Επισκέπτης
τα έπλυνες τα πόδια σου η ακόμα μυρίζουν μωρομαντηλιλαTa moromadila se perimenoun..........
τα έπλυνες τα πόδια σου η ακόμα μυρίζουν μωρομαντηλιλαTa moromadila se perimenoun..........
αυτό έλλειπε επι 24 ωρου βάσεως με βάρδιεςΔεν υπάρχει περίπτωση. Τα σκυλιά αγρυπνούν !
τα έπλυνες τα πόδια σου η ακόμα μυρίζουν μωρομαντηλιλα
Ta moromadila se perimenoun..........
θα μου τον σκουπισεις με μωρομαντηλο?
κέρβερος είσαι...γιατί είσαι εκεί για να τους αναχαιτίζεις η δουλειά δεν ειναι ντροπή φύλακας σε μπουρδέλοΕ ναι, οργανωμένα πράματα .........................................................
Αυτούς τους ανένταχτους που ξημεροβραδιάζονται να βρουν το στραβό του 104 να λυπάσαι!
Me oti thes arkei na ksereis ti thes..........oxi san ton allon pire aftarxiko kai oute dhen tou evala kala kala to daxtilo kai arxise na tsirizi..........
Me oti thes arkei na ksereis ti thes..........oxi san ton allon pire aftarxiko kai oute dhen tou evala kala kala to daxtilo kai arxise na tsirizi..........
κέρβερος είσαι...γιατί είσαι εκεί για να τους αναχαιτίζεις η δουλειά δεν ειναι ντροπή φύλακας σε μπουρδέλο
ξέρεις καβλιαρα οτι τον πελάτη δεν τον χλευάζουν ;) ούτε εχεις δικαίωμα να διακωμωδείς τι έγινε μέσα στο δωμάτιο Εχεμυθεια πανω απο ολα ...πρώτα πλύνε τα πόδια σου και μετα κάνεις κριτική..αντζελα ωραίες ''κοπελες'' εχεις να βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα και να ειρωνευονται αυτον που τις πληρώνει συγχαρητήρια....πάνω από όλα ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ;)Me oti thes arkei na ksereis ti thes..........oxi san ton allon pire aftarxiko kai oute dhen tou evala kala kala to daxtilo kai arxise na tsirizi..........
οταν πηγαινα εγώ δεν ήξερες ούτε που πέφτει η φυλής καβλιαρα μου;Esy dhen exeis perasei oute apekso milas kai olas kurie eksipnakia?????????????
ξέρεις καβλιαρα οτι τον πελάτη δεν τον χλευάζουν ;) ούτε εχεις δικαίωμα να διακωμωδείς τι έγινε μέσα στο δωμάτιο Εχεμυθεια πανω απο ολα
τα σεβη μου δασκαλε ;)Μήπως δεν είχες κόψει τα νύχια?
τα σεβη μου δασκαλε ;)
και αυτο σημαίνει οτι εχει αυτή δικαίωμα να τον ειρωνευετε και να τον χλευάζει..... ωραία πράγματαΕχει γραψει κριτικη ρε αυτος
ξέρεις καβλιαρα οτι τον πελάτη δεν τον χλευάζουν ;) ούτε εχεις δικαίωμα να διακωμωδείς τι έγινε μέσα στο δωμάτιο Εχεμυθεια πανω απο ολα ...πρώτα πλύνε τα πόδια σου και μετα κάνεις κριτική..αντζελα ωραίες ''κοπελες'' εχεις να βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα και να ειρωνευονται αυτον που τις πληρώνει συγχαρητήρια....πάνω από όλα ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ;)
και αυτο σημαίνει οτι εχει αυτή δικαίωμα να τον ειρωνευετε και να τον χλευάζει..... ωραία πράγματα