Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

  • Αλίκη

    Ψήφοι: 31 8,6%
  • Αναστασία

    Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

    Ψήφοι: 69 19,1%
  • Αντριάνα

    Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

    Ψήφοι: 40 11,1%
  • Βέρα

    Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

    Ψήφοι: 43 11,9%
  • Κέλλυ

    Ψήφοι: 87 24,1%
  • Μπέτυ

    Ψήφοι: 39 10,8%
  • Νεφέλη

    Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

    Ψήφοι: 48 13,3%
  • Πωλίνα

    Ψήφοι: 27 7,5%
  • Τζούλι

    Ψήφοι: 33 9,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    361

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Μηνύματα
794
Like
2
Πόντοι
6

[/quote]-σκορπιος  με  ........... σκυλο και στο κινεζικο τιγρης  :jerking:
 

sostis markadonis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Μηνύματα
389
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Η ομορφιά μιας γυναίκας Σκορπιού είναι εξαιρετική, μυστηριώδης και εντελώς μαγνητική. Ξέρει τι είναι και είναι περήφανη για τον εαυτό της. Αυτή θα ελέγξει την επιθυμία της να κυριαρχεί και θα επιτρέψει σε έναν άνδρα να οδηγήσει σε μια σχέση, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της ερωτοτροπίας τους. Ξέρει πώς να υπνωτίζει έναν άνδρα και το πετυχαίνει τις περισσότερες φορές. Μην περιμένετε από μια γυναίκα Σκορπιό να τρέξει στην αγκαλιάς σας δημοσίως και να φωνάξει τα συναισθήματά της με όλη τη δύναμη της φωνής της. Αντ' αυτού, θα έρθει κοντά σας, θα σας κοιτάξει με ένα αισθησιακό τρόπο και θα ψιθυρίσει τα πιο ρομαντικά λόγια σε ένα σαγηνευτικό τόνο.

Αν δεν είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας, δεν χρειάζεται καν προσπαθήσετε να πλησιάσετε μια γυναίκα Σκορπιό. Με αυτά τα όμορφα, διεισδυτικά μάτια της, μπορεί να διαβάσει ακριβώς τι είναι στο μυαλό σας. Μπορεί εύκολα να διακρίνει τις πραγματικές προθέσεις σας, οπότε μην φλερτάρετε. Θα την προσβάλλετε και σας διαβεβαιώνουμε, ότι αυτό δεν είναι καθόλου καλό για σας. Ακόμα και όταν τόνος της φωνής της είναι καθησυχαστικός, η διάθεση της ευγενική και το χαμόγελο γενναιόδωρο, μπορεί να σχεδιάζει τα πιο ισχυρά αντίποινα. Όταν μια γυναίκα Σκορπιός έχει προσβληθεί ή πληγωθεί, η οργή της δεν γνωρίζει όρια.

Μπορεί να γίνει η πιο σκληρόκαρδη και το πιο σαρκαστική πρόσωπο στη γη. Σε περίπτωση που αγαπά με απόλυτη αφοσίωση, μισεί με καταστροφική κακία. Εάν είστε πραγματικά ερωτευμένος μαζί της, τότε θα πρέπει να μάθετε περισσότερα γι 'αυτήν. Έχει ένα πολύ υπνωτικό βλέμμα και τη στιγμή που τα μάτια της συναντήσουν τα δικά σας, θα πέσετε στο βαθύ πάθος της. Το να σας προσέξει μια γυναίκα Σκορπιός δίνει σίγουρα μια ώθηση στο εγώ κάποιου άνδρα. Χρειάζεται ένας άνδρα ισχυρότερο από αυτή και η αδυναμία σε αυτόν δεν θα της αρέσει καθόλου.




Περιμένει να συμπεριφέρεστε σαν ένας πραγματικός άνδρας, ο οποίος μπορεί να κυριαρχεί και να την κάνει περήφανη. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να σέβεται την ατομικότητα της. Θα πρέπει να είστε πιο εμφανίσιμος από το μέσο όρο, με διάνοια, φιλοσοφημένος και εντελώς αρρενωπός. Πρέπει επίσης να είστε φιλόδοξος και να είστε σε θέση να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις με αυτοκυριαρχία. Μία γυναίκα Σκορπιός θα σας τυλίξει με όλη την αγάπη και την προσοχή της. Όλη η ζωή της θα ξεκινήσει να περιστρέφεται γύρω σας και θα είναι εξαιρετικά πιστή και εξαιρετικά παθιασμένη.

