despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Αντε βρε δεσποινα βαλε ελληνικους χαρακτηρες
Dhen boro.........
Αντε βρε δεσποινα βαλε ελληνικους χαρακτηρες
Dhen boro.........
Νομίζω πρέπει να τιμωρηθείς γι αυτό!!!!!!!!Dhen boro.........
Στο Σταύρο γρήγορα.........Dhen exei ellinika.....
Dhen exei ellinika.....
Νομίζω πρέπει να τιμωρηθείς γι αυτό!!!!!!!!
3. Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση κειμένων με χρήση greeklish. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο. Σε περίπτωση δημοσίευσης σε greeklish, ο/η συντάκτης/-τρια της δημοσίευσης θα ειδοποιηθεί για το διαθέσιμο χρόνο που έχει να επεξεργαστεί τη δημοσίευσή του/της στα ελληνικά. Σε περίπτωση που δεν επεξεργαστεί τη δημοσίευσή του/της, η δημοσίευση θα διαγράφεται. Όποιοι/-ες χρειάζονται ορθογραφική βοήθεια στις δημοσιεύσεις τους υπάρχει το δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου Open office το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου και λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS). [size=30pt]Όποιοι/-ες έχουν πρόβλημα με την εμφάνιση των Ελληνικών στο σύστημά τους μπορούν να ζητήσουν τη βοήθειά μας.[/size]
δεν ειπε το αντιθετο απλα δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο το ταμπλετ της αυτο.........
Τα "χοντρά" τα διάβασες ?
Αντζελα την αφήνω πάνω σου!!!!!!!
τίποτα θα παω σπίτι να κοιμηθώ γιατί είμαι 3 ώρες ύπνο,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Νεφελη τι θα κανεις το βραδυ
:S
Και τα χοντρα και τα ψιλα
τίποτα θα παω σπίτι να κοιμηθώ γιατί είμαι 3 ώρες ύπνο,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
τα πάντα κάνω εγώ μωρό μου αντέχω είμαι νέα ακόμα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ε με τρεις ωρες υπνο πως να κανεις καλο γαμιση βρε μωρο?
Ε με τρεις ωρες υπνο πως να κανεις καλο γαμιση βρε μωρο?
τα πάντα κάνω εγώ μωρό μου αντέχω είμαι νέα ακόμα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
γιατι που ειναι το προβλημα....υπαρχει καποιος νομος που να λεει για να κανεις σεχ πρεπει να εχεις κοιμηθει πολυ