μας εχεις παρει ολους τους πελατες σε αυτο το προγραμμα
οχι αγαπη μου,εχω αφησει και σε σενα.... ;) ;) ;)
μας εχεις παρει ολους τους πελατες σε αυτο το προγραμμα
σωστα οσο αυτες γαμιονται τοσο κονομαει το μαγαζι!!!!!!!! αν γαμιοντουσταν τζαμπα να εβλεπα αν θα ελεγες ωραια!!!!!! χαχαχχααχαχαχχχααχαχχαχχαχα
οχι αγαπη μου,εχω αφησει και σε σενα.... ;) ;) ;)
πποπο εξυπναδα
τελικα ισως να ειναι το μοναδικο προγραμμα που δουλευει!!!!!!! το απλο γαμησι ψωφησε ο αλλος την παιζει και γλυτωνει και το 50αρη!!!!!!!!!
σουπερρρρρρρρρρρρρ
αυριο ειμαστε μαζι?
ειδες λεω και χαριτωμενα και αν θες λεω και ποιο χαριτωμενα!!!!!!!!!!!!!
σουπερρρρρρρρρρρρρ
αυριο ειμαστε μαζι?
να πιειτε πολλα νερα γιατι αυριο θα ερθουν πολλη για να τους κατουρησετε χαχαχααχαχαχαχχααχαχχαχα!!!!!
ναι,μαζι ειμαστε... ;) ;) ;)
να πιειτε πολλα νερα γιατι αυριο θα ερθουν πολλη για να τους κατουρησετε χαχαχααχαχαχαχχααχαχχαχα!!!!!
Kai ego kai ego.................
βαρέθηκα να ακούσω τις μαλακίες σου κάθε μέρα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,να πιειτε πολλα νερα γιατι αυριο θα ερθουν πολλη για να τους κατουρησετε χαχαχααχαχαχαχχααχαχχαχα!!!!!
τζαμπα μιλαμε ολες μας ετσι κι αλλιως (whats up)
με σας ειπαμε μπας και ανοιξουμε καμια κουβεντα αλλα ..............μαλλον για μερικους η κριση περα απο την τσεπη κανει κακο και στα νευρα τους
βαρέθηκα να ακούσω τις μαλακίες σου κάθε μέρα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
βαρέθηκα να ακούσω τις μαλακίες σου κάθε μέρα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kai ego kai ego.................