Είναι παθιασμένη με ότι έχει σχέση μαζί της. Είναι σχεδόν αδύνατο για εκείνη να έχει ουδέτερα συναισθήματα. Είτε αυτή θα αγαπά βαθειά αγαπάμε ή θα μισεί έντονα. Εάν δεν έχει την εμπειρία σε κάποιο από τα συναισθήματα, θα γίνει εντελώς αδιάφορη προς την κατεύθυνση αυτή. Οι γυναίκες Σκορπιοί, ωστόσο, δεν δείχνουν ποτέ τα συναισθήματα που νιώθουν. Η έκφρασή τους θα παραμείνει πάντα ουδέτερη και δεν θα προδίδει τίποτα. Ο θυμός της είναι πολύ έντονος και είναι καλύτερα να βγούμε από το δρόμο της, όταν βγαίνει εκτός ορίων. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του προφίλ της είναι επίσης «αποθήκη» μυστικών άλλων, αλλά οι άλλοι δεν θα γνωρίζουν κανένα δικό της.

Η προσωπική ζωή της θα είναι εκτός ορίων για όλους. Την ίδια στιγμή, ποτέ δεν θα αποκαλύψει τα μυστικά που της έχουν εμπιστευθεί, ούτε ακόμη σε εσάς. Ακόμη και με εσάς, θα έχει ένα μέρος του εαυτού της που είναι καλύτερο να μην διερευνήσετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ανέντιμη. Αντίθετα θα είναι τόσο βάναυσα ειλικρινής  που κατά καιρούς, μπορεί να βλάψει τους γύρω της. Όπως ένας τυπικός Σκορπιός, θα επιλέξει τους φίλους της με μεγάλη προσοχή και θα παραμείνει μαζί τους σε όλη τη ζωή της. Ποτέ δεν θα διατηρήσει μια σχέση με ανάξια άτομα.

Αποφασιστικότητα και δύναμη, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της. Μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή να βγει από οτιδήποτε αρνητικό. Εάν έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε την αληθινή αγάπη της γυναίκας Σκορπιού, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ποτέ δεν θα αισθανθείται μοναξιά. Θα είναι εντελώς αφιερωμένη σε σας και ακόμα κι αν δεν παντρευτείτε για οποιουσδήποτε λόγους πέρα από τον έλεγχό σας, η αγάπη της για σας δεν θα αλλάξει. Είναι ένας από εκείνους που πιστεύουν στη φράση «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει». Αντί να επισκιάζει το σύζυγό της, πιστεύει στην υποστήριξη του.

«Πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα, υπάρχει μια γυναίκα» Αυτό το γνωμικό ταιριάζει τέλεια στην περίπτωση του άνδρα που έχει μια σύζυγο Σκορπιό. Γι 'αυτήν, το μέλλον, η ευτυχία και τα όνειρα του συζύγου της έχουν τεράστια σημασία. Θα τον υπερασπιστούν πάντα έντονα δημοσίως και δεν θα συμπεριφερθούν όμορφα σε όποιον τον εκμεταλλευτεί. Αυτή θα είναι πάντα εκεί να τον ενθαρρύνει να φθάσει στα αστέρια, να αναπτύξει το θάρρος του και ποτέ δεν τον άφησε να γυρίσει πίσω από τη μέση της απόστασης που θα έχει ήδη διανύσει. Οι γυναίκες Σκορπιοί αγαπούν τα σπίτια τους και τα κρατάνε πάντα αστραφτερά.

