stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
οι αλλοι το αρχισανε.. δεν φταιω εγωκαι σιγα τους αντρες.....σταματηστε να βριζεστε εδω αν γουσταρετε ανοιξτε ενα θρεντ και βριστειτε ολη μερα ........αυτα
οι αλλοι το αρχισανε.. δεν φταιω εγωκαι σιγα τους αντρες.....σταματηστε να βριζεστε εδω αν γουσταρετε ανοιξτε ενα θρεντ και βριστειτε ολη μερα ........αυτα
Με πληγωσες τωρα.εγω θελω 50 για να με πηδηξεις πραγμα δυσκολο για σενα........εισαι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!
Τι να προτιμήσεις ρε τελειωμένε. Εσένα από τη λίγδα δε σε πλησιάζει ούτε γουρούνα για σφάξιμο.
θα σου μαγειρεψει η πιεξουλα που ειναι δουλα και κυρα?Με πληγωσες τωρα.
Παω να φαω φασολακια με φετα.
Τελικα ειχε δικιο ο Ορεστης...
Ολα τα καλουδια εχει βαλει στο μποστανι της... δηλαδη στην κωλαρα της.θα σου μαγειρεψει η πιεξουλα που ειναι δουλα και κυρα?
μη σπαμαρεις στο θρεντ της δεσποινουλας μωρη ξεσκισμενηΤο ξέρω, σε γαμάνε.
Μωρή σαφρακιασμένη κάμπια, ακόμη εδώ είσαι; Γύρνα στο Ωνάσειο να σου φορμάρουν τη σούφρα οι πάκηδες μπας και βγάλεις κάνα φράγκο.
Καλημέρα sweety Angie ! τι το κακό έχει το φθινόπωρο ? μια χαρά εποχή είναι και πολύ καλύτερο απο αυτό το (δήθεν) καλοκαίρι !
Τα δικά μου σέβη πρωθυπουργέ μου και την καλημέρα μου..........Καλημέρα σε όλους και όλες
Υ.Γ τα σέβη μου στον μέγιστο zidane68 αναμένω νέα βόλτα γιατί διψάω για τα καυστικά σου σχόλια
Τα δικά μου σέβη πρωθυπουργέ μου και την καλημέρα μου..........
θα κανονιστεί νέα εξόρμηση,έπειτα από εντολή του αρχηγού CHEYENNE!!!!
βροχες και λασπη