Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
θα σε παρω μια μερα στο μαγαζι να δεις αν εχει τσαγανο και υστερα τα λεμε ;)
μωρο μου
πως πηγετο
Teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................
Tora pame se kalokairini prosfora..........
πολυ μου αρεσει οταν παμε τρεις μαζι
Πώς ερωτεύεται ο άνδρας
Ο άνδρας Σκορπιός, όσο υπομονετικός και καρτερικός κι αν είναι, στον έρωτα τα θέλει όλα «τώρα». Είναι κτητικός, πολλοί τον λένε «σατράπη», αλλά όλες οι πρώην του παραδέχονται ότι δεν έχουν γνωρίσει καλύτερο εραστή. Είναι μαέστρος στο σεξ. Κατευθύνει το ερωτικό παιχνίδι και κοντρολάρει τους ρυθμούς. Δεν του αρέσει να του επιβάλλονται, προτιμά να κρατά αυτός τα ηνία. Αφοσιώνεται στη σύντροφο του και καταφέρνει να τη μαγέψει με τα γλυκόλογα του. Βιώνει τη σεξουαλικότητα του χωρίς αναστολές και πιστεύει στο ρητό «Στο κρεβάτι όλα επιτρέπονται, αρκεί να θέλουν και οι δύο». Δεν στοχεύει μόνο στο σώμα αλλά κυρίως στο πνεύμα. Δεν θα μπορούσε ποτέ να πάει με μια γυναίκα που δεν μπορεί να αγγίξει τις ευαίσθητες εσωτερικές χορδές του.
Πως τα μαθενεις ολα αυτα εσυ???
συναιχεια με τα ζωδια ασχολουμε τοσους αντρες εχω αλλαξει και θα αλλαξω....να μην ξερω
παρε και το λαπτοπ μαζι να μας λες τι γινεται δυαδικτιακο γαμησειTeleiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................
Tora pame se kalokairini prosfora..........
Για τους Αιγωκερους τι λες ??????συναιχεια με τα ζωδια ασχολουμε τοσους αντρες εχω αλλαξει και θα αλλαξω....να μην ξερω
Με τους καρκινους εχω καμια ελπιδα να ταιριαξω???
παρε και το λαπτοπ μαζι να μας λες τι γινεται δυαδικτιακο γαμησει
καιετσι
Για τους Αιγωκερους τι λες ??????
Για το φιλοχρηματοι δεν θα συμφωνησω και τοσο ! για τα αλλα ναι συμφωνω μαζι σου !!!πολυ φιλοχρηματοι, βαζουν πολυ υψηλους στοχους και τους αρεσει και η καλη ζωη ;)
Για διδυμους να το αφησουμε καλυτερα ε???
σκορπιος με διδυμο ενοεις
nai...