Τώρα έρχεται το επικίνδυνο τμήμα. Μια γυναίκα Σκορπιός είναι πολύ ζηλιάρα και έντονα κτητική για τους αγαπημένους της. Είναι επιρρεπής σε υποψίες. Έτσι δεν πρέπει να δίνετε λόγους να αμφιβάλει για εσάς. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να ελέγχετε τη ζήλια σας, δεδομένου ότι θα προσελκύσει πολλά μέλη του αντίθετου φύλου. Επίσης απεχθάνεται να κυριαρχείται από οποιονδήποτε, ακόμη και εσάς. Σε ένα τέτοιο σενάριο, απλά να θυμάστε ότι μια γυναίκα Σκορπιός θα είναι πάντα πιστή και αφοσιωμένη σε σας, ακόμα και στις χειρότερες των περιστάσεων.

Και τότε, ξέρετε ότι δεν μπορείτε να την αφήσετε και είναι καλύτερα να προσαρμοστείτε σε τέτοια αστεία πράγματα. Κανείς δεν φεύγει μακριά από έναν Σκορπιό, σωστά;. Όσον αφορά τα χρήματα, θα το απολαύσει είτε αποταμιεύει στον κουμπαρά είτε κάνει δαπάνες για πολυτελή πράγματα. Τα κοινωνικά πρότυπα της είναι πολύ καλά και ποτέ δεν θα θέσει σε κίνδυνο το κοινωνικό της status. Της αρέσει η εξουσία και θα θυσιάσει χρήματα και πολλά άλλα για αυτό. Φαίνεται να είναι πολύ πρακτική, αλλά μέσα της είναι πολύ συναισθηματικό. Όπως όλοι οι Σκορπιοί, δεν θα εξετάσει κάποια άλλη άποψη στην περίπτωση των συναισθημάτων της.

Μία γυναίκα Σκορπιός έχει το αίσθημα  της ισότητας και της δικαιοσύνης. Αν δεν επιθυμείτε να της πείτε καλημέρα, μία ημέρα μετά από μια σύγκρουση, εκείνη θα κάνει το ίδιο και για τις επόμενες τέσσερις ημέρες. Το ίδιο ισχύει και για τη γενναιοδωρία επίσης. Αν της κάνετε ένα καλό, θα σας κάνει τέσσερα σαν ανταπόδοση.

Μια γυναίκα Σκορπιός μπορεί να σας πνίξει στο πάθος. Μπορεί επίσης να σας παρέχει την ασφάλεια όταν τα πράγματα πάρουν μια επικίνδυνη τροπή. Αυτή μπορεί να σας προσφέρει την ηρεμία και τη σταθερή υποστήριξή της στη χειρότερη των περιστάσεων. Μόλις κερδίσετε την αγάπη της, ποτέ δεν θα είστε μόνος ξανά. Το φαγητό σας θα είναι τέλεια ψημένο και αυτή θα αλέθει ακόμη και φρέσκο καφέ για σας. Πάντα θα επιστρέφετε σε ένα πεντακάθαρο σπίτι, που θα ακτινοβολεί με την αύρα της μαγνητικής προσωπικότητάς της, τη γοητεία της βαθιάς ομορφιάς της και τη ζεστασιά της αιώνιας αγάπης!
 

sostis markadonis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Μηνύματα
389
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ερωτική συμβατότητα γυναίκας Σκορπιού

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ  ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΔΡΑ

• Δεν είναι πάντα εύκολο να τα πάτε καλά με μια γυναίκα Σκορπιό, επειδή η δυναμική και η επιθετικότητά της μπορεί να ανατρέψει μια σχέση και όχι μόνο. Ένας άντρας Δίδυμος, ωστόσο δεν μεταπείθεται εύκολα. Αντιλαμβάνεται ότι αυτή η γυναίκα δεν είναι καθόλου αδύναμη, ότι δεν επιτίθεται ποτέ πρώτη αλλά μόνο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η αλήθεια είναι πως το δάγκωμά της μπορεί να είναι εξαιρετικά οδυνηρό αν όχι «θανατηφόρο».

• Αυτό που εκτιμά ο Δίδυμος στη γυναίκα Σκορπιό είναι η ενέργεια και η αντοχή της καθώς επίσης και αυτή η σταθερή ψυχραιμία της που μετριάζει την αστάθεια και την ένταση του και απελευθερώνει την ενέργειά του.

