ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
Μπέταρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααφου το θελεις....δεν θα το χαλασω το χατιρη σου....
Μπέταρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααφου το θελεις....δεν θα το χαλασω το χατιρη σου....
Μπέταρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
για σου αγάπη μου τι κανεις ποτε θα σε δω μου είχες πει θα έρθειςΓειά σου Νέφω με τα κλαρίνα σου καί την κωλάρα σου !!!!!!!!
Η δεσποινα το παιζει ιστορια και δεν μου απανταειTi ehasa mehri tora koritia?........
Ti ehasa mehri tora koritia?........
Η δεσποινα το παιζει ιστορια και δεν μου απανταει
Τ' αγόρια έχασες αφού απευθύνεσαι μόνο στα κορίτ(σ)ια !!
για σου αγάπη μου τι κανεις ποτε θα σε δω μου είχες πει θα έρθεις
Sorry latos ekfrasi..........
για να δούμε εγώ σε περιμένω πάντως,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-*Όταν πάρω αύξηση !
Η δεσποινα το παιζει ιστορια και δεν μου απανταει
καλα τοτε απλα να ξερεις οτι εισαι grazy ass bitch.. οπως στην υπογραφη μουI despoina dhen borei kai na gamietai kai na sou apadaji taftoxrona..........
κοριτσάρα μου εσύ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-*I despoina dhen borei kai na gamietai kai na sou apadaji taftoxrona..........
για να δούμε εγώ σε περιμένω πάντως,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλα τοτε απλα να ξερεις οτι εισαι grazy ass bitch.. οπως στην υπογραφη μου
κοριτσάρα μου εσύ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-*
όπα τι γίνετε εδώ έγινες αγαπουλι σταμούληκαλα τοτε απλα να ξερεις οτι εισαι grazy ass bitch.. οπως στην υπογραφη μου
ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Nefelaki to brady tha sou kseskiso to kolaraki.............................
ατακα ειναι απο ταινια κουκλα μου :-*όπα τι γίνετε εδώ έγινες αγαπουλι σταμούλη