Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Το σπιτι γεμισε Τσεχες!!
Μια κοπελα με το ονομα Μιχαελα εργαστηκε λιγο καιρο πριν στο Oriental για μια βαρδια.βλέπω στις βάρδιες μια Μιχαέλα!!! Μπου-Μπου, μερικές πληροφορίες;;;
Τα σεβη μου, DON !!!Καλημέρα σ' όλες καί όλους !
Τα σεβη μου, DON !!!
βλέπω στις βάρδιες μια Μιχαέλα!!! Μπου-Μπου, μερικές πληροφορίες;;;
Η Νταϊάν που είναι;
(χτές πέρασα για να στηρίξω νέο αίμα αλλα δεν ήταν καμια καινούρια οπότε πήρα θεία Μπέτυ. Δυστηχώς ήμουν σε άσχημη φαση και σηκωνόταν με το ζόρι...την άλλη φορά όμως θα είναι καλύτερα.)
Και εγώ
λατρεμάνη μου φιλουνάδα
Λυπαμαι εαν "ξυνω πληγες", αλλα να σε ενημερωσω οτι ειναι λατρης του αυταρχικου αγαπητε.Δεν το βλέπω να μην δοκιμάζω την Αλίκη τελικά...
Μελαχρινή, ψηλή, ποδάρες...και κυρίως με μακρύ σπαστό μαλλι...
(το ιδανικό σύνολο....)
Με βλέπω...back to the old ways....
Λυπαμαι εαν "ξυνω πληγες", αλλα να σε ενημερωσω οτι ειναι λατρης του αυταρχικου αγαπητε.
Οχι οτι και στο απλο προγραμμα παει πισω............
Γνωριζομαστε απο παλια και οταν μιλαγαμε για το 104 οτι εχει εξειδικευση στο αυταρχικο, ενθουσιαστηκε............
Απο Δευτερα 6/8 αδειουχος μεχρι 27/8Φτου! ... και είπα να μπω στον "ίσιο δρόμο..."
Πάντως νομίζω και τα κορίτσια λιγάκι ξαφνιάστηκαν που με είδαν σε αυτό το πρόγραμμα...
Πάντως η Αλίκη θα δοκιμαστεί οπωσδηποτε...
Την Κυριακή το απογευμα πέρασα πολύ καλά πάντως...και την Αντζελα είχα να τη δω...μήνες!
(πότε παίρνεις άδεια?)
και ο μεμας χαθηκε και ειμαι ανησυχοςΚαλησπέρα φίλε. Χαθήκαμε, ελπίζω να συναντηθούμε κάποια στιγμή. ;)
Απο Δευτερα 6/8 αδειουχος μεχρι 27/8
θα λειψω εκτος Αθηνων απο 9-21/8
Απο Δευτερα 6/8 αδειουχος μεχρι 27/8
θα λειψω εκτος Αθηνων απο 9-21/8
Δε θα έχω διακοπές φέτος... δυστυχώς... (αν δουλέψω τώρα...παιζει αν θα έχω δουλεια απο Σεπτεμβρη...γιατι δεν πληρώνουν εγκαίρως)και εγώ απο αύριο αδειούχος. Καλές διακοπές να έχουμε Ινδιάνε και εσύ Σα-Ρού.
Καλησπέρα φίλε. Χαθήκαμε, ελπίζω να συναντηθούμε κάποια στιγμή. ;)