life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ti πιπινια ειναι αυτα ο ε ο???
μια ερωτηση γιατι ειμαι λιγο ασχετος!οταν περνοθμε το φουλ προγραμμα για ποση ωρα μιλαμε??
ειτε παρεις ματακια μου το απλο με τα 30ε ειτε το φουλ εχεις οση ανεση χρονου θελεις
απλα στο φουλ η κοπέλα μπορει να σου κανει ολα τα παιχνιδια της και να εχει και αυτη ανεση χρονου :-*
ανεση χρονου......????
δηλαδη πόσο.....????
που μαναρι μου στο απλο προγραμμα πχ?
εξαρτατε απο εσας μωρακια και απο τη διαθεση που εχετε την εκαστοτε στιγμη ;)
αλλος τελιωνει σε 8, αλλος σε 12 αλλος σε 15 κτλ......
η ανεση χρονου σημαινει οτι δεν υπαρχει η πιεση χρονου που θα υπηρχε σε ενα απλο μπουρδελο ειτε απο εμας ειτε απο την ολη ατμοσφαιρα
τωρα σε μεγαλυτερα προγραμματα συγουρα ο χρονος αυξανετε μιας και τα προκαταρτικα και μονο ειναι απο μονα τους μεγαλης διαρκειας
πολλα φιλια
ναι είναιη θεάεσυ εισαι στις φωτογραφιες.......???????
εσυ εισαι στις φωτογραφιες.......???????
ναι μωρακι μου :-* :-*
πωπω ενα μωρό!!!
Γιαυτό και γώ "θαρθώ με αεροπλάνο στο στούντιο απάνω μια νύχτα να σου κάνω απαγωγή!!!" που έλεγε ενα παλαιό λαικό άσμα στην δεκαετία του 90
αύριο ποιές κοπέλες δουλεύουν? εσύ ποτε θα δουλέψεις Αντζελα? ποιές κοπέλες κάνετε διπλό?
είσαι ατελείωτο μωρό μου!!!
σε ευχαριστώ Αντζελα για την γρήγορη απάντησή σου και αυτό δείχνει σεβασμό στο πέλάτη το οποίοσήμερα λείπει απο πάντού. Αυτό δείχνει τι σωστές επαγγελματίες είστε και σας τιμά. Εύχομαι να έχετε πάντα πολύ δουλειά και να μας ικανοποιείτε πάντα τόσο καλά όπως τώρα!!!
αυριο δουλευουν το πρωι η Τζενη και το απογευμα η Τατιανα ματακια μου.
εγω θα αργησω ακομα ματια μου
διπλο δεν κανουμε καθολου αγαπη μου μιας και απαγορευετε απ το νομο να δουλευουμε 2 κοπέλες ταυτοχρονα στον ιδιο χωρο, ποσο μαλλον να ειμαστε μαζι με τον ιδιο πελατη.
Απλα εγω με την Τζενη βγαλαμε μερικες φωτογραφιες μαζι
πολλα φιλακια
ακριβώς μετά το σ/μ βερόπουλοςτο 104 είναι σε έναν παράδρομο στη Φυλής?
ωραίο μαγαζί αλλά από κοπέλες δεν λέει και κάτι το ιδιαίτερο. φυσικά έχω να περάσω πάνω από 2 μηνο, αλλά διάβαζα στο site πως έχουν γινει αλλαγές. έχουν έρθει καινούριες κοπέλες.ακριβώς μετά το σ/μ βερόπουλος