stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σε παρακαλω... με προσβαλεις
μα δεν μου το λες :-*Μην ξεχνάς το μεγαλο μυστικό που σου χρωστάω
Καλα ειμαι θα ερθω στο στουντιο συντομα να ξεμουδιασωταρτουφινακι μου τι κανεις εισαι καλα??????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μα δεν μου το λες :-*
τι θες παρακαλιες? δεν παρακαλαω εγω, εγω τιμαω της παντελονες πυτζαμες που φοραω
μεμουλη σε γυρευει ο πιεξ
τωρα καταλαβαΚαλα ειμαι θα ερθω στο στουντιο συντομα να ξεμουδιασω
μα δεν μου το λες :-*
τι θες παρακαλιες? δεν παρακαλαω εγω, εγω τιμαω της παντελονες πυτζαμες που φοραω
Καλα ειμαι θα ερθω στο στουντιο συντομα να ξεμουδιασω
τι? την αφησε και σχολασε την πιεξουλα ο νταβας της νωριτερα σημερα?μεμουλη σε γυρευει ο πιεξ
εσυ δεν εισαι αντρας ρε και δεν φορας παντελονια εχεις τοσο καιρο που μου λες θα ερθω και ακομα περιμενω...
αν νομιζεις οτι οι αντρες ειναι ετσι σε αλλο κοσμο ζεις........
Καλα ειμαι θα ερθω στο στουντιο συντομα να ξεμουδιασω
Αφου διπλα εισαι.......γιατι δεν πεταγεσαι για κανενα ποτο και λιγο
γιαυτο εχεις θυμωσει με μενα :'( :'(εσυ δεν εισαι αντρας ρε και δεν φορας παντελονια εχεις τοσο καιρο που μου λες θα ερθω και ακομα περιμενω...
αν νομιζεις οτι οι αντρες ειναι ετσι σε αλλο κοσμο ζεις........
δεν τα πιανεις δεν τα πιανεις....
πως με βλεπεις.. δε μπορει... αφου φοραω πυτζαμες χαρυ ποτερ, αυτες που σε κανουν αορατοτι? την αφησε και σχολασε την πιεξουλα ο νταβας της νωριτερα σημερα?
σταματακη το νουσου.....σε βλεπω ;)
Καλα βρε συ Δεσποινα με τις πυτζαμες θελεις να ερθει ο ανθρωπος???
εμαθα οτι στο παρτυ ειχες μεταμφιεσει την κωλαθρα σου σε δωματιο 2,3,4 και "εμπαινε" κοσμος και κοσμακης "μεσα"Πάλι εδώ είσαι μωρή άπλυτη σκρόφα; Γύρνα πίσω στην πιάτσα που σε ψάχνουνε οι φίλοι σου από το Ισλαμαμπάντ να σου γρασάρουν τη ροδέλα.
φορας και καποτα χαρυ ποτερ? και το πουλι σου αορατο ειναιπως με βλεπεις.. δε μπορει... αφου φοραω πυτζαμες χαρυ ποτερ, αυτες που σε κανουν αορατο
δεν εχω κανενα προβλημα με φτιαχνουν οι αντρες με πυτζαμες.........
αλλα αυτος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αντρας...... :- :- :-