αυτη που θελω να την ξεσκισω ειναι την δεσποινα μου βγαζει κατι εκφυλο και μαζι αθωο!!!!!!!!!!
Σπέσιαλ για τον φίλο μου τον Λαρρυ
αυτη που θελω να την ξεσκισω ειναι την δεσποινα μου βγαζει κατι εκφυλο και μαζι αθωο!!!!!!!!!!
Εγω παντως εκει θα ειμαι...........
20:40 εφυγα...........Πάλι δε σε πρόλαβα, 8:30 που πήγα είχες ήδη φύγει...
Άντζελα ο νικητής του διαγωνισμού θα μπορεί να ρίχνει κανέναν ύπνο ανάμεσα στα στο δωμάτιο 1;
Καλημερααααα σε ολους.........
το χθεσινο παρτυ ηταν απο τα καλυτερα που εχω περασει σουπερρρρ...
γιναμε ολες λιωμα....ακομα με ποναει το κεφαλι μου.....
αντζελουκο σε ευχαριστουμε για τις ομορφες στιγμες που μας προσφερεις....
οτι θελει κανει
αντε βρε τζαζ που θα μου πεις ευχαριστω , εγω σας ευχαριστω :-* :-* :-* :-*
οταν δεις την αλλη μετα ξεμαλλιασε την εκ μερους μου
Δεν μπορω να το κσνω αυτο γιατι ειναι ναι μεν τρελη αλλσ η ψυχη της ειναι ασλρη σαν το γαλα...
Η Πέτρα (υπηρεσία) δουλεύει ακόμα; Αν ναι, ποιές μέρες / ώρες; Θέλω σε κάποια υπηρεσία (εκτός της Σταυρούλας με την οποία είμαι συναισθηματικά συνδεδεμένος) να δοκιμάσω την αφορδισιακή τσάντα, που πήρα από το Blue Island (198 Above Bar Street, Southampton). Ρε Γιοντέ δεν μπορώ, γελάω σαν ηλίθιος. Μισό λεπτό, ήρθε η πίτσα. Πάω να ανοίξω.
Για να σε ξεχασε, μαλλον special !!!τι πίτσα παρήγγειλες;
I ordered a Hawaian special pizza small size (£ 9.99). Now I am in a Greater Agglia train to Ispwich. Θα κατέβω στο Witham και θα πάω στο μοναστήρι για φλερτ (με κάλεσε η Άρτεμις).τι πίτσα παρήγγειλες;
I ordered a Hawaian special pizza small size (£ 9.99). Now I am in a Greater Agglia train to Ispwich. Θα κατέβω στο Witham και θα πάω στο μοναστήρι για φλερτ (με κάλεσε η Άρτεμις).
Απ΄οτι ξερω αυτο το διαστημα οχι τοσο συχνα. Και οταν δουλέυει κανιε πρωινη βάρδια.Η Πέτρα (υπηρεσία) δουλεύει ακόμα; Αν ναι, ποιές μέρες / ώρες; Θέλω σε κάποια υπηρεσία (εκτός της Σταυρούλας με την οποία είμαι συναισθηματικά συνδεδεμένος) να δοκιμάσω την αφορδισιακή τσάντα, που πήρα από το Blue Island (198 Above Bar Street, Southampton). Ρε Γιοντέ δεν μπορώ, γελάω σαν ηλίθιος. Μισό λεπτό, ήρθε η πίτσα. Πάω να ανοίξω.