Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
πωωωωωωωωωω ενα εργαλειο.....
καλησπερα Αντζελα...ποτε ανοιγεις τον νεο οικο;;;
πώς πήγε η βάρδια; ;)
καλησπερα μαναρι μου ;)
Τριτη 6 Οκτ κλεινουμε και αναμεσα σε Κυριακη 18 με Τριτη 20 Οκτ ξανανοιγουμε
πολλα φιλακια
καλησπερα μαναρι μου ;)
Τριτη 6 Οκτ κλεινουμε και αναμεσα σε Κυριακη 18 με Τριτη 20 Οκτ ξανανοιγουμε
πολλα φιλακια
σκέπτεσαι μηπως να κανεις και εγκαινια? και να εχεις και μπουφε βεβαια απο κοριτσια και να διαλεγει ο καθενας... ;)
αυτο σιγουρα θα ηταν πρωτοτυπία!!! ;)
πωπω τι ειναι αυτη η τζενη βρε παιδι μου. και εχουμε και δουλειες αυριο...
συγουρα θα ηταν ματια μου
πολλα μπορουσαμε να κανουμε, απο να ειμαστε ολες οι κοπέλες στο μαγαζι μεχρι να εχουμε catering και live dj
δυστηχος ομως τα πλαισια που οι αρχες μας οριοθετουν για να λειτουργουμε ειναι πολυ αυστηρα και συγκεκριμενα και οποιαδηποτε περεκλιση ειναι πιθανο να εχει σοβαρες συνεπειες για το μελλον το δικο μας και του μαγαζιου :-
πολλα φιλακια
αμα ειναι "κλειστο" το μαγαζι και το κανεις δεν εχεις προβλημα....
βεβαια ψιλο πριβε φαση .... ;)
φιλια
ααα και κατι ακομη ....
κοντευεις κλεισεις για ανακαινηση και ακομη με την ταυλανδεζα δεν μου εχεις κανονισει μου κανει ενα μασαζακι ....
Εχεις σκεφτει Αντζελα να φερεις στο μαγαζι κοριτσια σαν και εσενα αλλα χωρις να εχουν κανει εχειριση????πως σου φενετε?
καλημερα
οταν θα ειναι κλειστο βρε μαναρι το μαγαζι μεσα θα ειναι σαν γιαπι
αλλα και να μην ηταν παλι δεν θα μπορουσαμε να κανουμε κατι τετοιο ;)
οποτε θελεις μαναρι μπορεις να ερθεις απ το μαγαζι να στο κανει ;)
οχι μαναρι, ειναι πολυ εξειδικευμενο το κοινο που θελει τετοιες κοπέλες και υπαρχουν και αρκετα αναλογα μαγαζια που απευθηνοντε σε αυτο το κοινο ;)
Τωρα η Νικόλ
το απογευμα η Τζενη
και το βραδυ η Λιζα
πολλα φιλακια
μην σε νοιάζει Μπου-Μπου! Οταν θα το ξανανοίξεις θα έρθει ο καθένας ξεχωριστά και θα εγκαινιάσουμε όλους τους χώρους του μαγαζιού!!
Βλέπω όμως Σουζάνα σε πρωινή βάρδυα και Λίζα σε βραδυνη. Δυστηχώς δεν θα μπορέσω να έρθω αν και θέλω να κάνω ένα test drive. Ισως κάποια άλλη φορά. . Αλήθεια η Φραντζέσκα πότε θα ξαναδουλέψει;