Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Starrrrrrrrr
στο μαγαζι εισαι?
Starrrrrrrrr
τι κανεις τρελοκομειο
στο μαγαζι εισαι?
Ναι ναι ναι τσατσα είμαι .......
καλά είμαι είμαι μόλις γαμήθηκα το ποπό μου,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,τι κανεις τρελοκομειο
τι κανει ο μικρος? καλυτερα?
καλησπέρα γλυκό μου αγόρι που δεν γνώρισες το ποπό μου ντροπή σου,,,,,,,,,,,,,,,,Καλησπερα .............ποπο!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Όπως σου είπα το πρωί δεν άλλαξε κάτι
δες τον και αυριο και αν δεν συνελεθει ξανα απο δευτερα κτηνιατρο ,που δεν το νομιζω θα αρχισουν σιγα σιγα να τον πιανουν τα φαρμακα ;)
υγ. εχει η νεφελη αυριο ενα κλεισμενο αυταρχικο, ξερει εχω μιλησει μαζι της απλα μιλησα τωρα με τον πελατη με μαιλ και μου ζητησε αν γινεται και μια 2η κοπελα ισα να μπει για μισο λεπτο να του ριξει 2-3 καλα δυνατα χαστουκια και να φυγει, οποτε εχετο στο νου σου αλεξ να φυγει ο ανθρωπος με την φαντασιωση του πραγματοποιημενη ;)
μη στεναχωρηθεισ star θα πάνε όλα καλά,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,δες τον και αυριο και αν δεν συνελεθει ξανα απο δευτερα κτηνιατρο ,που δεν το νομιζω θα αρχισουν σιγα σιγα να τον πιανουν τα φαρμακα ;)
υγ. εχει η νεφελη αυριο ενα κλεισμενο αυταρχικο, ξερει εχω μιλησει μαζι της απλα μιλησα τωρα με τον πελατη με μαιλ και μου ζητησε αν γινεται και μια 2η κοπελα ισα να μπει για μισο λεπτο να του ριξει 2-3 καλα δυνατα χαστουκια και να φυγει, οποτε εχετο στο νου σου αλεξ να φυγει ο ανθρωπος με την φαντασιωση του πραγματοποιημενη ;)
καλησπέρα γλυκό μου αγόρι που δεν γνώρισες το ποπό μου ντροπή σου,,,,,,,,,,,,,,,,
Α ρε σαρουμαν .........................................................................
Έκανες σχολή!
εγώ? :o
απλά τα κορίτσια εκει είναι τα καλύτερα (χωρίς ίχνος κολακείας σαυτο)
εγω...θα το ρίξω στα κανονικά και στην αγαπουλίαση....