεν το έχω κόψει...![]()
και τι νομιζεις τωρα οτι δηλ με μειωνεις και ταυτοχρονα εξυψωνεις τον εαυτο σου?
εγω αγαπη μου γλυκεια το εχω κοψει και ολοι οι αντρες κανουν ουρα για να με παρουν
εδω ειναι δεστο
![]()
εσυ με το τσοτσουνι σου ομως μια φορα οχι γκομενα ουτε θυλικια μπεκατσα δεν μπορεις να χτυπησεις
και γιαυτο καθεσαι και εδω και μας ζαλιζεις τον ερωτα λες και φταιμε εμεις για το κουσουρι σου
και τι νομιζεις τωρα οτι δηλ με μειωνεις και ταυτοχρονα εξυψωνεις τον εαυτο σου?
εγω αγαπη μου γλυκεια το εχω κοψει και ολοι οι αντρες κανουν ουρα για να με παρουν
εδω ειναι δεστο
![]()
εσυ με το τσοτσουνι σου ομως μια φορα οχι γκομενα ουτε θυλικια μπεκατσα δεν μπορεις να χτυπησεις
και γιαυτο καθεσαι και εδω και μας ζαλιζεις τον ερωτα λες και φταιμε εμεις για το κουσουρι σου
ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλησπερα σε ολους................![]()
![]()
![]()
σαλτα και γαμησουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..............................
Μπράβο. Συγχατητήρια. Όνειρο κάθε αγοριού από μικρό είναι όταν μεγαλώσει να του κόψουν τον πούτσο, να κάνουν ουρά να τον γαμήσουν πουτσαράδες και να γλύφει βρόμικους βαλάνους. Και πάλι μπράβο!!!!