• Εντούτοις, ο Δίδυμος, θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη και συνειδητή προσπάθεια, διότι η φυσική του ιδιοσυγκρασία δεν είναι συμβιβάζεται με μια καλά οργανωμένη ζωή. Η μονοτονία και η ρουτίνα, του είναι αφόρητες γι’ αυτό επιδιώκει νέες καταστάσεις και ανθρώπους.

• Ο άνδρας αυτός δεν είναι απόλυτα πιστός και είναι αλήθεια πως ευχαριστιέται με περιστασιακές ερωτικές σχέσεις. Όμως η γυναίκα Σκορπιός δεν βλέπει τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Μόλις δεσμευτεί, το πάθος της είναι απόλυτο, διαρκεί και δίνει όλη την ενεργητικότητα και αποφασιστικότητά της σ’ αυτή την ένωση. Η μικρότερη απιστία από τον άνδρα που έδωσε την καρδιά της θα μπορούσε να ξεσηκώσει τον άγριο θυμό της ή να την ρίξει σε βαθιά κατάθλιψη. Θα ήταν φρόνιμο λοιπόν, για τον Δίδυμο να το γνωρίζει και να το λαμβάνει υπόψη του που και που.
 

sostis markadonis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Μηνύματα
389
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ποια ειναι η γνωμη σου για  Σκορπιος με Αιγωκερο ???????
 

sostis markadonis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Μηνύματα
389
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ  ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΑΝΔΡΑ
• Οι δυο αυτοί άνθρωποι μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και για το λόγο αυτό αισθάνονται ασφαλείς ο ένας με τον άλλο.

• Κάτω από την ψυχρή, και αυστηρή παρουσία του Αιγόκερω, η γυναίκα Σκορπιός αντιλαμβάνεται την στοργική φύση του και την γενναιόδωρη καρδιά του. Σιγά-σιγά, ο Αιγόκερως θα αφεθεί στην επαφή μαζί της.

• Είναι και οι δυο κτητικοί άνθρωποι. Όσο θα προσπαθούν να κρατούν ο ένας τον άλλο κοντά του, θα κινδυνεύουν να χωρίσουν κάποια μέρα.

• Εντούτοις, η γυναίκα Σκορπιός, δεν θα έχει κανένα σοβαρό κίνητρο για να ζηλεύει, επειδή ο Αιγόκερως είναι από τη φύση του πιστός και συνδέεται πολύ με το σπίτι του από το οποίο δεν απομακρύνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αντίθετα, εκείνη εκτιμά περισσότερο την ανεξαρτησία. Έχει ανάγκη από ελευθερία και απεχθάνεται να ελέγχουν το πρόγραμμά της. Προκειμένου να αποφεύγει τις σχετικές συγκρούσεις, θα πρέπει να καθησυχάζει και να ηρεμεί το ζηλιάρη Αιγόκερω ο οποίος επίσης θα πρέπει να γίνει πιο ευέλικτος και ανεκτικός.

• Και οι δυο σύντροφοι, έχουν την τάση να κρύβουν την αληθινή τους προσωπικότητα, αλλά μόλις αρχίσουν να εμπιστεύονται τη σχέση τους, θα είναι ζήτημα χρόνου να ενωθούν ανεπιφύλακτα και να εμπιστευτούν ολόψυχα ο ένας τον άλλο.
 

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Μηνύματα
794
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: ti tipos kai aftos pige kai eroteftike,,,,,,,,,,,,,,,,:2funny: :2funny:
βασικα δε θελω να κοροιδεψω και ετσι..... γιατι ποτε δε ξερεις τη γινεται απλα πιστευω οτι ενθουσιαστικε και υπερεβαλε αν κατσει καποια στιγμη και το σκεφτει θα δει οτι δεν οδηγει πουθενα αυτο
 

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Μηνύματα
4.962
Like
1
βασικα δε θελω να κοροιδεψω και ετσι..... γιατι ποτε δε ξερεις τη γινεται απλα πιστευω οτι ενθουσιαστικε και υπερεβαλε αν κατσει καποια στιγμη και το σκεφτει θα δει οτι δεν οδηγει πουθενα αυτο

Dhen pistevo ston erota anamesa mias ierodoulis kai enos pelati apopsi mou..........:) :)
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom