DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα καί καλή εβδομάδα ( άν καί μάλλον δύσκολη αναμένεται ) φίλτατε Lion King !Την καλημερα μου, σε ολα τα φιλαρακια !!!
Καλημέρα καί καλή εβδομάδα ( άν καί μάλλον δύσκολη αναμένεται ) φίλτατε Lion King !Την καλημερα μου, σε ολα τα φιλαρακια !!!
χεζουν οι αρκούδες στο δάσος ?
σα δε ντρεπονται...
ρε κοριτσια πως πηγε μεαυτον που κερδισε την μια μερα σεξ? ποσες φορες γαμησε? αξιος η π@π@ρια?
ηταν απιστευτος
απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 2 μετα τα μεσανυχτα με 1 μονο ωρα διαλειμα που κοιμηθηκε
11 φορες :o :o :o :o :o με τις Νεφελη Μπετυ Μονικα Αλεξανδρα Παμελα
και το σκεφτοτανε και για 12η στο τελος
κάνει περήφανο το ανδρικό φύλο!!!ηταν απιστευτος
απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 2 μετα τα μεσανυχτα με 1 μονο ωρα διαλειμα που κοιμηθηκε
11 φορες :o :o :o :o :o με τις Νεφελη Μπετυ Μονικα Αλεξανδρα Παμελα
και το σκεφτοτανε και για 12η στο τελος
εσύ είσαι ο άρχοντας?? αρχηγέ μου τα σέβη μου για τις επιδόσεις σου...με τέτοιες γυναίκες βέβαια πως να κρατηθείς ο άνθρωπος...Δεν ήξερα ότι είχα τέτοιες επιδόσεις ;)
εσύ είσαι ο άρχοντας?? αρχηγέ μου τα σέβη μου για τις επιδόσεις σου...με τέτοιες γυναίκες βέβαια πως να κρατηθείς ο άνθρωπος...
άντε τώρα που άρχισες συνέχισε δυναμικά...πλάκα θα έχει πάντως να ανεβάσεις κριτική με την εμπειρία σου...Άσε με ξεκάναν.. "Οι λυσσάρες.!.!.!" που λένε και οι γυναίκες
άντε τώρα που άρχισες συνέχισε δυναμικά...πλάκα θα έχει πάντως να ανεβάσεις κριτική με την εμπειρία σου...
Δεν ήξερα ότι είχα τέτοιες επιδόσεις ;)
παίζεις βρώμικαΓενικά είμαι παρτάκιας και δεν μου αρέσει να μοιράζομαι θηλυκά.. (ούτε κάν ιερόδουλες) Θα ακούσεις ψέματα απο εμένα
Αν μου αρέσει δηλαδή κάποια κοπέλα,θα σε αποπροσανατολίσω.
γυρευε ποσο καιρο ειχε να γαμησει ο αδερφος και τι κουμπωσε
24 χρονων βεβαια , αστυνομικος στο επαγγελμα
μολις τον ειπες αγαμητο δλδδεν νομιζω να εχει να κανει με φαρμακα κτλ
συνηθως με τα φαρμακα οκ υπαρχει στυση αλλα οχι και σπερμα μετα απο καποιες φορες
αυτος αποτι μουπαν και τα κοριτσια ακομα και την 11η φορα τελιωσε κανονικα ;)
δεν νομιζω να εχει να κανει με φαρμακα κτλ
συνηθως με τα φαρμακα οκ υπαρχει στυση αλλα οχι και σπερμα μετα απο καποιες φορες
αυτος αποτι μουπαν και τα κοριτσια ακομα και την 11η φορα τελιωσε κανονικα ;)